tebrik ederim canım iinş bırakırım bende yaa
evet bebişim büyük mavi şişede marine mi ne adı öyle bişey üzerinde yunus olanda var
hepsi aynı işlevi görüyo işte ama yemin ederim burnumu hissetmeye başladım resmen ya
bize ilaç değil işkence vermişler ama bende sinüzit vardı önce 15 gün yoğun antibiyotik
kullandım sinüzit bitince ilacı bu şekilde bırakmaya başladım kendini çok zorla bırakmak
için bence bitanem ben 4 kat merdiveni zor çıkıyodum dinlene dinlene dün varya koşa
koşa çıktım hayret ettim
inşallah bırakırsın bitanem dua edicem senin için muck
ve ben gerçekten okyanus suyu sayesinde tamamen bıraktım arkadaşlar yan etkisi yok tertemiz oh
hem sinüzite de iyi geliyo
canım yazdıklarını okudum bende de aynı şeyler oldu merdiveni zor çıkıyodum tansiyonu bozuyor hakketen tüm şeyler bundan kaynaklanıyor demek hiç aklıma gelmemişti ya aciln bırakacağım bende kızlar dua edin
evet aynen bebişim gerçekten bu genç yaşta hasta olucaz zaten doktorum da aynı şeyi
söyledi acilen bırak dedi çünkü içerisinde kortizon var ve kortizon hormonları bozarak
metabolizmayı yavaşlatıyo dolayısıyla hem kilo alıyosun hem tansiyonun bozuluyo
hem çabuk yoruluyosun arkadaşlar acilen bırakalım lütfen ben ilk bıraktıgımda acile
kaldırıldım oksijen verdiler emin olun 2. günü geçti çünkü psikolojik olarak bu ilacı
bitirdim hayatımda inşallah sizde bitirirsiniz canlarım benim
:içelim:
Kız öyle deme yaaa, ben bi başıma yaşıyorum, öyle acillik olunuyor mu gerçekten? Korkutma gözümü yaaa... yaaa ufffff... ağlicam şimdi sinirimden..klava:
ve ben gerçekten okyanus suyu sayesinde tamamen bıraktım arkadaşlar yan etkisi yok tertemiz oh
hem sinüzite de iyi geliyo
Bende alerjm için burun sıpreyli ve ağzıma hava alıyorum devamlı değilsede sık sık almam gerekiyor. Bahsettiğin okyanus suyunu hiç duymadım. Nasıl bir şeydir nerden temin ederiz beni aydınlatırsan sevinirim. Teşekkürler.
kızlar bende okyanus suyunu aldım ve dün bıraktım ilacı gayet memnunum nefes alabili yorum ama burun etleri şiş hissediyorum inş. en kısa sürede iyileşir zaten okyanus suyu nemlendirici iyileştiriciymiş
kızlar nasıl gdiyor umarım bırakmışsınızdır çok fark var çok valla üstümden yük kalktı
işte kortizonun zararları:
atı arabanın arkasına bağlamak gibidir, (ksura bakmayın doktorlar öle tanımlıyor )
sürekli yorgunluk hali,
kanda sodyum birikmesine neden olur bu da tansiyonu yükseltir
vücutta ne varsa glikoza çevirir, kaslarınız dahil! , sonra yağ olarak depolar
kasları parçalayıp glikoza dönüştürür.
uzun zamanda bağışıklık sistemi zayıflar (kortizonun amacı zati)hastalıklara açık kapı bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?