- 23 Mart 2016
- 276
- 13.333
- 188
- 29
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Güzel ce yorum yaZmayacak sanız lütfen kalabalık etmeyinArkadaşını gönder o doktora sorsun hamile mi degil mi
Ameliyat olacaklar Doktor Öner’im var kesinlikle. Pendik Medikal Park Necdet Demir Gidin Pişman Olmayın ne bir agrı ne kanama nede çok şişlik yaşadım sağolsun çok iyi bir doktor alanında en iyilerden birisi belki ona ameliyat olan olmuştur
Ameliyat olmayacak sanız dediklerimi anlamanızı beklemem burun estetiği önemli bir ameliyat doktor seçmek ona güvenmek zor ben arkadaslarıma yardımcı olabilmek adına bunu yazdımReklam yapaydın...
Ne demek ıstedınız?Arkadaşını gönder o doktora sorsun hamile mi degil mi
Bi önce ki açtığım konudan esinlenmiş arkadaşNe demek ıstedınız?
Evet Bn büyük bir takipçi sayısına sahibim reklam yapıyorum para kasıyorum hey yarabbimreklam kokan hareketler bunlar..
öncesi sonrası resim koyabilirmisin.benim için sislikten kanamadan daha önemli sahsenAmeliyat olacaklar Doktor Öner’im var kesinlikle. Pendik Medikal Park Necdet Demir Gidin Pişman Olmayın ne bir agrı ne kanama nede çok şişlik yaşadım sağolsun çok iyi bir doktor alanında en iyilerden birisi belki ona ameliyat olan olmuştur
Tabi denerim koymayıöncesi sonrası resim koyabilirmisin.benim için sislikten kanamadan daha önemli sahsen
Evet Bn büyük bir takipçi sayısına sahibim reklam yapıyorum para kasıyorum hey yarabbim
Ben reklam yapmak istemedim amacım yardımcı olabilmek sağlığımız emin ellerde olmamız çok önemli netice demevzu senin kendinin reklamı değil. doktorun reklamı. burası da dert köşesi. yani biri sorsa yaz tamam da şu hastane şu kişi diyince bu adlı adınca reklam oluyor.
Bi konu daha acmis arkadası sperm bulasmis carsafa yatmis hamile mi diye sormus..fake ve reklamcı bu arkadas benceNe demek ıstedınız?
Seneler önce ki kullanıcyım çevremde normalden telefonda da görüştüğüm insanlar var sizin düşünceniz saygı duyarımBi konu daha acmis arkadası sperm bulasmis carsafa yatmis hamile mi diye sormus..fake ve reklamcı bu arkadas bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?