Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar size bir sorum olacak cevap veren olursa sevinirim...benim burnumda hafif içeri doğru çökme var...nasıl anlatım assagi tarafta burun deliğinin üst tarafında normal tedaviyle duzelme imkanı varmı yada ameliyat olmakmi gerekir...bu egrilik burunun uc kisimin sol tarafında umarım nedemek istediğimi anlatabilmisimdir....ameliyat olsa nekadar zamanda olur ameliyat tarihi için...fiyatları ne kadar....yurt dışında yaşadığım için hiçbir fikrim yok....
ben yeni üyetim papatya foto yüklmedim ameliyat olmadım ama olmayı düşünüyorum
evet ucuz ve profesyonel bir hizmet aldim ayrica doktoru yine estetik bolumunde calisan bir arkadasim tavsiye etti, 9 mayista 3 ayolacak ameliyat olali sislikler tamamen indi burnum super iyi ki de ameliyat oldum diyorum. Ayrica soyle bir sey de var eger ssk liysaniz ucretsiz ameliyat da olabilirsiniz, sadece alci ve oda parasiyla ilac parasi alirsiniz o da 150 lirayi gecmez bile.. Cogu kisi bunu bilmiyor maalesefff...
doç dr hakan ağır 1250 tl ye oldum bende :) fotoğraflarım herkese açık , görebilirsiniz [/QU
BEN GÖREMİYORUM NASIL GÖREBİLİRİM RESİMLERİNİ VE NERDE OLDUN ACABA