EFıLES cim benmde 20 gün oldu yukarda baya kemik sert yani bu böle sertmi oluyomuş ödemli yerler ?
tuling merhaba,
bende senle aynı dertden muzdaribim kaşlarımın arası çok şişti zor gececek gibi duruyor bende önce cok dert ettim cok sert bu inmezse ya diye ama belli oluşan ödem ve gecmesi için zaman gerekiyor..dediğin gibi sanki kavis ortadan başlıyor gibii bendede..ameliyat olalıda iki buçuk hafta oldu benim de ama zamanla iniyor şişlikler günden güne farkediyorum bunu oyüzden içimi rahat tutuyorum.Sende bekle biraz içini sıkma eminim zamanla ortaya cıkacaktır şekli..
aynı zamanda kızlar bu ödemin daha hızlı iyileşmesi için yaptığınız bişi var mı krem, msj vs..?
4 aydan önce yorum yapmak yanlış olur 1 seneden sonra bile değişiyor özellikle açık teknikse..
çok beğendim burnunuzu Emre bey e olmuşsunuz siz de..umarım bu güzel kalkıklığı siz belirlemiş ve istemişsinizdir..Emre bey in kendi tercihi değildir umarım neden diye soracak olursanız yani acaba neye göre karar veriyor bir hastanın burnunun ucunu düşük yapıp diğerini kalkık yapması diye merak edip üzüleceğim..(bu arada ben burun ucu düşük falan istemedim tabiki de :))) )
teşekkür ederim sanırım siz de emre bey e oldunuz ameliyatınızı?yani kalkık olsun demedim ama dümdüz istemediğimi belirtmiştim sadece.açıkçası eski burnum da kemerliydi önden burun ucum genişti falan ama düşük değildi pek yani düzdü tabi kaldırıldı ameliyatla da..kaçıncı ayınızdasınız?
Kızlar cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim ...
Ama ben de yaklaşık 15 gün- 1 ay arası şeklin kendini belli edeceğini okumuştum.. zaten burada fotoğraflarını koyan arkadaşlardan da gayet net anlaşılıyor.. Operasyondan önce kaşlarımın arasındaki yükseklikten çok rahatsız olduğumu doktoruma söylemiştim.. orasını özellikle oyun demiştim hatta :) fakat şu an aynı birkaç arkadaşımda olduğu gibi kaşlarımın ortası kemik gibi sert! yani dokununca da sanki oraya kıkırdak eklenmiş gibi hissediyorum.. doktoruma güvenim sonsuzdu.. çok güvenerek girdim ameliyata.. o yüzden bir yandan üzülsem de bir yandan da henüz erken doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
bu yüzden şu an doktorumla randevumu bekliyorum.. panik yapmamaya çalışıyorum.. neticede ufak bir revizyon ile ya burun ucunu sivriltip ya da kaşların arasını biraz daha törpületirim diye düşünmeye başladım ben..şu an bu işlem için erken olsa da az çok böyle kalacak burunlarımız.. kendimizi pek kandırmayalım derim ama hiçbir şey çözümsüz değil tabi.. ufak müdahaleler olarak bakmak lazım .. burun ucu kolay yapılıyormuş zaten.. biraz ileri doğru uzatılırsa yukarıdaki yükseklik pek dikkat çekmez diye düşünüyorum.. puffffff...
not. p.tesi kontrolüm var kızlar.. sonuçları sizinle paylaşırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?