Burun içinden gelen koku

tubikcom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
317
98
Arladaşlar merhaba tecrübeli olanlar bilir ameliyatımın 35. Günü ama burnumun içimden garip koku geliyo ve ciddi şekilde rahatsız ediyo beni bunun sebebi nedir sizce ne zaman geçer daha doktorumla konuşmadım bu konuyu aranızda bilenler var mı ?

Benim 21.günüm bende de var sigara içince daha fazla oluyo sebebini anlayabilmiş değilim ben de

Bende yok,
Ama tat almada sıkıntım var gibi yediklerimden eskisi gib tat alamıyorum inşallah geçicidir.

Bende de geliyo arada 46.günümdeyim. Hatta bazen sadece tek delikten geliyo. Şunu farkettim burnum tıkalı ve mukusların akmaya çalıştığı zaman daha çok geliyo. Yani kokuyu bir süre çekeceğiz gibi duruyor.
Koku gelenler çoğunlukta,gelmeyenler daha az sayıda. Böyle olunca demek ki normal bir süreçeteyiz.

Koku geliyorsa burun akıntısından dolayı yada dikiş yaralarındandır doktorunuz burnunuzu yıkamak için nasal su aparatı vermiştir büyük ihtimal günde iki üç kez bununla burnunuzu temizleyin ve kulak çubuğuyla burun deliklerinize terramicyn antibiyotik krem sürün geçecektir en güzeli doktorunuza da muhakkak danışın hatta bir mesaj atıp hemen sorun

Koku geliyorsa burun akıntısından dolayı yada dikiş yaralarındandır doktorunuz burnunuzu yıkamak için nasal su aparatı vermiştir büyük ihtimal günde iki üç kez bununla burnunuzu temizleyin ve kulak çubuğuyla burun deliklerinize terramicyn antibiyotik krem sürün geçecektir en güzeli doktorunuza da muhakkak danışın hatta bir mesaj atıp hemen sorun
Yaa çok teşekkür ederim bilgilerin için pazartesi sorucam inşallah canım :KK16:

Yaa çok teşekkür ederim bilgilerin için pazartesi sorucam inşallah canım :KK16:
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Okyanus spreye devam edin

Bana normal sprey yazmıştı doktor okyanus suyu alırım olmazsa
doktorum bana okyanus suyu değilde sinüs rinse denilen bir burun yıkama kiti verdi plastik bir şişe ve birer kullanımlık şase toz ilaç(tuzlu bir karışım) her gün kullandım burun tıkanıklığını anında geçirdi ve ferahlattı.Ben zaten yıllardır alerjimden dolayı doktor tavsiyesiyle burnuma tuzlu karbonatlı su çekiyordum.Bu kiti duymuş ama yapamam diye almamıştım.Ameliyattan sonra doktorum yazınca kullandım ve harika bir şey tabi her doktor ve her ameliyat farklı doktorunuza sorup kullanın

Son düzenleme:
X