• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiğinde Dikiş Alımı

reckless9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
92
47
88
Merhaba kızlaar, 8 gün önce burun estetiği oldum, pazartesi günü de alçım çıkacak. Burun ucumda da minik bir mavi dikiş ipi var. Onu da alırlar mı, alırlarsa acır mı bilgisi olan var mıı?

Benim de bir hafta önce alındı . Dikişler alınırken derin nefes al benimkiler hiç acımadı 😊😊
Bunu duyduğuma çok sevindim, şuan bile dikişlere dokununca acıyor, alınırken daha çok acıyacağını düşünmüştüm ama biraz rahatladım :KK68:

Bende ameliyat oldum da beni korkutan şu burnumun içini kaplayan kan pıhtıları nasıl alınıyor?

Bende ameliyat oldum da beni korkutan şu burnumun içini kaplayan kan pıhtıları nasıl alınıyor?
benim tamponları almaya gittiğim gün doktor temizlemişti. hiçbir şey hissedilmiyor bile çok kolay. ama onun dışında krem ve deniz suyu kullanıyorum

benim tamponları almaya gittiğim gün doktor temizlemişti. hiçbir şey hissedilmiyor bile çok kolay. ama onun dışında krem ve deniz suyu kullanıyorum
Ben pıhtıları temizledikten sonra ve tamponlar çıkarıldıktan sonra çok kanama olur diye endişeleniyorum. Birde kremi ne zamandan beri kullanıyorsun? Ve şu deniz suyunu nasıl kullandın? Ben bi türlü beceremedim😞

Ben pıhtıları temizledikten sonra ve tamponlar çıkarıldıktan sonra çok kanama olur diye endişeleniyorum. Birde kremi ne zamandan beri kullanıyorsun? Ve şu deniz suyunu nasıl kullandın? Ben bi türlü beceremedim😞
ameliyatın 2.günü kremi kullanmaya başladım. Kulak çubuğuyla burun deliklerimin hafif içine doğru sürdüm. 10-15 dakika sonra da spreyi sıktım ve temizledim. Tampon çıkınca filan da kanama olmadı. Bazen evdeyken azıcık oluyor ama o da normalmiş

Ben dikişleri 6. günde aldırmaya gittim. Tam iyileşmemiş sanırım alınırken çok acıyınca yarım bıraktık sonraki hafta alınacak
Sizinki iyileşmiş olur acımaz 8-10 günü geçmiş olacağı için :)

Back