Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlaar, 8 gün önce burun estetiği oldum, pazartesi günü de alçım çıkacak. Burun ucumda da minik bir mavi dikiş ipi var. Onu da alırlar mı, alırlarsa acır mı bilgisi olan var mıı?
Ben pıhtıları temizledikten sonra ve tamponlar çıkarıldıktan sonra çok kanama olur diye endişeleniyorum. Birde kremi ne zamandan beri kullanıyorsun? Ve şu deniz suyunu nasıl kullandın? Ben bi türlü beceremedim
Ben pıhtıları temizledikten sonra ve tamponlar çıkarıldıktan sonra çok kanama olur diye endişeleniyorum. Birde kremi ne zamandan beri kullanıyorsun? Ve şu deniz suyunu nasıl kullandın? Ben bi türlü beceremedim
ameliyatın 2.günü kremi kullanmaya başladım. Kulak çubuğuyla burun deliklerimin hafif içine doğru sürdüm. 10-15 dakika sonra da spreyi sıktım ve temizledim. Tampon çıkınca filan da kanama olmadı. Bazen evdeyken azıcık oluyor ama o da normalmiş
Ben dikişleri 6. günde aldırmaya gittim. Tam iyileşmemiş sanırım alınırken çok acıyınca yarım bıraktık sonraki hafta alınacak Sizinki iyileşmiş olur acımaz 8-10 günü geçmiş olacağı için :)