• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN İCİNDE İPLİK

wsra1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
257
199
23
İstanbul
Arkadaşlar bugün ameliyatimin 17. günü.
Hala nefesim tıkanık.
Bu arada burnumun ön kısmında yani ucunda kıkırdak olan tarafın iç kısmında et bezeleri gibi şeyler olmuş ameliyattan önce yoktu yani elimi deliğine götürdüğümde direk parmağıma değiyor ama aynadan bakinca fazla farkedilmiyor bu ilk konu. Sizdede oldu mu ? Neyin nesi bu

Diğer konu ise az önce farkettim parmağımı burnumun içine hafif soktum zaten girmiyor bir şey geldi elime bende çekeyim dedim ama bir türlü gelmiyor ayrıca değişik bir sekilde
sanki etimi kopartiyorum gibi aciyorr aynadan baktım ki beyaz ip 😲 burun içi dikisi heralde. Daha öncede çekmiştim ama ip olduğunu yeni gördüm. Ya pat diye çekip her şeyi berbat etseydim 🤪 dediğim gibi bir kaç defa daha öncede ne olduğunu anlamadığım için çekmiştim icinin işçiliği bozulmaz inşallah ne olabilir ki sizce daha onceden yasayan var mı bir şey olur mu 😰

Benimde sağ burumun içindeki etler şişmiş el feneri ile bakinca fark ediyorum doktorum yavaş yavaş ineceğini söyledi. Burnumun içinde her iki taraftada mavi dikişler var doktora sormayı unuttum onları ne zaman düşer vs.vs diye 39 gün oldu ameliyat olalı hala duruyor bendede ama :D

benim dikişlerim kendiliğinden çıktılar 3.haftamdaydım kocaman bir pıhtı parçasıyla birlikte geldiler hem de.
benim de burnumun içinde kanat kısmında o et bezeleri gibi şeylerden var sanırım çünkü daha önce yoktu 1.ayım bitti hala var.
Düzenli deniz suyu kullanmaya devam edin çok faydası oluyor halen daha burnumdan pıhtı parçaları çıkıyor benim normal bu durum ama 6-7 aya kadar devam edebilirmiş.
Biraz sabırlı olmak gerekiyor, benim şuan ödemlerim burun ucunda toplanmış durumda mesela 2.haftamda çektirdiğim fotoğraflarla şuanki arasında baya fark var zamanla daha da iyi olacak. Sizinki de öyle olacaktır, içini düzenli temizleyin yeter.

Benimde sağ burumun içindeki etler şişmiş el feneri ile bakinca fark ediyorum doktorum yavaş yavaş ineceğini söyledi. Burnumun içinde her iki taraftada mavi dikişler var doktora sormayı unuttum onları ne zaman düşer vs.vs diye 39 gün oldu ameliyat olalı hala duruyor bendede ama :D

Hayirli olsun yeni burnunuz ipler kendiliginden çıkıyormuş zamanla🤩 aynen benimde öyle geçen elimle çektim ne olduğunu anlamadan işte o yüzden korktum ya içten o dikişli olan kısmı yamulttuysam ipi çekerek diye bir şey olmaz ins yaaa herkes beğeniyor burnumu inşallah nazar değmez

benim dikişlerim kendiliğinden çıktılar 3.haftamdaydım kocaman bir pıhtı parçasıyla birlikte geldiler hem de.
benim de burnumun içinde kanat kısmında o et bezeleri gibi şeylerden var sanırım çünkü daha önce yoktu 1.ayım bitti hala var.
Düzenli deniz suyu kullanmaya devam edin çok faydası oluyor halen daha burnumdan pıhtı parçaları çıkıyor benim normal bu durum ama 6-7 aya kadar devam edebilirmiş.
Biraz sabırlı olmak gerekiyor, benim şuan ödemlerim burun ucunda toplanmış durumda mesela 2.haftamda çektirdiğim fotoğraflarla şuanki arasında baya fark var zamanla daha da iyi olacak. Sizinki de öyle olacaktır, içini düzenli temizleyin yeter.

Teşekkür ederim hayırlı olsun yeni burnunuz 🤩 deniz suyunu devamlı sıkıyorum ama bende bir etkisi olmuyor gibi yaaa çünkü siksamda sikmasamda aynı tikanikligi içindekileri gidermiyir yanlış mı sıkıyorum ki . Bide burnumun içi kuru yani afedersiniz gelen sumukler akışkan halde değil ki o yüzden double tikaniyorum 😨

Bende de vardı hatta anlamayıp karıştırmıştım inanılmaz kanatmıştım :) ipi de kendim sıkılıp çekmiştim :) çok şükür bir problem olmadı . Rahat olun o kadar takma her şeyi 3 ,4 aydan sonra farkına bile varmıyorsun burun estetik mi olmuş olmamışmı:)

