Burun estetik fiyatları !

yaa arkadaşlar kemik kırma olayları çok eskide kalmadımı artık??? bende burnumu yaptırdım kemik kırılma diye bişi yok törpülendi sadece.tamponlarda artık silikon tampon.burnun içine yapışmadığından çıkarılırken ne ağrı var ne sızı... şu yakup avşarı bukadarda gözünüzde büyütmeyin.çok fazla reklamı yapıldığı için talep var o da fiyatları uçuruyo..inanin türkiyede onun yarı fiyatına ondan çok daha güzel burunlar yapan doktorlarımız var..

Evet arkadaşım katılıyorum sana mesela bi tanıdığım ameliyat oldu orhan sanisoğlu dr. ismi mükemmel oldu..yakup avşar da iyi bir doktor olabilir ama fiyatlarda uçmuşlar ..

ben 12500 ödedim 4 ay oldu ve berbat oldu,
benim durumum biraz farklı gerçi ama zorla toparladığımız paraya mı yanayım eziyetime mi berbat görüntüme mi?

şimdi çaresiz hissediyorum, isme güvenerek gittim. 4 aydır psikolojim bozuldu.
arkadaşlarım hukuki yollara başvur, paranı kaptırma en azından diyorlar

arkadaşlar size önerim lütfen çok iyi araştırın keşke 4 ay öncesine dönebilsem.
revisyon ameliyata ihtiyacım var ve düzelebilecek miyim endişesi yaşıyorum,

dr. iyi parası tabii ki yüksek olacak diye düşünmeyin, çok pişmanım kimsenin canı yansın istemem benim gibi

yeter ki doktorunuz ilgili olsun, sizi rahatlatsın

kimsenin sorun yaşamaması dileklerimle...

hngi doktora yaptırmıstın ..?

bende tuğrul beye ameliyat oldum ama öle çok zarif bi burnun olsun istiyorsan tuğrul maral kötü bi seçim daha kavissiz doğal burunlar yapıyor kendisi..ben mesela memnun değilim resimlerime bakabilirsn 4 aylık burnum diye konu açtım canım..bilemıyorum 4 aydan sonra ne kadar inebilir şişlikler ne kadar güzelleşebilir muallaktayım

canım yha fotoların gayet güzel bncee..bn beğendimm.daha da değişir diye düşünüorum..

en son estetik olan biri fiyat verse , kacla kac arası .konunun başlığı ile alakalı cevaplar olsada bilgi edinsek. fiyat dışında hersey konuşuluyor!!!!:uhm:

Arkadaşlar ben kısmetse 10 gün sonra burun estetik ameliyatı olucam . :uhm: bana 4000 fiyat verildi. Nakit peşin 3600 e indiler. bilmiyorumkismile Gerçi benim şu an kafam çok karışık ama Fiyat konusunda bilginiz olsun ha bi de ameliyat sonrası krem falan alınıyormuş. Onlarda 70 falan tutarmış.

ben yeni oldum 6. günüm 1.500 verdim tabi ilaçlarda 70 felan tutmuştur

CADIARZU Arkadaşım , hangi şehirde ve hangi doktora oldun onu da bize bildirirmisin lütfen bilmiyorumkismile Fiyat gerçektan çok çok uygunmuş. Bugün 6. günüm demişsin. Geçmiş olsun. a.s. Kendini nasıl hissediyorsun peki ? Doktorundan memnun kaldınmı ? Hastalarına olan ilgi ve alakası nasıl doktorunun ?

ben 12500 ödedim 4 ay oldu ve berbat oldu,
benim durumum biraz farklı gerçi ama zorla toparladığımız paraya mı yanayım eziyetime mi berbat görüntüme mi?

şimdi çaresiz hissediyorum, isme güvenerek gittim. 4 aydır psikolojim bozuldu.
arkadaşlarım hukuki yollara başvur, paranı kaptırma en azından diyorlar

arkadaşlar size önerim lütfen çok iyi araştırın keşke 4 ay öncesine dönebilsem.
revisyon ameliyata ihtiyacım var ve düzelebilecek miyim endişesi yaşıyorum,

dr. iyi parası tabii ki yüksek olacak diye düşünmeyin, çok pişmanım kimsenin canı yansın istemem benim gibi

yeter ki doktorunuz ilgili olsun, sizi rahatlatsın

kimsenin sorun yaşamaması dileklerimle...

