Piercing, Hızma Burun piercınglerimizin resimlerini paylaşalım..

arztez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.177
7
kızlar burnumuza taktıgımız pıercınglerın resımlerını burnumuzdakı duruşuyla beraber paylaşalım.fikir olur birbirimize modeller.ben okadar pıercıng alırım hala ıstedıgım gıbı bışe bulamadım.takıp cıkartmaktan delık büyücekdelikafadulden
ilk resım bnden gelsın

buda kare 4 minik taşı var

digerlerınıde sonra eklerım hadı kızlar modellerınızı beklıorum

hadi kızlar resımlerınızı koyunda fikir alalım.bide bişe sorcam bunların altını fıyatı nedır acaba bılen varmıaltın olan daha ıyı parlar

bende çok sewerim ama bi türlü cesaret edip deldiremedimm ama mıknatıs yada yapıştırmalı kullanıyom olursa eklerim

ben bi tane altın tarttırmıştımm ucunda süper bi taş wardı yeşildi hatta taşıı o65 dedii

koy cnm delık olması sart deıl :)) burnumuza taktıgımız bişe olsa yeter 65 mi küçük sey baya pahalıymış

ewet pahalıydı ama adam özel yapım dedi bide taşı yüzündende okadar pahalı oluyo dedi

[/URL][/IMG]

buda benim yaprak hızmam cok seviyorum bu hızmamı resim biraz fluu kusura bakmayın
zemuszemuszemuszemus

ooo cnm cok seker duruyo taşsız sanırım ama deişik görünüo

merci cnm ewet taşsız cok farklı duruor ondan sevıyorum bıde burnum ıyılesse cok ıyı olucak sısıp sısıp ınıyor canım yanıyor napıcam bılmıyorum

cnmö yenı deldırdıysen olur öyle ama sana tavsıyem uzun bi süre cıkarma burnundan cok deişik gercekten bende alıp denıcem yaprak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…