burun estetiğinden sonra bantların çıkması

beberuhi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
6
1
1
23
Kızlar merhaba, 16 gün önce burun ameliyatı oldum. Atellerim bayram tatiline denk geldiği için 12. günde çıkmıştı. İlk gördüğümde burnum önden çok şiş geldi hatta üzüldüm eve gelince, ineceğini düşünerek motive ettim kendimi. Şu an koruyucu bantlar var burnumda onu 4. günde çıkarmamı söylemişti doktorum ama çevremden aldığım duyumlara göre bant çıkınca burun çok şişiyormuş. Burun ameliyatı olanlar bantları çıktıktan sonra ne yaşadı acaba? Ben zaten burnumu şiş bulmuştum daha da şişerse çok üzülürüm diye çok korkmaya başladım

O kadar çok şişmiyor. Bu ne ya demiyorsunuz yani. Şişen de zaten bir iki haftaya inmeye başlıyor. Bende öyle oldu en azından.

Hiç üzülmeyin sanırım hemen hemen hepimiz aynı durumları yaşıyoruz. Ben 25. günümdeyim ve özellikle burun ucum çok şiş. Sizin gibi çok üzüldüm psikolojik olarak kendimi çok yıprattım ama sabırlı olmak gerekiyormuş ameliyat sonrası iyileşme sürecinde. Ben de bantları çıkardığımda burnum çok şişti yani şu anki halinden daha da şişti. Masajla özellikle burun sırtındaki şişlikler baya indi. Şu an burun ucum çok şiş. bir şekilde bu ödemler gidecek diye umut edip beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok malesef

Çok geçmiş olsun size de Ben de bantlar çıktıktan sonra iner diye düşünürken insanların şişiyor demesinden çok korkmuştum demek ki illa bir fark oluyor. Umarım hepimizin en kısa sürede istediği gibi olur ya

Alçımın çıktığı günle bantlarımın çıktığı gün arasında baya şişlik farkı var o ilk abartılı şişlik geçiyor ama ödemlerin geçmesi uzun sürecek sanırım. Ben 44. Günümdeyim burun ucum şiş

27 mayısta ameliyat oldum ben, gün geçtikçe iniyor benim burnum da şuan hala şiş şiş olduğundan kavisi kapatıyor, doktorum kortizon felan yaparım diyordu bilmiyorum 5.6 ayda inmezse merak etmeyin

27 mayısta ameliyat oldum ben, gün geçtikçe iniyor benim burnum da şuan hala şiş şiş olduğundan kavisi kapatıyor, doktorum kortizon felan yaparım diyordu bilmiyorum 5.6 ayda inmezse merak etmeyin
Kortizonu genelde 2 aydan yapmaya başlarlar, 6.ayda mi dedi size

Merhaba ben sizden 5 gün sonra olmuşum ameliyatı. Rica etsem burnunuzu görebilir miyim

Yani sizin alçınız ilk çıktığında bantın çıkışından daha şişti doğru mu anladım. Lütfen öyle olsun çünkü :)

Yani sizin alçınız ilk çıktığında bantın çıkışından daha şişti doğru mu anladım. Lütfen öyle olsun çünkü :)
Hayır alçım çıktığında çok tatlıydı burnum bant çıkınca baya ödemliydi maalesef. Alçıdan çıkmış hali de ödemliydi ama şu an o halini istiyorum Farkı görmeniz için size görsel gönderebilirim

Yaa gönderebilirseniz çok sevinirim ya

yaa sanki benim de sizin gibi alçı çıktığında daha minik daha tatlı gelmişti burnum ama bant takıp çıkardıktan sonra daha şiş geldi. aslında tam tersi olması gerekmiyor mu anlamadım :))

yaa sanki benim de sizin gibi alçı çıktığında daha minik daha tatlı gelmişti burnum ama bant takıp çıkardıktan sonra daha şiş geldi. aslında tam tersi olması gerekmiyor mu anlamadım :))
Bant alçı gibi tutmuyor herhalde o yüzden şişiyor. Alçıdan sonra şişen çok duydum bence normal

benim bantlar çıktıktan sonra bayağı şişmişti ya sadece burnum da değil hatta gözlerimin arası da şişmişti biraz. ben psikolojimi hiç bozmamaya çalıştım ama çok normal yani burun serbest kalıyo şişlik yayılıyo sonra yavaş yavaş aşağı doğru gidip geçmeye başlıyo ödem, bunların normal olduğunu ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu unutmayalım kızlar bu süreçte psikoloji çok önemli

İlk ne gördüyseniz odur kızlar sonra şişiyor ve değişik bir ifade oluyor yüzünüzde yani dert etmeyin sadece yamulup etmesin kemer falan belirmesin büyüklük geçici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…