Burun içi konka burna sprey

Burun eti sismesine ne iyi gelir burun ucumda biraz düsük acaba ondandamı nefesim zor laşıyo

Merhaba bana doktor Allergodil adinda bir sprey verdi burdan ilac ismi yazmam dogrumu bilmiyorum iyi gelmezse konkalari aliriz dedi 3 ay kullan bakariz dedi 15 gundur kullaniyorum size birde bisey soracaktim sizde yuzunuzde de elmacik kemiklerinizde bazende basinizda nefes almakta zorluk cektiginiz icin hafif bir agri oluyormu. Bazen goz cukurlarimda da agri hissediyorum

Burun eti sismesine ne iyi gelir burun ucumda biraz düsük acaba ondandamı nefesim zor laşıyo
Burun seklinizle alakalimi bilmiyorum ama benim burnumda hic bir yamukluk yok hatta estetik yaptirdigimi saniyorlar ama bendede konka buyumesi varmis bogazda kuruluk hafif bas agrisi cekiyorum corona gecirdikten sonra oldu

Ben uzun yıllardır allergodil, risonel gibi alerji ilaçlarını kullanıyorum, konka etlerimde şişlik olduğu için. Hiçbir spreyi kullanırken sizin gibi bir yan etki, ağrı sizi yaşamadım.

Bu arada konka etlerini almayı doktorlar genellikle önermiyorlar. Radyofrekans ile küçültme yapıyorlar bunu da ben öneren doktora denk gelmedim.

Zaten 2 ay sonra kulak zarimdan ameliyat olacagim o sirada kuculturuz dedi komple almayacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…