selam wichy cok gecmis olsun uzuldum simdi hem bu kadar para vermissin hem de memnun deil sin kimsenin de boyle duruma dusmesini istemiyosun bana ozelden yazarmisin hangi doktor seni ameliyat etti cok tesk ederim cnm

canım cuma günü alçı çıkcak belli deil şimdilik şekli güzel olup olmadığı cuma günü belli olcak ben ozaman resimlerimi koycam ama ben devlet hastanesinde yaptırdım memnun kalırsam yazıcam isminide doktorumun şimdilik korkuyla cuma gününü bekliorum bana dua edin nolur iyi olur hayırlısıyla inşallah

canım cuma günü alçı çıkcak belli deil şimdilik şekli güzel olup olmadığı cuma günü belli olcak ben ozaman resimlerimi koycam ama ben devlet hastanesinde yaptırdım memnun kalırsam yazıcam isminide doktorumun şimdilik korkuyla cuma gününü bekliorum bana dua edin nolur iyi olur hayırlısıyla inşallah

:Saruboceq: inşaallah canım , dualarım seninle . Umarım hayalindeki buruna kavuşmuş olursun. Peki sen hangi şehirde oldun ? Sivas mı ? resimlerini dört gözle bekliyorum. a.s.

saol canım inş hayalimdeki burna kavuşurum doktorum çok ilgili alçıyı bile hayır ben çıkarcam dedi sivasta çıkarttıralım dedikde zaten bukadar ilgili olmasa cesaret edemezdim aslaa çok güven verdi..

saol canım inş hayalimdeki burna kavuşurum doktorum çok ilgili alçıyı bile hayır ben çıkarcam dedi sivasta çıkarttıralım dedikde zaten bukadar ilgili olmasa cesaret edemezdim aslaa çok güven verdi..

bilmiyorumkismile Canım yaaaa , doktorunu öğrenmem mumkün mü ? walla böyle ilgili doktor vb sözlerini duyunca içim gidiyor. Artık günlerimi geri sayıyorum. Ameliyat yaklaşıyor ve ben hala tedirginim :çok üzgünüm: birde fiyatını sorsammmmm

Benimde Yakup Avşar ile randevum var. Çok heycanlıyım. Çok araştırdım biraz pahalıymış ancak hakkında çok iyi şeyler duydum olanlarda çok memnun. Beni etkileyen ise tamponsuz ve kırılmadan burnu yapması. Cumartesi tasarım burnumu ve fiyatı alınca sizinle paylaşırım.
herkese merhaba.
Yeni üye oldum ve şu an deli gibi doktor araştırması yapıyorum.Yarın sabah Atilla Oymak'la randevum var. Kendisi için Türkiye'deki ilk estetik ameliyatı yapan dr. diye bahs ediyorlar. Bunun yanında Yakup Avşar'ın da ismini çok duydum.. Sizin Yakup Avşar ile randevunuz nasıl geçti.. Ücret konusunda da ufak bi bilgi verebilir misiniz :)
Teşekkürler..

canım benim tuğrul beyi seçmemin nedenlerinden biride doğal burunlar yapmasıydı aynı hastanede bir başka doktara benim arkadaşım ameliyat oldu ve yan yana geldiğimizde onun burnunun estetik olduğu karşıdan çakıyor ama benim burnumun estetik olduğunu söylemediğim sürece kimse anlayamıyor.Ayrıca sevmiyorum birbirine benzeyen kalkık bol kavisli çakma esteik burunları.senin daha 4 ay olmuş tatlım biraz dayanman gerekiyor burnuşunun yerine oturması şeklinin ortaya çıkması daha öncede söylediğim gibi 6 ayı bulabiliyor ama bir yıl sonunda çok doğal ve süper sağlıklı bir burnuşa kavuşacaksın emin ol:teselli:

canim burnunu gordum bayildim!! cok guzel bi burun olmus gule gule kullan =)) bende olmak istiyorum bayagidir doktor arastiriyodum baris cakir'a olurum diye dusunuyodum senin burnunu gorunce bidaha dusuneyim dedim kaydirigubbakcemile3 fiyatida yarisi neredeyse. bisey sorucam, cildin cok hassas mi? o yuzden mi o kadar sislik oldu acaba? benim de cok hassas ve cok korkuyorum acitir gibi duruyo.a.s.

X