• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği

Sydelb

Üye
Kayıtlı Üye
Op.Dr. Hasan Duygulu 'ya ameliyat olan var mı arkadaşlar. Avrupa yakasındayım . ameliyat hemşiresi bir arkadaşım tavsiye etti. instagram sayfasındaki yaptığı burunlar tam istediğim gibi. kapalı yapıyor üstelik hepsini. burdan deneyimi olanlar paylaşsın lütfen

Merhaba, yaklaşık bir ay önce Doktor Hasan Duygulu kapalı burun estetiği ameliyatı oldum. Kendisinden de yeni burnumdan da çok memnun kaldım. :) Gerçek anlamda işinde, alanında uzman, iletişimiyle, güler yüzü, samimi, sıcak içten tavırlarıyla da keşke bütün doktorlar Hasan bey gibi olsa dedirtiyor. Buradan burun estetiği düşünen ve olumlu bir sonuç elde etmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Op.Dr. Hasan Duygulu 'ya ameliyat olan var mı arkadaşlar. Avrupa yakasındayım . ameliyat hemşiresi bir arkadaşım tavsiye etti. instagram sayfasındaki yaptığı burunlar tam istediğim gibi. kapalı yapıyor üstelik hepsini. burdan deneyimi olanlar paylaşsın lütfen
Merhaba Hasan beye ameliyat oldunuz mu acaba bende bu ay sonu ameliyat olmak istiyorum ancak şehir dışındayım ameliyattan 1 gün önce doktor beyle görüşebilecem ve tedirginim 😔

Merhaba Hasan beye ameliyat oldunuz mu acaba bende bu ay sonu ameliyat olmak istiyorum ancak şehir dışındayım ameliyattan 1 gün önce doktor beyle görüşebilecem ve tedirginim 😔
merhaba ameliyattan bir gün önce tahlillerim yapılırken hipertiroidi teşhisi aldım ve hala hormonlarım normal düzeyde değil. burun için gittim galiba tiroid ameliyatı olucam :) arkadaşlarımdan olan var ama . bi sorun olmadı onlarda .

Merhaba ameliyat oldunuz mu ve memnunmusunuz acaba? Bende aynı doktorda ameliyat olmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz çok önemli paylaşırsanız sevinirim :)

Merhaba ameliyat oldunuz mu ve memnunmusunuz acaba? Bende aynı doktorda ameliyat olmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz çok önemli paylaşırsanız sevinirim :)

Back
X