BURUN ESTETİĞİ

peri3032

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
355
135
53
Arkadaşlar merhaba burun ameliyatı olalım 1 ay olacak ve burnum bana hala kocaman gibi geliyo özellikle önden hiç bakılası tarafı yok ucu top gibi hala aşırı şiş ve büyük gibi lütfen ameliyat olanlar resim atsa ilerleyen zamanlarda düzelir mi diye birbirimize moral olsak gerçekten çevremde burun ameliyatı olan kimse olmadığı için kimseyi görüp konuşamıyorum burun ameliyatı olanlar foto atıp birbirimze destek olabilir miyiz çok sevinirim bir de bu şişlikler ne zaman geçecek gerçekten önden kocaman rezil bi burnum var

7. Ayıma girdim ödem devam canım lütfen sabret cilt yapısına göre değişiyor , foto var mı?

evet düzelir o merak etme hangi doktora yaptırdın fotograf vrmı?

Bende 2 ay önce ameliyat oldum . Daha yeni yeni düzeliyor. Şeklini gayet beğendim. 1.ayımda bende çok endiseliydim. Ama odemlerim yavaş yavaş gidiyor. Şekli yine değişebilir belki ama tam profili oturdu diyebilirim.

Bende 2 ay önce ameliyat oldum . Daha yeni yeni düzeliyor. Şeklini gayet beğendim. 1.ayımda bende çok endiseliydim. Ama odemlerim yavaş yavaş gidiyor. Şekli yine değişebilir belki ama tam profili oturdu diyebilirim.
özelden foto atabilir misiniz 1. ay 2. ay

kızlar selam
ben de şu an 2. ayımdayım, ama her şey o kadar kötü ve yavaş ilerliyor ki anlatamam. ben çok ince deriliyim eski burnum yüzüme oranla normaldi ve bu estetik belasıyla kaldırılınca dimdik ve aşırı kısacık oldu tam anlamıyla! aynadaki kim tanıyamıyorum!
her gün hayatı sorgular oldum..

burun ucu inse bile ne kadar iner ki? eski seviyesine gelir mi, sanmam..
şimdiden burun ucu uzatma için revizyon doktoru bakınıyorum.
kısaca bıktım her şeyden keşke hiç bulaşmasaydım bu rinoplasti belasına.!
sorularımı cevaplar mısınız kızlar? şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…