• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun spreyi bağımlısıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrik ederim canım iinş bırakırım bende yaa

:1closedeyes: valla bana mıllet guluyodu bayan fısfıs dıe hıcde bırakamıyom en sonunda burun etlerımı radyofrekans la yaktırcam ondan sonra ıns bırakırım dıom ama ınanmıyom bole seylere tutulduk bıkere bırakılmıyo kafamçokkarıştı

evet bebişim büyük mavi şişede marine mi ne adı öyle bişey üzerinde yunus olanda var
hepsi aynı işlevi görüyo işte ama yemin ederim burnumu hissetmeye başladım resmen ya
bize ilaç değil işkence vermişler ama bende sinüzit vardı önce 15 gün yoğun antibiyotik
kullandım sinüzit bitince ilacı bu şekilde bırakmaya başladım kendini çok zorla bırakmak
için bence bitanem ben 4 kat merdiveni zor çıkıyodum dinlene dinlene dün varya koşa
koşa çıktım hayret ettim
inşallah bırakırsın bitanem dua edicem senin için muck

kaydirigubbakcemile4

Canım benim, sağolasın, önmüzdeki ay izin almayı düşünüyorum 1 hafta, o zaman denemeye karar verdim. Çalışırken çok zorlanırım diye düşündüm. Burun tıkalı olunca konuşman bile değişiyor biliyorsun. Bir de insanların hasta mısın nooldu sorularıyla uğraşamam. Evde kendi kendime boğuşurum artık. İnşallah başarırım ben de.

Te Allam ya, kendimi olimpiyatlara hazırlanan sporcu gibi hissettim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 vallaha yaa varya ben kesin bıraktım ya burnumun iyileştiğini hissediyorum
ama hırs yapmak lazım ama sen çok uzun zamandır kullanıyomuşsun seninki sanırım daha zor olur be
bebişim inşallah bırakırsın canım

burun tıkanıklıgı cok kötü bişi.ben ameliyat oldum otrivine i bıraktım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallah arkadaŞlar ben 6 sene Önce burun amlıyaı oldun ve halen nasonex burun sıpreyı kullanıyorum tıkandıĞında burnum dÜnyam kararıyor resmen ÖlÜyor gıbı oluyorum baŞlıyorum sıkmaya allah vermesın kurtulamadım sıpreyden 2 gÜndÜr zor nefes alıyorum gene tıkandı sıpreye raĞmen

kızlar bende bağımlıyım iliadine tavsiyem okyanus sularını kullanın ama hepsi işe yaramaz HıPERTONıK olması lazım yani sizin aldığınız hipotonik olduğu için bi işe yaramayabilir en kısa zamanda bende deniz suyun a geççem ama 24tl yan etki yaşamaktan daha iyidir

zaten na...x ot..ne gibi etkili değil canorman senin bırakman daha kolay olur senin problemin ya
et den yada sinüzitten kaynaklanıyor olabilir bende bi doktora görün

ve ben gerçekten okyanus suyu sayesinde tamamen bıraktım arkadaşlar yan etkisi yok tertemiz oh
hem sinüzite de iyi geliyo

ve ben gerçekten okyanus suyu sayesinde tamamen bıraktım arkadaşlar yan etkisi yok tertemiz oh

canım yazdıklarını okudum bende de aynı şeyler oldu merdiveni zor çıkıyodum tansiyonu bozuyor hakketen tüm şeyler bundan kaynaklanıyor demek hiç aklıma gelmemişti ya aciln bırakacağım bende kızlar dua edin

Son düzenleme:
canım yazdıklarını okudum bende de aynı şeyler oldu merdiveni zor çıkıyodum tansiyonu bozuyor hakketen tüm şeyler bundan kaynaklanıyor demek hiç aklıma gelmemişti ya aciln bırakacağım bende kızlar dua edin

evet aynen bebişim gerçekten bu genç yaşta hasta olucaz zaten doktorum da aynı şeyi
söyledi acilen bırak dedi çünkü içerisinde kortizon var ve kortizon hormonları bozarak
metabolizmayı yavaşlatıyo dolayısıyla hem kilo alıyosun hem tansiyonun bozuluyo
hem çabuk yoruluyosun arkadaşlar acilen bırakalım lütfen ben ilk bıraktıgımda acile
kaldırıldım oksijen verdiler emin olun 2. günü geçti çünkü psikolojik olarak bu ilacı
bitirdim hayatımda inşallah sizde bitirirsiniz canlarım benim :delphin:

:içelim:

evet aynen bebişim gerçekten bu genç yaşta hasta olucaz zaten doktorum da aynı şeyi
söyledi acilen bırak dedi çünkü içerisinde kortizon var ve kortizon hormonları bozarak
metabolizmayı yavaşlatıyo dolayısıyla hem kilo alıyosun hem tansiyonun bozuluyo
hem çabuk yoruluyosun arkadaşlar acilen bırakalım lütfen ben ilk bıraktıgımda acile
kaldırıldım oksijen verdiler emin olun 2. günü geçti çünkü psikolojik olarak bu ilacı
bitirdim hayatımda inşallah sizde bitirirsiniz canlarım benim :delphin:

