Ucunda bence ödem var çökmüş değilde sanki bir taraf daha fazla şişmiş.sertse ödemdir ama dikkatli olun benim burun ucum dönmüştü resim çekince bir tarafa doğru daha büyük görünüyordu.burun kökünüde alan daha uzaktan bir foto çekin gündüz daha çok belli olacaktır benim çok belli oluyordu sabah saatinde çekip bakıyordum.
Ucunda bence ödem var çökmüş değilde sanki bir taraf daha fazla şişmiş.sertse ödemdir ama dikkatli olun benim burun ucum dönmüştü resim çekince bir tarafa doğru daha büyük görünüyordu.burun kökünüde alan daha uzaktan bir foto çekin gündüz daha çok belli olacaktır benim çok belli oluyordu sabah saatinde çekip bakıyordum.
Eski hali nasıldı?
Before after zaten :)Eski hali nasıldı?
Sanırım ben burundan hiç bir şey anlamıyorum.
Geçmiş olsun bu arada.
Umarım istediğiniz burun olur ödem gidince.
Gördüm sonraki postta .Before after zaten :)
Çökme yok bence sadece önden şiş duruyor bu resimlerde daha güzel çıkmış yandanda güzel endişelencek birşey yok şuan.
Bilginiz var mı acaba lokal anesteziyle çökme için bir şey yapılabilir miÇökme yok bence sadece önden şiş duruyor bu resimlerde daha güzel çıkmış yandanda güzel endişelencek birşey yok şuan.
Burnun çok ciddi ödemli hala. Ben çökme göremiyorum, sadece asimetrik şişlik görüyorum. 1.ayda benim de burnum çok şişti, kanatlar bir garip şişip inebiliyordu, bazen şişlikten burnum yamuk gözüküyordu. Bence şişlikler inmeden herhangi bir yorum yapma ve takma, çünkü gerçekten çok şiş. 5.aydayım hala bazen çok şişip inebiliyor beslenmeme göre. Yağlı, şekerli, tuzlu beslenince şişler beslenmemi düzeltene kadar hiç inmiyor. Bromelain kullanıyorum, beslenmeme dikkat edip spor yapıyorum ve yeşil çay sık tüketiyorum. Şişlikler için öneririm, ne zaman bu düzeni bozarsam burnumun her yeri asimetrik şişiyor. Benim vücudum da çocukluktan beri hep çok ödem, iltihap tutardı. Hala da..
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Atel çıktığında şişmemişti bu kadar. 1.aydan sonra şişmeye başladı.Burnun çok ciddi ödemli hala. Ben çökme göremiyorum, sadece asimetrik şişlik görüyorum. 1.ayda benim de burnum çok şişti, kanatlar bir garip şişip inebiliyordu, bazen şişlikten burnum yamuk gözüküyordu. Bence şişlikler inmeden herhangi bir yorum yapma ve takma, çünkü gerçekten çok şiş. 5.aydayım hala bazen çok şişip inebiliyor beslenmeme göre. Yağlı, şekerli, tuzlu beslenince şişler beslenmemi düzeltene kadar hiç inmiyor. Bromelain kullanıyorum, beslenmeme dikkat edip spor yapıyorum ve yeşil çay sık tüketiyorum. Şişlikler için öneririm, ne zaman bu düzeni bozarsam burnumun her yeri asimetrik şişiyor. Benim vücudum da çocukluktan beri hep çok ödem, iltihap tutardı. Hala da..
Merhaba benim de ilk ayım yeni bitti şişliklerim iniyor ama yine de hala çok şiş geliyor burnum gözüme. Sizin birinci aydan sonra gözle görünür bir inme oldu mu ben de yememe içmeme çok dikkat ediyorum maden suyunda sodyum var diye onu bile içmiyorum. Bromelain de içiyorum aynı zamanda. Ama kanatlardaki şişliklerim canımı sıkıyorBurnun çok ciddi ödemli hala. Ben çökme göremiyorum, sadece asimetrik şişlik görüyorum. 1.ayda benim de burnum çok şişti, kanatlar bir garip şişip inebiliyordu, bazen şişlikten burnum yamuk gözüküyordu. Bence şişlikler inmeden herhangi bir yorum yapma ve takma, çünkü gerçekten çok şiş. 5.aydayım hala bazen çok şişip inebiliyor beslenmeme göre. Yağlı, şekerli, tuzlu beslenince şişler beslenmemi düzeltene kadar hiç inmiyor. Bromelain kullanıyorum, beslenmeme dikkat edip spor yapıyorum ve yeşil çay sık tüketiyorum. Şişlikler için öneririm, ne zaman bu düzeni bozarsam burnumun her yeri asimetrik şişiyor. Benim vücudum da çocukluktan beri hep çok ödem, iltihap tutardı. Hala da.
