• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanatlarina kikirdak konuldu(fotoğrafli)

öncelikle cok güzelsin hayatım bebek gibisin ve doktorun oraya kıkırdak koyması asırı iyi olmus bence asırı doğal gerçek burun olmus. Ben cok dikkat ederım hep esretıklere senınkı güzel estetık olmus yanı asıl orası senınki gibi yapılmayınca cok kötü duruyor tabı benım fikrim
Begenmenize sevindim cok teşekkür ederim guzel sözleriniz icin. Evet gün geçtikçe ben de alışıyorum sanırım. Gözüme normal gelmeye başladı

Burnumun kanatları çökük olduğu için kikirdak koyduğunu soyledi iyi nefes alabiliyorum allah razı olsun ama çok kaba oldugunu düşünüyorum kaba duracağını söylese kanat kismina kikirdak koymasını istemezdim 2 ay oldu daha. İner mi sizce yanları? Ucu da çok şiş geliyor. Kendi burnum kemerliydi ama ince zarif bir burundu. Şimdiki küçük oldu ama aynı zamanda kaba da oldu. O kanat kisimlari kivrimli duruyor sevemedim. Yakiştiramadim hic. Burnum için ince derili denildi. Son halini almış mıdır yoksa daha değişir mi?
Doktorunuz kim

Burnumun kanatları çökük olduğu için kikirdak koyduğunu soyledi iyi nefes alabiliyorum allah razı olsun ama çok kaba oldugunu düşünüyorum kaba duracağını söylese kanat kismina kikirdak koymasını istemezdim 2 ay oldu daha. İner mi sizce yanları? Ucu da çok şiş geliyor. Kendi burnum kemerliydi ama ince zarif bir burundu. Şimdiki küçük oldu ama aynı zamanda kaba da oldu. O kanat kisimlari kivrimli duruyor sevemedim. Yakiştiramadim hic. Burnum için ince derili denildi. Son halini almış mıdır yoksa daha değişir mi?
Doktorunuz kim acaba

Back
X