- 20 Ağustos 2018
- 317
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok teşekkür ederim bilgilerin için pazartesi sorucam inşallah canımKoku geliyorsa burun akıntısından dolayı yada dikiş yaralarındandır doktorunuz burnunuzu yıkamak için nasal su aparatı vermiştir büyük ihtimal günde iki üç kez bununla burnunuzu temizleyin ve kulak çubuğuyla burun deliklerinize terramicyn antibiyotik krem sürün geçecektir en güzeli doktorunuza da muhakkak danışın hatta bir mesaj atıp hemen sorun
Bana normal sprey yazmıştı doktor okyanus suyu alırım olmazsaOkyanus spreye devam edin
yardımcı olabildiysem ne mutlu banaYaa çok teşekkür ederim bilgilerin için pazartesi sorucam inşallah canım
Okyanus spreye devam edin
doktorum bana okyanus suyu değilde sinüs rinse denilen bir burun yıkama kiti verdi plastik bir şişe ve birer kullanımlık şase toz ilaç(tuzlu bir karışım) her gün kullandım burun tıkanıklığını anında geçirdi ve ferahlattı.Ben zaten yıllardır alerjimden dolayı doktor tavsiyesiyle burnuma tuzlu karbonatlı su çekiyordum.Bu kiti duymuş ama yapamam diye almamıştım.Ameliyattan sonra doktorum yazınca kullandım ve harika bir şey tabi her doktor ve her ameliyat farklı doktorunuza sorup kullanınBana normal sprey yazmıştı doktor okyanus suyu alırım olmazsa