• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun sırtında ufak bir çıkıntı nedeni nedir?

miyavdiyeceksiniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
12
1
1
20
Burnumda hafif bir çıkıntı var doktora gittim ancak doktorum burnumdaki çıkıntının estetik sonrası çoğu kişide olduğunu ve geçici bir şey olduğunu. Endişelenmemem gerektiğini söyledi. Sizce endişelenmem gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Burnumda hafif bir çıkıntı var doktora gittim ancak doktorum burnumdaki çıkıntının estetik sonrası çoğu kişide olduğunu ve geçici bir şey olduğunu. Endişelenmemem gerektiğini söyledi. Sizce endişelenmem gerekiyor mu?
Estetik sonrası 4.aydayım. Bantlar açildiğindan beri burun sırtında kemer vardi. Doktorum büyük olasılıkla ödem diyor. İlk zamanlara göre fark edilir derecede düzeldi. Ama dümdüz mü oldu, hayır. Doktorum 6. ayda daha net birşey söylenir, dedi. Düzelmesini bekliyorum. Masaj önermişti masaj yapıyorum.

Estetik sonrası 4.aydayım. Bantlar açildiğindan beri burun sırtında kemer vardi. Doktorum büyük olasılıkla ödem diyor. İlk zamanlara göre fark edilir derecede düzeldi. Ama dümdüz mü oldu, hayır. Doktorum 6. ayda daha net birşey söylenir, dedi. Düzelmesini bekliyorum. Masaj önermişti masaj yapıyorum.
Masajınızı nasıl yapıyorsunuz? Tasvir eder misiniz

Bende de var burun ucunun biraz üstünde. Doktorum üst kısmındaki dikişler eriyince ve ödem gidince düzeleceğini söyledi. Ama ameliyattan önce de orada çıkıntı vardı zaten acaba yeteri kadar alınmadı mı diye korkuyorum. Sizde de önceden var mıydı ona benzer bir çıkıntı, tamamen ameliyattan sonra mı oluştu. Umarım geçer :(

Bende de var burun ucunun biraz üstünde. Doktorum üst kısmındaki dikişler eriyince ve ödem gidince düzeleceğini söyledi. Ama ameliyattan önce de orada çıkıntı vardı zaten acaba yeteri kadar alınmadı mı diye korkuyorum. Sizde de önceden var mıydı ona benzer bir çıkıntı, tamamen ameliyattan sonra mı oluştu. Umarım geçer :KK43:
Gecti mi

Back