Burun estetiginden sonra önden burun dahami kotu oluyor?

Sen kime yaptirdin?

Benim onden hic bir problem yoktu ama ameliyat olduktan sonra ifadem tamamen degisti.Eski hali daha guzeldi.

Ve bence gercekten ameliyattan sonra onden guzel olmuyor ve ifade cok degisiyor.O yuzden moralim cok bozuk.Umarim alisirim zamanla..

Benim onden hic bir problem yoktu ama ameliyat olduktan sonra ifadem tamamen degisti.Eski hali daha guzeldi.

Ve bence gercekten ameliyattan sonra onden guzel olmuyor ve ifade cok degisiyor.O yuzden moralim cok bozuk.Umarim alisirim zamanla..
Ne zaman kime yaptırdın? Foto atarmısın?

Al benden de o kadar.. Bilseydim yandaki kemeriyle yaşar giderdim çok yanlış bir karar vermişim...

Bence hiç burun estetik ameliyatı yaptırma. Önden güzelmiş işte. Önemli olan önden görüntüsü. Kimse profilden ne kadar güzel bir kız demeyecek sana. Sonra pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…