P pollyanna6106 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 1 0 16 Eylül 2022 Konu Sahibi pollyanna6106 #1 6 yıl önce İstanbul Üsküdar yunus emre hastanesi Hüseyin altun burun estetiği ameliyatımi yaptı. Zamanında ben de burda çok araştırma yapmıştım o yüzden yazmak istedim 6 yıl oldu ve iyi ki diyorum sorularınız olursa cevaplamak isterim
6 yıl önce İstanbul Üsküdar yunus emre hastanesi Hüseyin altun burun estetiği ameliyatımi yaptı. Zamanında ben de burda çok araştırma yapmıştım o yüzden yazmak istedim 6 yıl oldu ve iyi ki diyorum sorularınız olursa cevaplamak isterim
S sepyazeytin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2022 2.309 10.334 16 Eylül 2022 Konu Sahibi pollyanna6106 #2 Bunu yazmak için mi üye oldunuz? Birden konu açıp sadece bunu yazdınız, öyle mi? Tuhaf...
damaged lemon Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2020 2.812 7.679 16 Eylül 2022 Konu Sahibi pollyanna6106 #3 sepyazeytin .!.: Bunu yazmak için mi üye oldunuz? Birden konu açıp sadece bunu yazdınız, öyle mi? Tuhaf... Genişletmek için tıkla... Üstelik 6 yıl geçmiş. Doktoru övmek için biraz geç değil mi? Niye daha önce övmemiş? Doktor dara düştü de eski hastalarını mı arıyor acaba
sepyazeytin .!.: Bunu yazmak için mi üye oldunuz? Birden konu açıp sadece bunu yazdınız, öyle mi? Tuhaf... Genişletmek için tıkla... Üstelik 6 yıl geçmiş. Doktoru övmek için biraz geç değil mi? Niye daha önce övmemiş? Doktor dara düştü de eski hastalarını mı arıyor acaba
S sepyazeytin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2022 2.309 10.334 16 Eylül 2022 Konu Sahibi pollyanna6106 #4 damaged lemon .!.: Üstelik 6 yıl geçmiş. Doktoru övmek için biraz geç değil mi? Niye daha önce övmemiş? Doktor dara düştü de eski hastalarını mı arıyor acaba Genişletmek için tıkla... Eeee, uzun dönem memnuniyeti şekerim; bizim anlayacağımız çakallıklar değil bunlar
damaged lemon .!.: Üstelik 6 yıl geçmiş. Doktoru övmek için biraz geç değil mi? Niye daha önce övmemiş? Doktor dara düştü de eski hastalarını mı arıyor acaba Genişletmek için tıkla... Eeee, uzun dönem memnuniyeti şekerim; bizim anlayacağımız çakallıklar değil bunlar