Burun kanadında çökme

Muhtemelen inecektir. Takılmayın, ben zaman zaman şişlik mi burnum mu yamuk onu ayırt edemediğimi bilirim. Sadece törpü ve burun ucu kaldırma işlemi olan arkadaşım bile 3.ayda, hala da şişlikleri var. Yavaş yavaş iniyor, arada bir tamamen indiği oluyor ilk iki aydan sonra, o zaman insan oh be diyor, demek ki diğerleri ödem. Kişiden kişiye de değişiyor elbette bu ödem süreci.
Bugün 1.ay kontrolüne gittim. Burnumun bir tarafında bir çıkıntı vardı, onu gösterdim. Doktor 6.aydan sonra zımparalarız dedi. Bunu lokal anestezi altında yapabilir mi? Tekrar bayılmak istemiyorum ve bundan ücret alır mı sizce?

Bugün 1.ay kontrolüne gittim. Burnumun bir tarafında bir çıkıntı vardı, onu gösterdim. Doktor 6.aydan sonra zımparalarız dedi. Bunu lokal anestezi altında yapabilir mi? Tekrar bayılmak istemiyorum ve bundan ücret alır mı sizce?
Nasıl bir çıkıntınız vardı kemik mi kemerde yoksa kanatta ödem mi

Ilk defa duyuyorum zımpara,nasıl bi çıkıntı ucu top gibiydi senin,kikirdak cikintisi mi var diyor

Ilk defa duyuyorum zımpara,nasıl bi çıkıntı ucu top gibiydi senin,kikirdak cikintisi mi var diyor
20220729_221635.jpg

Burda bir çıkıntı. Tam törpüleyememis sanırım.

Aynı yerde bende de var ama benimki bariz görünüyor sizinki belli olmuyor bile genel anesteziyle olacaksa ve ücret talep ediyorsa bir daha yaptırmayın bence.

Merhaba arkadaşlar. Ameliyatımın 1.ayı dolmak üzere. Burnumun sol kanadında çökme var. Diğer kanat ise baya sert havada duruyor. Bu eşitsizlik düzelir mi zamanla. Dikiş atılır lokal anesteziyle diyorlar bu doğru mu ?Eki Görüntüle 3102002
Merhaba sımdı gördüm yazdıklarınızı düzelme oldu mu bende yenı ameliyat oldum bende de aynı sorun var gıbı

X