Burun estetigi?

Ben geçtiğimiz cuma günü yaptırdım. Ama sadece rhinoplasty değildi benim. Septum deviasyonu ve konka şişmesi de vardı. İçteki kemik ve etleri dıştaki de kemer ve ucunu düzeltti. 3,5 saat sürdü çünkü doktorum ilk yaptığını beğenmemiş bir daha yapmış yüzüm evet morardı çünkü yeteri kadar buz koymadım. Bir de doktorum cilt tipine göre değiştiğini söyledi şişlik ve morarmanın..
Ama 3. Gün silikonları burundan çıkardığı gibi şişlikler indi morluklar sarardı. İlk gece hariç büyük bir ağrı yaşamadım şu an 6. günüm oğlumla evde tek başıma kalabiliyorum yemeğimi işimi yapabiliyorum.
Ilk gece Nasil bir agri ? :KK43:

ben oldum
cok agrili olmuyor
iki hafta sis ve mor oluyor ozellikle goz altlari
yanliz bu sogukta olmayin , ameliyattan sonra bahara kadar iskence cekersinkz
burun ameliyati icin en iyi zaman ilkbahatdir
Peki ilk gun Nasil bir agri ? Kimde oldunuz? Ve Simdi burnunuz aktimi normal siliyormjsunuz?

Her güzel şeyin bir bedeli vardır.
Bu kadar insan yaptırıyo dayanılmıcak bişey olsa yaptırmazdı.
Yaptırmayan şurda 3-5 kişiyiz :KK70:

Peki ilk gun Nasil bir agri ? Kimde oldunuz? Ve Simdi burnunuz aktimi normal siliyormjsunuz?
ben 15 sene once oldum , nisantasinda muayenesi olan bi estetisyendi adi mehmet ama soyadini hatirlamiyorum
dayanilmayacak bir aci degil , bol bol agri kesici almistim onlarla atlatmistim
burun silme kismini anlayamadim?
sogukta cok sizliyor o yuzden kisin burun estetigini onermezler , ben haziranda yaptirmistim 1 ay sapkayla dolasmistim gunes de almamak gerekiyor , ama haziranda klimali ortama girdigimde bile sizim sizim sizliyordu o yuzden kisi pas gecin bahari bekleyin

Bende burun estetiği yaptırdım. Çok fazla kemik kırılmayacaksa çok morarma olmuyor sanırım. En azından bende öyle oldu. Ben üst bölgeyi törpülettirdim ve ameliyattan sonra 2 gün annem aralıksız buz tampon yaptı. Morarmamam da onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum.
Ağrı kısmına gelince inanın korkulacak bir ağrısı yok. Sadece doktorunuzu çok iyi araştırın derim. Şimdiden geçmiş olsun.

Geçen sene ekim ayında oldum ameliyat. Hem sağlık hem estetik amaçlı.
Her şeyden önce doktor seçimi en önemlisi. Maddiyatı göz önünde bulundurmadan doktor seçimi yapmalısınız. Tabii bu gidip sosyete doktorlarına onbinler ödemeniz anlamına da gelmiyo :) doktorunuzun sizinle güzel bi dialogu olması önemli. Bu süreçte rahatlamanızda en önemli faktör bu. Ben doktorla görüştüğümde o kadar kafama yattı ki bir gün sonrası için ameliyat randevusu aldım.
Ameliyat süreciyle ilgili en net söyleyebileceğim şey asla ama asla ağrım olmadı. Ki benim burun kemiğim kırılmasına rağmen. İnanılmaz şiştim. Tanınmayacak hale geldim. 2. Günün akşamı şişlikten kirpiklerim batıyo diye ağladım bile. Ama sabah uyandığımda şişliklerin inmeye başladığını farkettim. Bu arada göz altı ve üstlerim de baya bi morardı. Gün gün hatta saat saat şişlikler indi, morluklar sarardı. Ağrısız sızısız bir süreç geçirdim. 1 hafta 1 günlükken kendi yaşadığım şehire döndüm. Yaklaşık 6 saatlik bi otobüs yolculuğuyla. Dönerken hafif bi şişlik ve sadece üst göz kapağımda sarılık vardı. Bakım açısından ailemin yanında olmayı tercih etmiştim ameliyatı.
1 hafta 4 günlükken atelim de alındı. Burnum baya şişti. Ama bikaç gün içinde farkedilmeyecek seviyelere indi şişlik. Sabahları biraz şiş oluyodu. Hala bile bazı sabahlar şiş oluyor.
Bu süreçte doktorun yazması harici özel bir krem aldım morluk ve şişlikler için. Ayrıca aylarca okyanus suyu kullandım. Ameliyat sonrası için olanlardan.
Şu an için hiç bir şikayetim yok. Hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi. Çok mutluyum. Ayrıca ben söylemeden bir kişi bile ameliyatlı olduğumu anlamadı. Doktor seçiminin önemi burda da devreye giriyor. Klon gibi bir burun istemiyosanız dikkat edin derim :)

Ya çok ağrıdı diyen de var ertesi gün işe geden sıfır morluklu insan da var.
Sanırım kişisel bir deneyim bu.
Cildin müsaitse morarıyor da ağrıyor da..
Kimi hiç bir ağrı olmadı da diyor.
Herşeyi göze alıp girmelisin.

Ilk gece Nasil bir agri ? :KK43:
Öyle çok aşırı bir ağrı değildi. Zaten hastanede olduğunuz için damar yolundan ağrı kesici yaptıklarında hemen kesiliyor ağrı. Hastane odası çok sıcaktı ağzından nefes almak zorunda kalınca zorlandım daha çok. Dün 2 hafta oldu. Bandajı da kendim çıkarttım bitti gitti. Şu an şişlik ve ucunda dikiş olmasa kimse anlamaz yaptırdığımı

X