Piercing, Hızma Burun piercınglerimizin resimlerini paylaşalım..

Ya ben çok beğeniyorum hızmayı genelde de kullanıyorum ama deldirmeye cesaret edemedim deldirenlerin şikayetlerinden ötürü mikrop kaıp aşırı kanama yapanda olmuş kısa sürede acısı dinen ve problem yaratmayanda...O yüzden emin olamadım ama yapıştırmalı hızma kullanıyorum tek taş ve topazlar daha sade ve hoş oluyo sanki ...

Ben deldırdım resım koyamıyorum suan 5 yıl fılan oluyo hıc sıkayetım yok mıkntıslı hızma almaktan bıkmıstım artık

benim hızmamı yaptıralı 2 yılı geçti hala iyileşmedi yeri çıkarıp takınca şişiyor ve ağrıyor o yüzzden hiç çıkaramıyorum altın hızma yaptırmıştım çoktandır onu kullanıyorum tek taş 35 e yaptırdım.iyileşmesi için ne önerirsiniz?

cnm sürekli kremle
2yılda neden iyileşmediki.
35 e cok iyi yaptırmışsın bana 100 küsür hesap cıkarttılar bnde almadım

senin burnun estetikmi guzel burnun var canim piercingde yakismis benimde var orda burda piercingler:)

bende 5-6 senedir piercing kullaniyorummmmmm, cokda seviyorum.
bi ara resim eklemeye caliscam bayanssulusmile

bazen cok hos gelior bana, bazende çok itici, yapiskanla falan takarim ama kesinlikle deldirmem!!!
ben makyaj oluyorum falan enfeksion kapmaktan korkuyorum
kulagim neysede yuzde piercing hos degil, birde en çok kibar oldugu surece kas'taki piercingler hosuma gider ama iste delik olacak psikolojisiyle yuzume yaptirmayi dusunmem asla!!!

ben genelde hep halka seklinde takarim piercing

sadece dügünlerde felan öyle kücük tas takiyorum, daha iyi gidiyor dügünlerde daha sade duruyor..

ama bide halka seklinde altin hizma istiyorum,
türkiyenin bicok sehrinde aradim ama hicbiyerde bulamadim
Sanirim arabistandan getirttircem..

burnum güzel olsa muhakkak takardımhihoyyyt.daha önce deldirdim ama herkes begensede ben begenmedim kendimde.ama estetik yaptrırsam kesin takarım ben doğuluyum bizim kültürümüzdede çok yaygındır eskiden berialkisalkisalkis

buda benim 7 sene oldu deldireli çok memnunum.

Eklentiler

• $adsız.JPG
    15,1 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…