Bende de vardı hatta anlamayıp karıştırmıştım inanılmaz kanatmıştım :) ipi de kendim sıkılıp çekmiştim :) çok şükür bir problem olmadı . Rahat olun o kadar takma her şeyi 3 ,4 aydan sonra farkına bile varmıyorsun burun estetik mi olmuş olmamışmı:)

Tesekkur ederim 😍ya birde sonradan sağ profilden hafif çok hafif kemerimsi bir çıkıntı oluştu aslında yumuşak bir şey ama ilk açıldığında yoktu ödem olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı devamlı masajda yapıyorum 🤔

Tesekkur ederim 😍ya birde sonradan sağ profilden hafif çok hafif kemerimsi bir çıkıntı oluştu aslında yumuşak bir şey ama ilk açıldığında yoktu ödem olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı devamlı masajda yapıyorum 🤔
Merhaba,geçmiş olsun benimde 20.günüm burun sırtımda kemer var gibi,sizinki ne durumda ?
Yazdığınızın üzerinden 2 hafta geçmiş, umarım yolundadır herşey,bende çok endişeleniyorum da 😭

Merhaba,geçmiş olsun benimde 20.günüm burun sırtımda kemer var gibi,sizinki ne durumda ?
Yazdığınızın üzerinden 2 hafta geçmiş, umarım yolundadır herşey,bende çok endişeleniyorum da 😭

Size de gecmis olsun 🤗 benimki hala geçmedi yarın muayeneye gidicem doktora sorucam artık

Ben ilerleyen zamanlar o ipi kendim çekmiştim ama bayaaaaa bir acıdı.Dikkat edin.

Bendede olmuştu o önemli bişey değil kendiliğinden çözülmesi gereken dikişler ama bazen çözülmüyormuş işte :) bir daha ki kontrolünde doktor alır onu

Haberler nasııı,yolunda umarım herşey ne dedi dr 🙏🏻

Merhabalar ben dün sabah uyuyakaldim gidemedim 🙈 artık bir sonra ki randevuyu alıp öyle gidicem.
Burnumun içinde ki ip geçenlerde kendiliğinden düştü.
Yalnız bir sorunum var 1 ay 8 gün oldu fakat hala burnum tıkalı 😭 sesimden bile belli oluyor. Acaba hep böyle mi kalıcak ki 😣😣

Merhabalar ben dün sabah uyuyakaldim gidemedim 🙈 artık bir sonra ki randevuyu alıp öyle gidicem.
Yalnız bir sorunum var 1 ay 8 gün oldu fakat hala burnum tıkalı 😭 sesimden bile belli oluyor. Acaba hep böyle mi kalıcak ki 😣😣
Benimde 2 ay oldu sağ burnumun içindeki şişlik devam ediyor nefes almamda sıkıntı yaratıyor diyebilirim.1Ay sonra 3.ay kontrolüm olucak doktoruma danışıcam bakalım ne diyecek.Kimisinin içindeki şişlik 6 7 .ayda inmiş o yüzden şuan pek panik yapmıyorum :KK70:

Benimde 2 ay oldu sağ burnumun içindeki şişlik devam ediyor nefes almamda sıkıntı yaratıyor diyebilirim.1Ay sonra 3.ay kontrolüm olucak doktoruma danışıcam bakalım ne diyecek.Kimisinin içindeki şişlik 6 7 .ayda inmiş o yüzden şuan pek panik yapmıyorum :KK70:

Yani içerde ki sisliklerede dolayı mı oluyormuş tıkanıklık 🤔 ya bide şu var aynadan bakinca güzel görünüyor fotoğraflarda farklı gorunuyor bunu napicaz 😁

Bi sonraki randevuyu beklicez artık,benimkide 28 ekimde
Tıkanıklık için burun yıkama yapıyomusun?gerçi bende burnumun içi temiz olsa bile şişliklerden nefes alamıyorum,kokuda 😭

Bi sonraki randevuyu beklicez artık,benimkide 28 ekimde
Tıkanıklık için burun yıkama yapıyomusun?gerçi bende burnumun içi temiz olsa bile şişliklerden nefes alamıyorum,kokuda 😭

Yıkama dediğiniz deniz suyu spreyiyse evet yapıyorum ama etkisi ya beş dakika sürüyor yada hiç faydası olmuyor 😣 rahat rahat nefes almayı o kadar özledim kii

Benim sürekli bir yerler elime geliyordu ödemden dolayıydı. Akşam bakıyorum yok sabah şişmiş :). Zaten dokununca anlarsın kemikse sıkıntı. Ödem olduğunu anlayabilirsin şişlik vardır. Bu böyle 6.7 aya kadar devam etti ,sürekli şişlik değil ama ara ara çıkarıyordu . Sonrası iyileşiyor bir daha şişlik falan çıkmıyor .

Back