İnce deriliyim evet. Önden öyle domuz burnu gibi değilÖdem değil ince deriliyseniz ödemler erken geçer burun ucu kalkikligi önden resim yükleye bilirmisin
Önden otograf ekledimÖdem değil ince deriliyseniz ödemler erken geçer burun ucu kalkikligi önden resim yükleye bilirmisin
Ben 2017 de yaptırdım önden gorunusunyz gayet iyi çok kalkık durmuyor iki yılda burun ancak oturuyor ince deriliyseniz daha da güzel olucaktirKızlar merhaba 7 ay önce burun ameliyatı oldum. Burun kemeri neredeyse yoktu ancak burun ucu düşüktü. Yani daha çok burun ucunda işlem yapıldı diyebilirim. 6. aydan sonra burun ucum daha kalkık görünmeye başladı ucunda çıkıntı gibi. Bu ödem midir acaba yoksa bu şekil böyle kalır mı. Doktorum 1 yıl beklememi söyledi ancak bu şekil böyle kalacak gibime geliyor. İlk aylar daha iyiydi. Bu fotoğraflar şuan ki hali. Önceden burun ucu geçişi daha düzdü. Böyle olan var mı düzelir mi sizce.
Evet ince deriliyim. Siz de pek bi değişim farkedemedim. Ama iyi duruyorBen 2017 de yaptırdım önden gorunusunyz gayet iyi çok kalkık durmuyor iki yılda burun ancak oturuyor ince deriliyseniz daha da güzel olucaktir
Hangi doktora oldunuz acabaKızlar merhaba 7 ay önce burun ameliyatı oldum. Burun kemeri neredeyse yoktu ancak burun ucu düşüktü. Yani daha çok burun ucunda işlem yapıldı diyebilirim. 6. aydan sonra burun ucum daha kalkık görünmeye başladı ucunda çıkıntı gibi. Bu ödem midir acaba yoksa bu şekil böyle kalır mı. Doktorum 1 yıl beklememi söyledi ancak bu şekil böyle kalacak gibime geliyor. İlk aylar daha iyiydi. Bu fotoğraflar şuan ki hali. Önceden burun ucu geçişi daha düzdü. Böyle olan var mı düzelir mi sizce.
Gecmis olsun öncelikleKızlar merhaba 7 ay önce burun ameliyatı oldum. Burun kemeri neredeyse yoktu ancak burun ucu düşüktü. Yani daha çok burun ucunda işlem yapıldı diyebilirim. 6. aydan sonra burun ucum daha kalkık görünmeye başladı ucunda çıkıntı gibi. Bu ödem midir acaba yoksa bu şekil böyle kalır mı. Doktorum 1 yıl beklememi söyledi ancak bu şekil böyle kalacak gibime geliyor. İlk aylar daha iyiydi. Bu fotoğraflar şuan ki hali. Önceden burun ucu geçişi daha düzdü. Böyle olan var mı düzelir mi sizce.
Trabzon da özelde oldum. Beğendiğiniz için mi sordunuz yoksa kötü diye miHangi doktora oldunuz acaba
Bana da değişmez gibime geliyor. Burun ucu biraz rahatsız ediyor beni. Tabi önceki halinden iyi ama beklentşm tam olarak bu değildi. Revizyona değer mi sizceGecmis olsun öncelikleödem kalmaz artık, ödem gibi durmuyor heralde burnun şekil almaya calisiyor
Bence güzel duruyor gibi, tekrar acı çekmeye değmez ama önemli olan senin hissettiğin, isteğin. Senin içine sinmedikten sonra ve aynaya bakıp mutlu olmadıktan sonra bizim buraya vereceğimiz tavsiye boş olur. Revizyon içini rahatlattıracaksa yaptır ama inan bana güzel gözüküyor .Bana da değişmez gibime geliyor. Burun ucu biraz rahatsız ediyor beni. Tabi önceki halinden iyi ama beklentşm tam olarak bu değildi. Revizyona değer mi sizce
Bence gayet güzel olmuş burnunuz. revizyonu asla düşünmeyin hiçbir ameliyat kusursuz olmuyor bu sefer de başka bir yerini beğenmeme ihtimali var riske değmezBana da değişmez gibime geliyor. Burun ucu biraz rahatsız ediyor beni. Tabi önceki halinden iyi ama beklentşm tam olarak bu değildi. Revizyona değer mi sizce
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ikinci de daha da kötü olabilir. İnşallah 1.yılın sonunda daha kötü bir şekil almazBence gayet güzel olmuş burnunuz. revizyonu asla düşünmeyin hiçbir ameliyat kusursuz olmuyor bu sefer de başka bir yerini beğenmeme ihtimali var riske değmez
Çok tÖdem değil gibi, ama burnunuzun bu haliyle oldukça güzel yakışmış
Çok teşekkür ederim revizyon daha kötü olabilir diye de korkum var. Eski halinden iyi.ç sonuçta. İnşallah 1 sene sonunda bozulmaz.Bence güzel duruyor gibi, tekrar acı çekmeye değmez ama önemli olan senin hissettiğin, isteğin. Senin içine sinmedikten sonra ve aynaya bakıp mutlu olmadıktan sonra bizim buraya vereceğimiz tavsiye boş olur. Revizyon içini rahatlattıracaksa yaptır ama inan bana güzel gözüküyor .
Umarım .. herşey gönlünce olsunÇok t
Çok teşekkür ederim revizyon daha kötü olabilir diye de korkum var. Eski halinden iyi.ç sonuçta. İnşallah 1 sene sonunda bozulmaz.
Evet baktım öyle de olabilir ama supratip bi tık fazla yapılmış sanki. Fazla belirgin duruyor. İnşallah az da olsa orda ödem vardır ve biraz da olsa inse daha iyi olacakMerhaba, burun ucunuzdaki ödem değil.Supratip yapılmış ve ödemler inince ortaya çıkmış. Bence hoş görünen bir detay. Size de yakışmış. Bunu doktorunuzun diğer hastalarında da görürsünüz muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?