- 6 Ağustos 2017
- 71
- 15
- 88
- Konu Sahibi Aburcubur1
-
Arkadaşlar merhaba. Burun atelleri alındıktan sonra doktor masaj yapmamı söyledi masajı yaparken biraz bastırdı benimde öyle yapmamı söyledi ama burnum acıyo normal mi acıması masaj yaparken? Lütfen bilen birisi yazsın
Benim biraz dokunsamda acıyo ters bişey yoktur inşallah yanlış bişey yapacam diye korkuyorumMerhaba benimde masajim var. atel ciktiktan bi hafta sonra basladim. 60 kere masaj yapcam gunde biraz his ederek 40 kere de baska bi masaj. Ilk aciyor ama snra alisiyorsun :) cok fazla bastirma ama his et dedi doktorum
Benim biraz dokunsamda acıyo ters bişey yoktur inşallah yanlış bişey yapacam diye korkuyorum
1 hafta oldu daha dün alındı atellerim belki o yüzden acıyı fazla hissediyorumdur benimde sağa doğru eğrilik vardı doktor o tarafı biraz sola doğru it masaj yaparken dedi :)Korkmaaa ne zaman ameliyat oldun. Az bisey acimasi nrmal az bisey. Uc hafta oluo ben ve masaj snrasi biraz burnum sizlio ama doktorum bana masaji verdi cunki burnumda eyrilik vardi geri gelmemesi icin
1 hafta oldu daha dün alındı atellerim belki o yüzden acıyı fazla hissediyorumdur benimde sağa doğru eğrilik vardı doktor o tarafı biraz sola doğru it masaj yaparken dedi :)
O zaman ben masaja şimdi değil 2 hafta sonra başlasam nasıl olur acaba zaten doktorun tarif ettiği masajı da unuttum :/Cok yenisiin nrmal ja. Bende 3 hafta oldu ama ozamana aci filan hic bisey kalmior masaj yaprken icin rahat olsun.
O zaman ben masaja şimdi değil 2 hafta sonra başlasam nasıl olur acaba zaten doktorun tarif ettiği masajı da unuttum :/
Hayır hep farklı masajlar var internette ama önümüzdeki hafta doktorum yine göreyim seni demişti o zaman sorarım artık 1 haftadan bişey olmaz heralde :))Amanin internet sitesinde yok mu doktorun dedigi masaj. Benimki sitesinde var
Acıyosa hiç yapma bak ben tecrübe etmiş birisi olarak diyorum ki şekilde asla bir değişiklik olmuyor boşuna masaj yaptım o kadarArkadaşlar merhaba. Burun atelleri alındıktan sonra doktor masaj yapmamı söyledi masajı yaparken biraz bastırdı benimde öyle yapmamı söyledi ama burnum acıyo normal mi acıması masaj yaparken? Lütfen bilen birisi yazsın
Yapmıyorum zaten unuttum doktorun tarif etti masajı haftaya tekrar çağırdı bakalım bu kez ne diyecek :)Acıyosa hiç yapma bak ben tecrübe etmiş birisi olarak diyorum ki şekilde asla bir değişiklik olmuyor boşuna masaj yaptım o kadar
Evet eyrilik geri gelmesin diye verdi bana. Ozelikle bi ay yap dediii ama ben 2 yapcam eyriligimeğrilik için masaj mı yapılması gerek. ben de eğrilikten dolayı oldum ameliyat 1ay oldu fakat doktor hiç masaj falan vermedi bana
kafama takıldı bak şimdiEvet eyrilik geri gelmesin diye verdi bana. Ozelikle bi ay yap dediii ama ben 2 yapcam eyriligim
Cok buyuktu cok fazlaydi geri gelmesin
Bilmiyorum simdi ben daha uc haftamdayim cok yeniyimmm geri gelir mi gelmez mi eyrilik zamanlakafama takıldı bak şimdive benim doktorum eğrilik tam geçmeyebilir şeklinde uyardı. eski haline göre burnum çok çok iyi ama şu an yine hafif bir eğrilik var ne yapsam acaba bir yanına uğrasam mı. daha kontrole de var gerçi ama
inşallah gelmez canım. umarım benimkisinin eğriliği geçerBilmiyorum simdi ben daha uc haftamdayim cok yeniyimmm geri gelir mi gelmez mi eyrilik zamanla
Gorcez amaaaa
inşallah gelmez canım. umarım benimkisinin eğriliği geçer
Acıyosa hiç yapma bak ben tecrübe etmiş birisi olarak diyorum ki şekilde asla bir değişiklik olmuyor boşuna masaj yaptım o kadar
peki eğrilik için nasıl masaj yapıyorsunuz tarif eder misiniz. videosu var mı. benim 1.ay bitti geç mi kaldım sizce masaj içinBana doktorumun dediği şuydu :
burun ucuna hiç dokunulmayacak daha doğrusu burnun yarısından ucuna kadar olan bölüme dokunulmayacak
kaşların arasından burun köküne ve onun bir parmak altına kadar aşağıdan yukarı doğru bastırarak masaj yapılacak ama acıtana kadar iyice bastır demedi
3 üncü ayda masajı bırakmamı söyledi - daha fazla kavis istemiyorsam (Demek ki masaj kavis de veriyor )
ameliyat nedeni yamukluk- deviasyon
Masaj işe yarıyor , özellikle deviasyon ameliyatı olanlar kıkırdak hafızası nedeniyle burun yeniden yamuk yöne gelişmesin diye masaj yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?