- 3 Ocak 2021
- 12
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi miyavdiyeceksiniz
-
Estetik sonrası 4.aydayım. Bantlar açildiğindan beri burun sırtında kemer vardi. Doktorum büyük olasılıkla ödem diyor. İlk zamanlara göre fark edilir derecede düzeldi. Ama dümdüz mü oldu, hayır. Doktorum 6. ayda daha net birşey söylenir, dedi. Düzelmesini bekliyorum. Masaj önermişti masaj yapıyorum.Burnumda hafif bir çıkıntı var doktora gittim ancak doktorum burnumdaki çıkıntının estetik sonrası çoğu kişide olduğunu ve geçici bir şey olduğunu. Endişelenmemem gerektiğini söyledi. Sizce endişelenmem gerekiyor mu?
Masajınızı nasıl yapıyorsunuz? Tasvir eder misinizEstetik sonrası 4.aydayım. Bantlar açildiğindan beri burun sırtında kemer vardi. Doktorum büyük olasılıkla ödem diyor. İlk zamanlara göre fark edilir derecede düzeldi. Ama dümdüz mü oldu, hayır. Doktorum 6. ayda daha net birşey söylenir, dedi. Düzelmesini bekliyorum. Masaj önermişti masaj yapıyorum.
Bende de var burun ucunun biraz üstünde. Doktorum üst kısmındaki dikişler eriyince ve ödem gidince düzeleceğini söyledi. Ama ameliyattan önce de orada çıkıntı vardı zaten acaba yeteri kadar alınmadı mı diye korkuyorum. Sizde de önceden var mıydı ona benzer bir çıkıntı, tamamen ameliyattan sonra mı oluştu. Umarım geçerBurnumda hafif bir çıkıntı var doktora gittim ancak doktorum burnumdaki çıkıntının estetik sonrası çoğu kişide olduğunu ve geçici bir şey olduğunu. Endişelenmemem gerektiğini söyledi. Sizce endişelenmem gerekiyor mu?
Dolgunun fiyatı yüksek mibende de oldu ve geçmedi . 4 yıl oldu . Hatta ilk zamanlara göre aksine daha da belirgin hale geldi.
Ben de dolgu ile hallettim.
nerede yaptırdığınıza göre değişir tabi.Dolgunun fiyatı yüksek mi
Doktorum, aşağidan yukarı doğru hafif bastırarak yapmamı söyledi.Masajınızı nasıl yapıyorsunuz? Tasvir eder misiniz
Malesef gecmiyor bendede ayni sorun var. Simdi revizyon olmam gerekiyor 1,5 sene sonraHadi ya üzüldüm doktorum geçer demişti ://
Normal degil canim masaj yapman lazim. Doktorunla konus…Bende de bu çıkıntı sağdan bakınca yok ama soldan bakınca var. Bu durum normal mi, neden değişiklik gösteriyor?
Gecti miBende de var burun ucunun biraz üstünde. Doktorum üst kısmındaki dikişler eriyince ve ödem gidince düzeleceğini söyledi. Ama ameliyattan önce de orada çıkıntı vardı zaten acaba yeteri kadar alınmadı mı diye korkuyorum. Sizde de önceden var mıydı ona benzer bir çıkıntı, tamamen ameliyattan sonra mı oluştu. Umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?