:içelim:

Kız öyle deme yaaa, ben bi başıma yaşıyorum, öyle acillik olunuyor mu gerçekten? Korkutma gözümü yaaa... yaaa ufffff... ağlicam şimdi sinirimden.. :oklava:

Kız öyle deme yaaa, ben bi başıma yaşıyorum, öyle acillik olunuyor mu gerçekten? Korkutma gözümü yaaa... yaaa ufffff... ağlicam şimdi sinirimden.. :oklava:

kuzum ama ogün fabrikada çok sinirlendirdiler beni hem 2 tane adam odamda fosur fosur sigara içti bunalttılar iyice bende yalnız yaşıyorum kuzum bırakacaksın yeterki kendine
güven tatlım :Saruboceq:

Bende alerjm için burun sıpreyli ve ağzıma hava alıyorum devamlı değilsede sık sık almam gerekiyor. Bahsettiğin okyanus suyunu hiç duymadım. Nasıl bir şeydir nerden temin ederiz beni aydınlatırsan sevinirim. Teşekkürler.

Bende alerjm için burun sıpreyli ve ağzıma hava alıyorum devamlı değilsede sık sık almam gerekiyor. Bahsettiğin okyanus suyunu hiç duymadım. Nasıl bir şeydir nerden temin ederiz beni aydınlatırsan sevinirim. Teşekkürler.

eczaneden aldım etlerdeki tahribatı baya geçirdi nefes almam düzeldi valla günde 20 defa
sıkıyodum önceleri yani doktora danıştım hiçbir yan etkisi yok bildiğin okyanusun suyu
zaten okyanus suyunu estetik ameliyatı olduktan sonra doktor burun içindeki iyileşmeler
için vermişti bende 2-3 ay düzenli kullanmıştım diğer estetik olan arkadaşlar aylarca
iyileşme sürecinde kaldı benimki çabucak iyileşmişti gamyoncuiremsu

kızlar bende okyanus suyunu aldım ve dün bıraktım ilacı gayet memnunum nefes alabili yorum ama burun etleri şiş hissediyorum inş. en kısa sürede iyileşir zaten okyanus suyu nemlendirici iyileştiriciymiş

kızlar bende okyanus suyunu aldım ve dün bıraktım ilacı gayet memnunum nefes alabili yorum ama burun etleri şiş hissediyorum inş. en kısa sürede iyileşir zaten okyanus suyu nemlendirici iyileştiriciymiş

Gözün aydın canım, ben de yarın başlamayı düşünüyorum açıkçası, korkmuyor da değilim ama bişeyler yapmak lazım yoksa ömür boyu gider bu böyle... nefes alabileyim yeter bana ya, sıkarım dişimi biraz ama nefes alamazsam işte o zor :(

çok sevindim bebişim inşallah tez elden iyileşirsiniz bende etlerimi hissediyodum resmen
ve baya indi iyileştirdi nefes alabiliyorum çok şükür öptüm sizleri kuzucuklarrr

kaydirigubbakcemile4

kızlar nasıl gdiyor umarım bırakmışsınızdır çok fark var çok valla üstümden yük kalktı
işte kortizonun zararları:
atı arabanın arkasına bağlamak gibidir, (ksura bakmayın doktorlar öle tanımlıyor )
sürekli yorgunluk hali,
kanda sodyum birikmesine neden olur bu da tansiyonu yükseltir
vücutta ne varsa glikoza çevirir, kaslarınız dahil! , sonra yağ olarak depolar
kasları parçalayıp glikoza dönüştürür.
uzun zamanda bağışıklık sistemi zayıflar (kortizonun amacı zati)hastalıklara açık kapı bırakır

kızlar nasıl gdiyor umarım bırakmışsınızdır çok fark var çok valla üstümden yük kalktı
işte kortizonun zararları:
atı arabanın arkasına bağlamak gibidir, (ksura bakmayın doktorlar öle tanımlıyor )
sürekli yorgunluk hali,
kanda sodyum birikmesine neden olur bu da tansiyonu yükseltir
vücutta ne varsa glikoza çevirir, kaslarınız dahil! , sonra yağ olarak depolar
kasları parçalayıp glikoza dönüştürür.
uzun zamanda bağışıklık sistemi zayıflar (kortizonun amacı zati)hastalıklara açık kapı bırakır

ayyy çok sevindim bebişim aynı şey bende de var ve bıraktım bırakalı 3 kilo verdim
moralim düzeldi ayrıca halsizliğim geçti inşallah herkes bu ilaçtan kurtulur :sm_cool:

Back