Canım sakin ol biraz...O şişlik geçince burnunun kavisi olması gereken yerden başlayacaktır...Biraz zaman tanı..15 gün burun ameliyatı için daha çok kısa bir süre...Burun derinin ince ya da kalın olmasına bağlı olarak değişebilir ancak en az iki ay sonra yavaş yavaş oturmaya başlar..Şimdi orası zaten ödem doludur..Elinle dokunduğunda bunu anlayabilirsin...Bence biraz daha serinkanlı olmalısın...Merak etme güzelleşecektir....:Biraz zaman..kaydirigubbakcemile3
Canım taş gibi olması da normal..Şimdi birşey sölemek için daha çok erken..Hele kötü olduğunu düşünmek için...Bak benim revizyon olduğu halde ben burnumun sol tarafındaki şişliği hiç umursamadım..Emre bey geçecek dedi..Ve şimdi 2,5 ay oldu o şişlikten eser kalmadı..Biraz zamana bırak..İyi düşün iyi olsun...Ben bir kaç ay sonra daha mutlu olacağına inanıyorum...boshayallersmile
Tulingciğim çok erken daha telaşlanman için.bir de foto koysaydın daha iyi yorum yapardık sana.Benim bir aylık fotolarım da kaşlarımın arası çok şişti canım.inanki 4 ay oldu şimdi.ancak bakışalarım falan düzeldi,burnum zarifleşti.albümde fotolarım var bakabilirisin.biraz sabret.2.ayda şekli tam ortaya çıkarrrrrrr.korkma düzelecek:))
Kendi başlığıma da yazmıştım ama burayı çabuk görürsünüz;
Kızlar bide benim deliklerim son iki gündür orantısızlaştı, daha doğrusu sol tarafım daha tombik duruyor ve delik birazcık daha havada oyuzden. Bu gün 17. günüm boyle olması normal mi? Geçer mi yoksa boyle mi kalır hephay allahım ya ne güzel gidiyodu tam da
1 ayda az cok belli olmustu benimki
Ama daha uzulmen icin cok erken ameliyattan sonraki en onemli sey sabirli olmak canim
düzelmesi için 15 günüm var yani öyle mi diyorsunherkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor zaten ... sabır sabır ya sabırr
Selam Tuling, resimlerini az önce gördüm ve kesinlikle sana düz gibi gelen alanın ödem oldugunu düşünüyorum orda toplanan ödem geçince burun kavisin burun kökünden başlıyor gibi olacak zaten su an gördüğün düzlük tamamen göz aldanması o nedenle endişelenme. Şişliklerin dagıldıkça farkı farkedeceksin:)) sevgiler xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?