Benim şişme devam ediyorÖe
Merhaba benim de ilk ayım yeni bitti şişliklerim iniyor ama yine de hala çok şiş geliyor burnum gözüme. Sizin birinci aydan sonra gözle görünür bir inme oldu mu ben de yememe içmeme çok dikkat ediyorum maden suyunda sodyum var diye onu bile içmiyorum. Bromelain de içiyorum aynı zamanda. Ama kanatlardaki şişliklerim canımı sıkıyor
1.aydan sonra değişim oldu bende. Daha da şişip yayıldı .Öe
Merhaba benim de ilk ayım yeni bitti şişliklerim iniyor ama yine de hala çok şiş geliyor burnum gözüme. Sizin birinci aydan sonra gözle görünür bir inme oldu mu ben de yememe içmeme çok dikkat ediyorum maden suyunda sodyum var diye onu bile içmiyorum. Bromelain de içiyorum aynı zamanda. Ama kanatlardaki şişliklerim canımı sıkıyor
Hanımefendi şöyle diyeyim, 1.aydaki burnumla şu an arasında ciddi fark var. Benim şişlerim dikkat etmeme rağmen 1,5-2.ayda inmeye başladı. Ara ara inip asıl burnu gösterip tekrar şişme şeklinde o da. 5.ayda ancak oturmaya başladı şişlik, daha nadir oluyor.Öe
Bu pek iyi bir haber değil sanırım ben kanatların incelmesi olur diye düşünmüştüm1.aydan sonra değişim oldu bende. Daha da şişip yayıldı .
İlk haftalara göre inme var benim de ama sanki inmiş de bundan sonra böyle kalacakmış gibi hissediyorum. Kanatlardaki ödemleri elimle hissedebiliyorum mesela sert ve şişkin. İnşallah dediğiniz gibi iner benim de umut oldunuzHanımefendi şöyle diyeyim, 1.aydaki burnumla şu an arasında ciddi fark var. Benim şişlerim dikkat etmeme rağmen 1,5-2.ayda inmeye başladı. Ara ara inip asıl burnu gösterip tekrar şişme şeklinde o da. 5.ayda ancak oturmaya başladı şişlik, daha nadir oluyor.
Senin burnun kalın derili değil ki konusmustuk özelden burnun bence şu haliyle super. Kalın bir ucu ve kanatları yok sende şişlik zaten çok olmaz diye düşünüyorum.Hanımefendi şöyle diyeyim, 1.aydaki burnumla şu an arasında ciddi fark var. Benim şişlerim dikkat etmeme rağmen 1,5-2.ayda inmeye başladı. Ara ara inip asıl burnu gösterip tekrar şişme şeklinde o da. 5.ayda ancak oturmaya başladı şişlik, daha nadir oluyor.
Muhtemelen inecektir. Takılmayın, ben zaman zaman şişlik mi burnum mu yamuk onu ayırt edemediğimi bilirim. Sadece törpü ve burun ucu kaldırma işlemi olan arkadaşım bile 3.ayda, hala da şişlikleri var. Yavaş yavaş iniyor, arada bir tamamen indiği oluyor ilk iki aydan sonra, o zaman insan oh be diyor, demek ki diğerleri ödem. Kişiden kişiye de değişiyor elbette bu ödem süreci.İlk haftalara göre inme var benim de ama sanki inmiş de bundan sonra böyle kalacakmış gibi hissediyorum. Kanatlardaki ödemleri elimle hissedebiliyorum mesela sert ve şişkin. İnşallah dediğiniz gibi iner benim de umut oldunuz
Yanlış düşünüyorsun. 5,5 saatlik bir operasyon geçirdim, ciddi bir deviasyon vardı o düzeltildi, törpülendi, burun ucu kaldırılıp etlere müdahale edildi. İlk atel çıktığında ve ilk birkaç ay eski halinden daha büyük burun ucu ve kanatlarla dolaştım. Derim kalın değil, ince de değil fakat epey yağlı aynı zamanda maalesefSenin burnun kalın derili değil ki konusmustuk özelden burnun bence şu haliyle super. Kalın bir ucu ve kanatları yok sende şişlik zaten çok olmaz diye düşünüyorum.
Benim de sadece törpü ve burun ucu kaldırma oldu kapalı teknikle. En azından 3 ay geçmesi lazım sanırım biraz yorum yapabilmek için. Çok teşekkür ederimMuhtemelen inecektir. Takılmayın, ben zaman zaman şişlik mi burnum mu yamuk onu ayırt edemediğimi bilirim. Sadece törpü ve burun ucu kaldırma işlemi olan arkadaşım bile 3.ayda, hala da şişlikleri var. Yavaş yavaş iniyor, arada bir tamamen indiği oluyor ilk iki aydan sonra, o zaman insan oh be diyor, demek ki diğerleri ödem. Kişiden kişiye de değişiyor elbette bu ödem süreci.
Ameliyat olan her burun illaki şişer ama kalın deri şişmesi bambaşka fotoda gördüğüm burun kanatları asla tok değil,etli burun değil senin ki yağlıdır o ayrıYanlış düşünüyorsun. 5,5 saatlik bir operasyon geçirdim, ciddi bir deviasyon vardı o düzeltildi, törpülendi, burun ucu kaldırılıp etlere müdahale edildi. İlk atel çıktığında ve ilk birkaç ay eski halinden daha büyük burun ucu ve kanatlarla dolaştım. Derim kalın değil, ince de değil fakat epey yağlı aynı zamanda maalesef