Evet eski fotolara baktığım da o zaman da varmış. Sizce çok belli mi ? Sizinki nasılKendi burnunuzda nasildi o bölüm. Genelde öncesinde tek taraflı hafif valv olanlarda ameliyat sonrası da oluyor. Ya da doktor orayı yapamıyor. Bende de var bu hafiften ameliyatımın başarısız olduğunu düşünüyorum.
Ucunun toplugu kadar göze batmıyor bence..ama olmaması lazımdı yerine oturmayan cilt ya da doktorun başarısızlığı zaman gösterir.Evet eski fotolara baktığım da o zaman da varmış. Sizce çok belli mi ? Sizinki nasıl
Ben sizin burnunuzu çok merak ediyorum yenı burun yaptırmış biri olarak çünkü konularda mesajlarınıza denk geliyorum daha benim burun 20 günlük sanki burun ucu düşüyor gibi rica etsem burnunuzu özelden bana atar mısınızUcunun toplugu kadar göze batmıyor bence..ama olmaması lazımdı yerine oturmayan cilt ya da doktorun başarısızlığı zaman gösterir.
Çökme olayını bilemiyorum ama bence sağ kanatta ödem birikmesi var gibi geldi bana. Şiş ve sertse ödemdir. Aynı durun bende de var buzla masaj yapıyorum sönüyor şişliği ayrıca sonrasında da arnica jel krem sürüyorumMerhaba arkadaşlar. Ameliyatımın 1.ayı dolmak üzere. Burnumun sol kanadında çökme var. Diğer kanat ise baya sert havada duruyor. Bu eşitsizlik düzelir mi zamanla. Dikiş atılır lokal anesteziyle diyorlar bu doğru mu ?Eki Görüntüle 3102002
Arnica jel hicbir ise yaramıyor bence . Doktorlar marka ile anlaşıp herkese rutin yazıyor gibi ne faydası olduğunu bugüne kadar çözemedimÇökme olayını bilemiyorum ama bence sağ kanatta ödem birikmesi var gibi geldi bana. Şiş ve sertse ödemdir. Aynı durun bende de var buzla masaj yapıyorum sönüyor şişliği ayrıca sonrasında da arnica jel krem sürüyorum
Bana işe yarıyor gibi geldi buzun ardına uygulayınca yumuşuyor ve o ödem sertliği gidiyor. Yani bir haftadır uyguluyorum ben fark ettim en azındanArnica jel hicbir ise yaramıyor bence . Doktorlar marka ile anlaşıp herkese rutin yazıyor gibi ne faydası olduğunu bugüne kadar çözemedim
Fito krem yara iyileştirme kremi diye biliyorum. Sivilce izlerimi falan geçirmeye vermişti bana doktorum önceden. Bilemedim burnunuzun dışında dikişler duruyorsa iyileştirmek için oralara vermiştir benceDoktorum bana da fito verdi fito ne alaka ben de onu anlamadım sabah akşam masaj yaparak sürüyorum ama bu masaj olayını yaparken inşallah burunun şekline zarar vermiyorum :/
Fito krem yara iyileştirme kremi diye biliyorum. Sivilce izlerimi falan geçirmeye vermişti bana doktorum önceden. Bilemedim burnunuzun dışında dikişler duruyorsa iyileştirmek için oralara vermiştir bence
Yara iyileşmesi yapıyorlar teramisin de fito da. Ama ödemle ilgileri yok o kesin bence ben arnica yı sürdüğüm de özellikle ödem yerlerim kaşınmaya başlıyor ordan anlıyorum bir şeyler yapmaya çalıştığınıİçine antibiyotikli teramisin verdi dışına tifo ay ben 10 gündür yanlış krem sürüyorsam ne gülerim kendime
Bendede hiç işe yaramadı yaArnica jel hicbir ise yaramıyor bence . Doktorlar marka ile anlaşıp herkese rutin yazıyor gibi ne faydası olduğunu bugüne kadar çözemedim
Benim burnun sırt kısmında filan da kesi yok niye fito verdi suan çok karısıgım hayallahYara iyileşmesi yapıyorlar teramisin de fito da. Ama ödemle ilgileri yok o kesin bence ben arnica yı sürdüğüm de özellikle ödem yerlerim kaşınmaya başlıyor ordan anlıyorum bir şeyler yapmaya çalıştığını
Ahshshsh daha büyük bir sorun vae diyorsunuz yaniUcunun toplugu kadar göze batmıyor bence..ama olmaması lazımdı yerine oturmayan cilt ya da doktorun başarısızlığı zaman gösterir.
Sert evet icinde dikiş var . Diğer tarafın icinde de sertlik yok sanki dikiş de yokÇökme olayını bilemiyorum ama bence sağ kanatta ödem birikmesi var gibi geldi bana. Şiş ve sertse ödemdir. Aynı durun bende de var buzla masaj yapıyorum sönüyor şişliği ayrıca sonrasında da arnica jel krem sürüyorum
Çektiğiniz ışık ve açı güzel değil bence daha düzgün bir fotoğraf çekin derim.ucu çok şiş duruyor 3.ayda bakın duruma bence.
Sonraki fotoğraflarınıza da baktım genel olarak şişliğiniz baya fazla ve ödem var o dikiş yerlerinizde. Bu şişlikler hepimizin başına bela zaten yoksa fazla mı kıkırdak eklediler o da bir muammaSert evet icinde dikiş var . Diğer tarafın icinde de sertlik yok sanki dikiş de yok