• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigimin 12.gunu ve yamukluk..

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
Merhaba bugun burun estetigimun 12.gunu ve bandajlarim ckti.Burun ucum toparlak olan kisim hafif saga dogru egilimi var.Doktor masaj verdi. Orasi gecer tersine dogru masaj yap dedi. Zamanla oturucak daha guzel olucak dedi.Ama ben hala endiseliyim ya daha cok egiklik olursa saga dogru..tecrubeli olanlar yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba bugun burun estetigimun 12.gunu ve bandajlarim ckti.Burun ucum toparlak olan kisim hafif saga dogru egilimi var.Doktor masaj verdi. Orasi gecer tersine dogru masaj yap dedi. Zamanla oturucak daha guzel olucak dedi.Ama ben hala endiseliyim ya daha cok egiklik olursa saga dogru..tecrubeli olanlar yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba resim gorebilirmiyiz.

Al benden de okdr .. saga dogru azıcık yamuk gibi. Doktorum bana masaj da vermedi,genelde hastalarına yaptirtmiyormus. Güveniyorum kendisine ama yinede insan endişe ediyor. Biraz takıntı gibi oluyo insanda.. gerçekten başında yamuk gibi durup 1 yıla yakın zaman içinde düzelen var mı şişlikler vs inip burun oturunca? Bende merak ettim..:)
Bu arada benim de 23.günüm.

Al benden de okdr .. saga dogru azıcık yamuk gibi. Doktorum bana masaj da vermedi,genelde hastalarına yaptirtmiyormus. Güveniyorum kendisine ama yinede insan endişe ediyor. Biraz takıntı gibi oluyo insanda.. gerçekten başında yamuk gibi durup 1 yıla yakın zaman içinde düzelen var mı şişlikler vs inip burun oturunca? Bende merak ettim..:)
Masaj bence kan dolasimi hizlansin ve odemleri dagitmak icin. Sekil verecegini hic sanmiyorum.

Masaj bence kan dolasimi hizlansin ve odemleri dagitmak icin. Sekil verecegini hic sanmiyorum.
Bende öyle düşünüyorum, doktor benim burnuma bi bastırdı çok canım yandı masaj yapar gibi burnun üst kısmına. O yaptığında bile bayilcak gibi oldum içim bir tuhaf oluyo kendim zaten öyle şekil alsın diye saga sola vs masaj yapamam :D bide kendi yaptığı zaman " Burnu oturtmak için yapıyorum bunu" demişti. Yamukluk şişlikler vs hep kendi duzelse bizi ugrastirmasa =( içim gidiyor dokunamiyorum ben. Aciyoda zaten =(

Bende öyle düşünüyorum, doktor benim burnuma bi bastırdı çok canım yandı masaj yapar gibi burnun üst kısmına. O yaptığında bile bayilcak gibi oldum içim bir tuhaf oluyo kendim zaten öyle şekil alsın diye saga sola vs masaj yapamam :KK70: bide kendi yaptığı zaman " Burnu oturtmak için yapıyorum bunu" demişti. Yamukluk şişlikler vs hep kendi duzelse bizi ugrastirmasa =( içim gidiyor dokunamiyorum ben. Aciyoda zaten =(
Benimde aciyor. Arada aklima geldikce yapmaya calisiyorum ama cidden canim yaniyir zarar vericem saniyorum. Yaptigimda da burnum incelmis gibi geliyor. Oyle bastirarak hayatta yapamam.

Bende öyle düşünüyorum, doktor benim burnuma bi bastırdı çok canım yandı masaj yapar gibi burnun üst kısmına. O yaptığında bile bayilcak gibi oldum içim bir tuhaf oluyo kendim zaten öyle şekil alsın diye saga sola vs masaj yapamam :KK70: bide kendi yaptığı zaman " Burnu oturtmak için yapıyorum bunu" demişti. Yamukluk şişlikler vs hep kendi duzelse bizi ugrastirmasa =( içim gidiyor dokunamiyorum ben. Aciyoda zaten =(

Ayyy benimde oyle bastirdi ustten ..hafif kemik gibi cikinti sislik vardi kemer kisminda. Kirdigim yer orasi ondan bastirdim odem var demisti ve suan dagildi o burun ustundeki odem cok az kaldi.Benimkide cok acimisti..

Bu arada benim de 23.günüm.

Doktorum bana duzelikcen inicek daha guzel olucak rahat ol dedi. O oyle diyince rahatliyorum ama duzelmeyenleri okuyorum ve endiseleniyorum..benimki cok farkedilmiyor hafif bir saga dogru egilim gostermis gibi..bakalim nasil olucak..

Eklentiler

• InShot_20180310_153050711.jpg
    InShot_20180310_153050711.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 112

Eklentiler

• 20180310_152845.jpg
    20180310_152845.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 106
Simdi tekrar baktimda yamukluktan bahsetmissin. Ben yamukluk goremedim. Belki cok ince bir detaydir sen farkediyorsundur. Benimde belli belirsiz sola dogru var.

Simdi tekrar baktimda yamukluktan bahsetmissin. Ben yamukluk goremedim. Belki cok ince bir detaydir sen farkediyorsundur. Benimde belli belirsiz sola dogru var.

Ben de seninkinde goremedim :))) bilemiyorum yani fotoda ne kadar belli olabilir :) ins ödemdendir gecer senin de benim de :) evet ön profilden birbirine benziyor burun :D

O burun sirtindaki yere masaj yap surekli asiri bastirmadan elini kremle aklina geldikce yap. Bana kemik cikintisi gibi gozukmedi.

Evet doktor gunde iki kez masaj verdi orayada. Daha fazla cikintiliydi 5.günumde doktor odem dedi sonra indi orasi baya bu kadar kaldi cikintilik. Doktor burnu ordan kirdigim icin aciyor orasi be cikinti var dedi oturcak orasida dedi bakalim bekliyorum :D

Burun ucun çok kalkık şu an ondan öyle geliyor.
Zamanla burun ucun normale dönecek o zaman yamukluk gibi gördüğün görüntü de geçecek az sabır :)

Back