- 23 Haziran 2013
- 58
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar ameliyatsız bir çözümü yokmu bu burun düzeltmenin
bayanlar benim bildiğim kadarıylada fiyat çok değişken ama 8000-9000 TL ler çok uçuk bence.ben 1,5 yıl önce devlette olmuştum.çok cüzi birşey ödemiştim.Şimdi aynı dr a yeğenim burnunu yaptıracak özelde,yani ço değişkenlik gösteriyor doktoruna göre fakat ortalama 8000 den başlıyor diye biliyorum ben
bayanlar benim bildiğim kadarıylada fiyat çok değişken ama 8000-9000 TL ler çok uçuk bence.ben 1,5 yıl önce devlette olmuştum.çok cüzi birşey ödemiştim.Şimdi aynı dr a yeğenim burnunu yaptıracak özelde,
Doktorum Salih Emre üregen,kendisi estetik cerrah,yeri fulyada,ameliyatı nişantaşı hastanesinde herşey içinde 4200 tl ye yapacak bize.
ben 2.700 e oldum
bende 2000 e olucam 3 hafta sonra 2500 dü ama nakit ödiycem için indiler. veli aslan olucam
bende katılıyorum,bildiklerimi paylaşayım emre ilhan 9500tl
naci çelik 9000tl
Arkadaşlar ameliyat olmayı düşünüyorum araştırma yapıyorum 2-3bin civarında bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? Bu arada benim burnumda eğrilikte var o nedenle kbb doktoru olmasını istiyorum zaten doğal bir burun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
en iyi doktor hangısıdır??