Hah... hoşgeldin Mona.. aynı dert bende de var, O.....e değil ama ı......n.
Aynı şey işte.
Bu bi de normal nefes alamama gibi bir durum değil.
Hani salt burnun tıkalı olsa 3-5 gün sabredeyim geçsin diyorum ama bu farklı.
Ağızdan da olsa aldığın nefes yetmiyor.. boğuluyor gibi hissediyorum, sanki birisi gırtlağıma çökmüş gibi.
Korkunç bi duygu.
Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum valla...
aynı ilacı kullanıyoruz monam ve aynı durumdayızfisfisfis
kızlar deniz tuzu iyi geliyo galiba burun tıkanıklığına,annem bi burun merhemi almış içinde deniz tuzu var,inanılmaz yumuşatıyor ve nefes almayı kolaylaştırıyor acep deniz tuzu denesek kurtulabilirmiyiz bu bağımlılıktan,eczanelerde satılıyo okyanus tuzu diye
bencede bir an evvel doktoro görünün eğer bir sorun yoksa kullanmayın derim.geçen gün bu spreyller hakkında bir doktordan duydum uzun süre kullanımlarda burun içindeki mukozayı bozuyormuş .aman dikkat .
Ehahuaha.. sen nereden çıktın kız? :1rolleyes:
Ya bacım rezil bişey bu ya... ben de min. 5 senedir kullanıyorum neredeyse, denemediğim yöntem kalmadı bana mısın demedi. Ama bu deniz tuzunu bak ilk defa duyuyorum.. bi araştırayım bakiim.
ben her an her yerden her topicten çıkabilirim,boşuna mı ajan diyosunuz banaşakkıdı
monam burun içini yumuşatmak için almış annem bu merhemi,ama valla benim burnumu açtıysa seninkine haydi haydi iyi gelir diye düşünüyorum,ben kendimi bildim bileli aynı sorunla boğuşuyorum.kremin adını hatırlayamadım şimdi ama yazarım sana.bayağı bayağı nefes almamı sağladı yani,yanımda i...n'im olmadığı gün rahat edemiyorum valla bağımlılıkda deil yani sürekli burnum tıkanıyo benim hasta olsamda olmasamda
burnumdan nefes alamıyordum, burnum hiç akmıyordu ağlasam da grip de olsam asla selpak nedir bilmedim hayatım boyunca.( ve aşırı bir baş ağrım vardı. doktora gittim burun eti büyümesi olduğu söylendi. konka olayı yani. ve ameliyatımı oldum şu an çok rahatım sanki yeniden doğmuş gibi :)) bağımlısı olduğun spreylerden ben de kullandım ama hiçbiri kalıcı çözüm değil. şu an eşim de "N.....X" isimli spreyi kullanıyor fakat aynı sorun onda da var alıskanlık yaptı sanırsam en kısa zamanda onun da ameliyat olması gerekiyor. korkmanıza hiç gerek yok. cünkü 45 dk'lık bir operasyonla hayatınız boyunca derin nefesler........(ayrıca o..........e isimli spreyin içinde kortizon var bu nedenle en fazla 3-4 gün kullanılmalı.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?