Cumania'cim gecmis olsun. Eminim harika olmustur. Saglikla ve guzellikle kullanmani dilerim...
Muhammet Beyin muaynehanesini aradim ben iki hafta once. Sekreterine durumu anlattim yani revizyon olmak iatedigimi, henuz 5 ay oldugunu, 1 yil bekleyecegimi ama muayne olmak istedigimi soyledim. Cunku cidden merak ediyoeum burnumdaki sorunlari. Tamam ben goruyorum ama gordugumden fazlasida vardir eminim
Dedim Ankara'ya gelecegi zaman haber verebilir misiniz muayne olmam daha kolay olur. Tamam dedi bilgo vericem doktoe beye. 3 gun sonra beni Muhammet Bey kendisi aradi Ankaradayim diye. Cok sasirdim ve dedim kesinlikle Muhammet Bey dogru secim olacaktir. Tabi ben gidemedim muayneye o gun, musait olamadim ne yazik ki
ama istanbul'a gelicwm muayne icin. Gorustukten sonra da buyuk ihtimal kendisine karar veririm herhalde :) Cok ilgili bir doktor oldugu belli.
Revizyon fiyatini sormayi unutmusum ama sekreterine :)
Haa bir de Dr. Hakan Gence var istanbulda. Burdan bi arkadas ile tanistim ve epey aohbet ettik. Onun da burnu harika. Hakan Bey'de kesinlikle dusunulebilir diyorum ben...