bridejade Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2016 179 234 103 17 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bonkiiss #41 bonkiiss .!.: Radyofrekans yontemiyle etleri kucultebiliriz demisti benim doktorumda ama istemedim zamanla duzelsin istedim ilk duruma gore cok cok iyiyim nefes aliyorum ama koku problem iste.. o nasil hallolur onu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... O nasıl bir yöntem? Ameliyat gibi mi acaba? Koku çok büyük bir problem malesef
bonkiiss .!.: Radyofrekans yontemiyle etleri kucultebiliriz demisti benim doktorumda ama istemedim zamanla duzelsin istedim ilk duruma gore cok cok iyiyim nefes aliyorum ama koku problem iste.. o nasil hallolur onu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... O nasıl bir yöntem? Ameliyat gibi mi acaba? Koku çok büyük bir problem malesef
B bonkiiss Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2016 47 15 88 17 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bonkiiss #42 S bridejade .!.: O nasıl bir yöntem? Ameliyat gibi mi acaba? Koku çok büyük bir problem malesef Genişletmek için tıkla... sizde de mi var..
S bridejade .!.: O nasıl bir yöntem? Ameliyat gibi mi acaba? Koku çok büyük bir problem malesef Genişletmek için tıkla... sizde de mi var..