İlk ne gördüyseniz odur kızlar sonra şişiyor ve değişik bir ifade oluyor yüzünüzde yani dert etmeyin sadece yamulup etmesin kemer falan belirmesin büyüklük geçici.
Kesinlikle bant çıkınca aşırı şişiyor ve gitgide artıyor benim de bantı çıkarınca küçük ve tam istediğim gibiydi şu anda aşırı şişti burun ucum ve kanatlarım üst kısmı nispeten daha çabuk iniyor ödemleri
benim bantlar çıktıktan sonra bayağı şişmişti ya sadece burnum da değil hatta gözlerimin arası da şişmişti biraz. ben psikolojimi hiç bozmamaya çalıştım ama çok normal yani burun serbest kalıyo şişlik yayılıyo sonra yavaş yavaş aşağı doğru gidip geçmeye başlıyo ödem, bunların normal olduğunu ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu unutmayalım kızlar bu süreçte psikoloji çok önemli
şişlikler genelde artmaya başladıktan 1-2 gün içerisinde top noktaya ulaşır sonra inmeye başlar bende de öyle oldu. o gözlerimin arasındaki şişlikler 2 gün sonra hiç kalmamıştı ama burun çok şiş oluyo. sabahları hiç olmadığı kadar şiş ve yağlı , gün içerisinde de azalmış oluyor. bantlar çıktıktan sonra bir hafta içinde burun görüntüsüne alışıyorsunuz ama alıştığınız halinden sonra bile her gün değişiyor yani fotoğraf çekerseniz eğer bir-iki hafta sonra bakınca ay ne kadar garipmişim oluyorsunuz