- Konu Sahibi aristotoles
-
Ben çok begendim. Kaba bir şey gormedimBurnumun kanatları çökük olduğu için kikirdak koyduğunu soyledi iyi nefes alabiliyorum allah razı olsun ama çok kaba oldugunu düşünüyorum kaba duracağını söylese kanat kismina kikirdak koymasını istemezdim 2 ay oldu daha. İner mi sizce yanları? Ucu da çok şiş geliyor. Kendi burnum kemerliydi ama ince zarif bir burundu. Şimdiki küçük oldu ama aynı zamanda kaba da oldu. O kanat kisimlari kivrimli duruyor sevemedim. Yakiştiramadim hic. Burnum için ince derili denildi. Son halini almış mıdır yoksa daha değişir mi?
Burnumun kanatları çökük olduğu için kikirdak koyduğunu soyledi iyi nefes alabiliyorum allah razı olsun ama çok kaba oldugunu düşünüyorum kaba duracağını söylese kanat kismina kikirdak koymasını istemezdim 2 ay oldu daha. İner mi sizce yanları? Ucu da çok şiş geliyor. Kendi burnum kemerliydi ama ince zarif bir burundu. Şimdiki küçük oldu ama aynı zamanda kaba da oldu. O kanat kisimlari kivrimli duruyor sevemedim. Yakiştiramadim hic. Burnum için ince derili denildi. Son halini almış mıdır yoksa daha değişir mi?
Evet çok sert şuan yumuşar mi bilmiyorum. Kanatları büyütmese bende beğenecektim önceki burnumda o kısımları inceydi ama yine de şükür ediyorum ilk ve tek görüştüğüm doktora ameliyat oldum. Büyük risk özel mesaj atmayı bilmiyorum siz atın ben yazayimYüzünüze yakışmış bence :) Acaba doktorunuz kim özelden yazar mısınız ?
Aynı zamanda kanatlarınızda kıkırdak olması farklı bir hissiyat oluşturuyor mu merak ettim
Benim beceriksiz doktorum da iznim olmadan, burun kanadıma kikirdak koymus. Cok kaba ve burnu geniş gösteriyor... Ben de rahatsızım. Yüzerken dahi hissediyorum berbat... bombeli duruyor ayni zamandaEvet çok sert şuan yumuşar mi bilmiyorum. Kanatları büyütmese bende beğenecektim önceki burnumda o kısımları inceydi ama yine de şükür ediyorum ilk ve tek görüştüğüm doktora ameliyat oldum. Büyük risk özel mesaj atmayı bilmiyorum siz atın ben yazayim
Bana ameliyattan once hangi islemleri yapacagini söylemişti. Zaten soylemesi de gerekir izniniz olmadan nasil kikirdak koyabiliyor ya birde sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?Benim beceriksiz doktorum da iznim olmadan, burun kanadıma kikirdak koymus. Cok kaba ve burnu geniş gösteriyor... Ben de rahatsızım. Yüzerken dahi hissediyorum berbat... bombeli duruyor ayni zamanda
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurcook güzel olmus bebek gibi. 2 ay daha cok yeni hacmen azalip incelecek kanatlari islemliymis su an o kisimlar da extra ödemlidir onlar da gidip daha da bebek gibi olacak bence
Çok güzel bence. Bayağı beğendim. Takmayın kafanıza :)Burnumun kanatları çökük olduğu için kikirdak koyduğunu soyledi iyi nefes alabiliyorum allah razı olsun ama çok kaba oldugunu düşünüyorum kaba duracağını söylese kanat kismina kikirdak koymasını istemezdim 2 ay oldu daha. İner mi sizce yanları? Ucu da çok şiş geliyor. Kendi burnum kemerliydi ama ince zarif bir burundu. Şimdiki küçük oldu ama aynı zamanda kaba da oldu. O kanat kisimlari kivrimli duruyor sevemedim. Yakiştiramadim hic. Burnum için ince derili denildi. Son halini almış mıdır yoksa daha değişir mi?
Benim de aynı ve çıkartmak istiyorum , sizce çıkarılması mümkün mü? Bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Çok rahatsız oluyorum ve çok sert . Çıkarılabilir diyor bazı doktorlar ama güvenemiyor insan. Teşekkür ederimBenim beceriksiz doktorum da iznim olmadan, burun kanadıma kikirdak koymus. Cok kaba ve burnu geniş gösteriyor... Ben de rahatsızım. Yüzerken dahi hissediyorum berbat... bombeli duruyor ayni zamanda
Çok incesiniz teşekkür ederim kaba derken burun kanatlarimi kaba bıraktı burun küçüldü ama bilmiyorum belki de eski burnumla kıyaslandığım icin kaba geliyor. Burun zamanla neden çökerBence güzel duruyor, neresi kaba bu burnun :)) Cok güzel, zarif bir burun bence, kendiniz de çok güzelsiniz, bence burnunuzun keyfini çıkarın, böyle yüzüme uyumlu bir burnum olsaydı ve zaman içerisinde tekrar çökme meydana gelmeseydi hic kafama takmazdım
Tamamdir :) , zaten taksam ne olur takmasam ne olur bir daha yaptiramayacagim icin ki yaptirsak da her sey bir risk. Daha iyi nefes alıyorum doğru bu.Çok güzel bence. Bayağı beğendim. Takmayın kafanıza :)
Aksine kıkırdak konulması iyi bir şey değil mi ? Ben istemiştim mesela konmasını. Yoksa gülünce genişliyor. Ayrıca daha iyi de nefes alıyorsunuz.
Merhaba, uygun olursa cikariliyor yani nazal valv olmayacaksa. Tecrübeli bir doktorum değerlendirmesi lazim... Daha once ozelden konuşmuştuk, burnunu onceki haline gore başarılı buldum. Delik asimetrisinden baska sorun yok bence. Guncel halini ozelden atabilirsin ( senin burnunda kikirdak desteği lazimmis )Benim de aynı ve çıkartmak istiyorum , sizce çıkarılması mümkün mü? Bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Çok rahatsız oluyorum ve çok sert . Çıkarılabilir diyor bazı doktorlar ama güvenemiyor insan. Teşekkür ederim
Dalgalanma derken odemlerden mi bahsediyorsunuz evet kemik cikintisi sanmıştım ama internetten arastirdigim ve doktorun dediğine göre oradaki dokular iyileşirken olabiliyormuş öyle şeyler sonradan geciyor dedi, dediği gibi de oldu. Beğenmenize sevindim çok teşekkürler özelden doktor ismini paylaşırım, fotoğraf atabilirsem atarımMerhaba burnunuzu çok beğendim açıkçası bebim burnumun kanatlarında da şekil bozukluğu var sizde şekil bozukluğu deride dalgalanma var mıydı? şu an çok güzel duruyor bence önden fotoğrafınızı atabilme şansınız var mı? doktorunuzu da çok merak ettim. Çok güzel duruyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?