Burun şekliniz kaç günde kabaca ortaya çıkmıştı arkadaşlar?.. Lütfen yardım:(

tuling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
33
2
86
İstanbul
Arkadaşlar selamlar..

15 günlük ameliyatlı biri olarak epey kaygılanıyorum burnum için ve sizlerden yardım rica ediyorum

alçılarım açıldı ve görüntü karşısında gerçekten büyük hayalkırıklığı yaşıyorum..doktorum burun kökünden epey içeri gireceğini söylemişti.. şu an kaşlarımın arası oldukça şiş.. fakat sorun bu değil.. burnumun kavisi yandan bakıldığında hemen göz bebeklerinin bitimi yerine oldukça alttan başlıyor nerdeyse burnun ortasından yani!

böyle birşey başına gelen var mı? yani burun kökü yandan dümdüz gelip kavisi ortadan başlayan.. hani burun ucunda hafif kalkık desem o da değil.. çok moralim bozuldu şu anki görüntüsüyle kısa olan burnum daha da kısa ve basık duruyor

tek tesellim doktorumun kaşlarının arasıyla çok oynadık demesi... orası şimdi epey şiş galiba.. indikçe kavis de yukarı çıkar belki diye bekliyorum.. sizce çok mu erkenden pimpirik yapıyorum çünkü bir yazıda burnun şeklinin 15 günde kabaca belli olduğu yazıyordu

pufff...

Canım sakin ol biraz...O şişlik geçince burnunun kavisi olması gereken yerden başlayacaktır...Biraz zaman tanı..15 gün burun ameliyatı için daha çok kısa bir süre...Burun derinin ince ya da kalın olmasına bağlı olarak değişebilir ancak en az iki ay sonra yavaş yavaş oturmaya başlar..Şimdi orası zaten ödem doludur..Elinle dokunduğunda bunu anlayabilirsin...Bence biraz daha serinkanlı olmalısın...Merak etme güzelleşecektir....:Biraz zaman..kaydirigubbakcemile3

puff.. cevocum ama orası kemik gibi dokununca.. bir de burnumun ucu da taş gibi.. zaten geçen gün de konuşmuştuk seninle buralarda :)
yani azıcık yumuşak olsa kaşların arası anlıycam da.. o da normal mi sence peki?

1 ayda az cok belli olmustu benimki
Ama daha uzulmen icin cok erken ameliyattan sonraki en onemli sey sabirli olmak canim

Canım taş gibi olması da normal..Şimdi birşey sölemek için daha çok erken..Hele kötü olduğunu düşünmek için...Bak benim revizyon olduğu halde ben burnumun sol tarafındaki şişliği hiç umursamadım..Emre bey geçecek dedi..Ve şimdi 2,5 ay oldu o şişlikten eser kalmadı..Biraz zamana bırak..ıyi düşün iyi olsun...Ben bir kaç ay sonra daha mutlu olacağına inanıyorum...boshayallersmile

yani emre beyden başkası olsa gerçekten daha beter bunalıma gireceğim ama yaptığı işler ortada.. böyle bir şekil vermiş olamaz zaten diye düşünüyorum işte.. çok saol canım sözlerin için.. :)

Kendi başlığıma da yazmıştım ama burayı çabuk görürsünüz;
Kızlar bide benim deliklerim son iki gündür orantısızlaştı, daha doğrusu sol tarafım daha tombik duruyor ve delik birazcık daha havada oyuzden. Bu gün 17. günüm boyle olması normal mi? Geçer mi yoksa boyle mi kalır hep hay allahım ya ne güzel gidiyodu tam da

Tulingciğim çok erken daha telaşlanman için.bir de foto koysaydın daha iyi yorum yapardık sana.Benim bir aylık fotolarım da kaşlarımın arası çok şişti canım.inanki 4 ay oldu şimdi.ancak bakışalarım falan düzeldi,burnum zarifleşti.albümde fotolarım var bakabilirisin.biraz sabret.2.ayda şekli tam ortaya çıkarrrrrrr.korkma düzelecek:))

heyyy.. fotoğraflarına baktımmm :) çokk başarılı ama maşallah :) şimdi ben de özel albümüme yüklüyorum Allahaşkına söyle normal mi bu görüntü

piff... sen de yenisin benim gibi... valla bilinmeyen bir canlı türü bile çıkabilir bu gidişle benim burnumdan:) öyle bana ait değilmiş gibi hissediyorum.. garip bir duygu yaa

düzelmesi için 15 günüm var yani öyle mi diyorsun herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor zaten ... sabır sabır ya sabırr

Canım sen yinede 15 günü baz alma
bu kişinin bünyesiyle ve doktorunla çok alakalı
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur
ama şimdi kötü görünüyor diye boşuna kendini üzme

Selam Tuling, resimlerini az önce gördüm ve kesinlikle sana düz gibi gelen alanın ödem oldugunu düşünüyorum orda toplanan ödem geçince burun kavisin burun kökünden başlıyor gibi olacak zaten su an gördüğün düzlük tamamen göz aldanması o nedenle endişelenme. Şişliklerin dagıldıkça farkı farkedeceksin:)) sevgiler xx

Kızlar benim 11. günüm.. eski hali ,2. gün 6. gün ve son olarak bu günkü halini ekledim albümüme ...

Bilemiyorum ki canım ben oraya dokununca kemik gibi sert de o yüzden epey moralim bozuldu sanki öyle kalacak gibi haklısın oradaki şişlik hallolursa fena sayılmaz heralde.. son hallerini de koyarım albümüme.. bekliyorum bakalım... :uhm:

yaaaa benimde üst tarafta sorunum var benmde 20 gün olduuu ... içeri doğru deil yani kaş aramdan memnun deilimm ((

Arkadaşlar gerçekten beklenti içindeydim ama öyle olmuyomuş 15 günle 1 aya kadar burun şekliniz kesinliklee kendini belli edecektirr burun düşük veya düz se kalkık istediyseniz doktorunuz yapamamış demektir örneğin benn 15 gündüü huzursuzdum beğenmedm 5.5 ay oldu beğenmiyorum içime sinmiyorrr dahada değişmicek ümidim kalmadı doktorlarınızada dikkat edin oyalıyorlarsa kesn konuşamıyolarsada istediğinizi beklentinizi yapamamış demektir !!!!!!!!!!!!!!!

tuling merhaba,

bende senle aynı dertden muzdaribim kaşlarımın arası çok şişti zor gececek gibi duruyor bende önce cok dert ettim cok sert bu inmezse ya diye ama belli oluşan ödem ve gecmesi için zaman gerekiyor..dediğin gibi sanki kavis ortadan başlıyor gibii bendede..ameliyat olalıda iki buçuk hafta oldu benim de ama zamanla iniyor şişlikler günden güne farkediyorum bunu oyüzden içimi rahat tutuyorum.Sende bekle biraz içini sıkma eminim zamanla ortaya cıkacaktır şekli..

aynı zamanda kızlar bu ödemin daha hızlı iyileşmesi için yaptığınız bişi var mı krem, msj vs..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…