Piercing, Hızma Burun piercınglerimizin resimlerini paylaşalım..

kızlar ya altın rengi hızması olan yok mu? nerden bulabilirim istanbul da ?

bende bende deldirmekk istiyorummmm burnumun ucu güzel ama hafif kemiğim var güzel durmaz sorun cıkarsa dye korkuyorumm:84:

bu aralar bende özeniyorum burnumda küçücük bi tane olsun parlasın.kulağımada 2. deliği yeni deldirdim millet böyle şeylere 15-16 yaşında özenirde yapar o zamanlarda hiç hevesim yoktu şimdi noluyosa bana :)

ben de iki kere deldirdim.yaklasık 6 ay falan kullandım aslında hosuma da gidiyodu ama burnum cok kızarıyodu takıp cıkarırken bi an sinir oldum cıkardım ertesi gün kapandı ztn.ama izi yadıgar kaldı gecmiyor malesef.

benimde delikti 1.5 sene kadar çıkardım 1 hafta sonra kapandı geride sokamadım. öyle kapandı gitti :)

bnmde böyleydi kızlar bikaç ay öncesine kadar tabi çok skıldım çkardm hemen kapandı ztn. sürekli kçk belli belrsz olanları takıyordm bide biraz aşağıya delmşlerdii ama şmdi konuyu görnce özledm arada bidaha deldrsemmi die düşünüyorumm

Bende hep halka takarım. Aynen bende cok aradım bulamadim ya..Almanyada falanda gittiğimde aradım ama bulamadim

halkayı nasıl takıyorsunuz ben becereiyorum :s halkanın hepsini tamamen delikten mi geçiriyorsunuz,ucunda top oluyor ya halka hızmanın da..takamıyorum kısacası :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…