Burun estetiği

user62738271

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
20
3
Arkadaşlar Ankarada burun estetiği olanlar veya olmayı düşünenler düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi aklınızda hangi doktorlar olduğunu yazar mısınız lütfennnn bilgi alışverişi yapalım

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar kafam çok karışık çok fazla seçenek var okuya okuya beynim yandı

Ben ameliyat olup mutlu olan taraftayım. Gerçi henüz 2. ayım tamamlanmak üzere. Süreç daha uzun tabii, burnun oturması ince ciltli olduğum için 6 ay kadar sürecek. Ama şu an için çok memnunum ve iyi ki olmuşum diyorum. Ama ameliyat kararını vermeden önce halihazırdaki burnunuzla yaşamaya devam edemeyeceğinize yüzde yüz kararlı olmalı ve ameliyat işine öyle girmelisiniz. Benim belki de aşırı sorunlu bir burnum yoktu ama psikolojik açıdan çok dert edinmiştim. Ameliyat kararından sonra da nasıl bir burun istediğinize, doktorun ameliyat tekniklerine ve de mecburen fiyatlara göre doğru doktor seçimi çok önemli tabii. Sonuçta en başarılı doktorların da başarısız olduğu ameliyatlar olabiliyor, beklentiler değişik olabiliyor. 100 ameliyattan 1i başarısız olabilir sonuçta. Bu riski de maalesef ki göze almak gerekli. Veya benim burnumu çok güzel yapan bir doktoru başka biri beğenemeyebilir. Ama özellikle doktorla alakalı internetteki yorumların hepsi okunmalı ve mümkünse önceki hastalarla görüşmelisiniz. Ve ücret uygun diye kesinlikle doktor seçmeyin. Sonuçta hayatınız boyunca o burunla yaşayacaksınız ve revizyonlar iki üç kat daha pahalı, psikolojik taraflarını söylemiyorum bile. Aynı şekilde pahalı diye de iyi bir doktor manasına gelmiyor tabii. Sadece doktorların kendi paylaşımlarına göre karar vermeyin kesinlikle. Doktor önermeyi çok sevmiyorum hem reklam gibi oluyor; hem de dediğim gibi bende başarılı olur başkası memnun kalmaz kimsenin ahını almak istemem. Ama isteyen olursa ameliyat ve süreç ile ilgili özelden veya buradan daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

Allah ben iki kez burun ameliyatı oldum ve çok memnunum şimdiki burnunuzun görümünüzden memnun degilseniz yapın bence acayip özgüven veriyo

Ben izmirde oldum. 1. ameliyatimdan iki ay sonra kaza gecirdim burnum yerinden oynadi yani cukur olustu kazadan dolayi ondan ikinciye oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…