Burun spreyi bagimlilari buyursun

Burun spreyi olmadan bir ara yatamıyordum. Burnum fena tıkanıyordu. Sonra geçti şükür bugünde öyle ama kullanmayacağım.

Otrivine tarzı spreyler kullanıyorsanız ileride kokulara karşı duyarsızlaştıracağını da bilin. O tarz spreyleri uzun süre kullanmak zararlı, prospektüsünde dahi yazıyor. Bence bir hekime danışın ne yapabileceğiniz konusunda, sonra koku alamamaya başlarsanız sıkıntı.

Merhabalar.Ben de bağımlıydım burun spreyine.Kronik sinüzitim var. Burun spreyi kullanırken burnum çok fena tıkanırdı. 2 saatte bir sıkmak zorunda kalırdım. Geceleri de uykudan uyanıp 2 saatte bir sıkacak kadar bağımlı olmuştum çünkü özellikle geceleri iki burnum birden tıkanıyordu.Ve sonra fark ettim ki grip geçti ama benim burnum hala tıkalı.O an anladım burnumu ilaca alıştırdığım için burnum tıkalı ve açılmak için ilaç istiyor. Hastalık sonrası 2 ay boyunca doğru dürüst nefes alamadım, geceleri burnum tıkalı yattım. İki ay sonra anca açıldı burnum.Daha sonra yine hasta oldum tabiki, yine iki burnumun birden tıkandığı geceler oldu ama allem ettim kallem ettim sıkmadım o ilacı. Gündüzleri marka vermek doğru mu bilmiyorum ama vicksle idare ettim. Geceler zor geçiyordu.Şimdi ise çok daha fazla rahatladım. İlaca olan bağımlılığım geçtikçe gribi de daha hafif atlatıyorum burun tıkanıklığı açısından, eskisi gibi tıkanmıyor burnum artık. Kimse sormadı bu konu hakkında deneyimimi ama paylaşmak istedim.Sevgiler.

Bende de yazın oluyor o bağımlılık maalesef sprey kullanmadan nefes alamıyorum hele geceleri yaklaşık 4 ay kadar spreyle yapışık geziyoruz diyebilirim

Soğuk buhar makinesi denediniz mi? Ben hastayken burnun tıkalıyken bile soğuk bubar makinesiyle mışıl mışıl uyuyorum.

Ben bu sebepten tam iki kez ameliyat oldum. Kullanmamam gerek ama şu an tekrarlayacak gibi. Geceleri nefes aldırmıyor spreysiz.

Bir arkadaşımın ailesi çevre eczaneleri uyarmıştı buna burun damlası satmayın diye bildiğin narkotik bağımlı muamelesi görüyordu kız

Benimkiler daha da komik. Aile hekimi uyarmış babamı grip olduğunda 2 haftadan fazla kullanmayın damlayı diye. Bizimkiler açıldıktan sonra 2 hafta içinde tüketilmezse bozuluyor burun damlası diye algılamışlar evde burun damlası bulamıyorum şuan burnum tıkandığında. Kullanıp kullanıp atıyorlar bozulmuştur bu diye. İkna edemedim doktorun alışkanlık yapmasın diye öyle söylediğine.

Üsengecligimden dolayi hic sıkmam o spreyleri...ya unuturum ya üşenirim...
Iyi pacayi kurtardim desenize...

okaliptüs yağı ve bir kaç bitkisel yağdan yapılmış bir karışım verdi eczacım burun kenarına sürüyorsunuz. gece gündüz çok işe yarıyor. Aromaterapi diye aratın bulursunuz. ben çok faydasını gördüm

iki sene boyunca aralıksız kullandım kurtuldum şimdi yine başladım... bırakmaya çalışıyorum bitecek şişe diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…