Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SUAN burnu Nasil memnunmuEn yakin arkadasim oldu, yuzu fena morarmisti iki gun surdu sadece uc gun sora normal haline geliyo. Hic agrisi olmadi gayet mutluydu, tabi kisiden kisiye degisiyo olabilir simdiden iyi sanslar.
Hem de herkeslerin : (((Herkeslerin burnu ayni : (
Valla tarkanin avradi bile yaptirdi, halbuki kendi burnu cok daha yakisiyordu bana kalirsa..Hem de herkeslerin : (((
Görmedim,etrafta burnu estetikli olamayan birini gorursen,aha o benim.Valla tarkanin avradi bile yaptirdi, halbuki kendi burnu cok daha yakisiyordu bana kalirsa..
Evet gayet guzel duruyo, bazilarinda sarkik duruyo ama onda gayer dogal.SUAN burnu Nasil memnunmu
Agrilari nasildi peki ameliyattan ciktiginda Cok mu agridan kivraniodu tek korkum oKardesim yaptirdi,
Yaptirmadan once ben cok tepkiliydim, herkes bir ornek, fabrikasyon, burnun da guzel zaten, ifadeni bozacaksin diye basinin etini yedim. Iyi ki beni dinlemis yaptirmis, kizin tipi degisti yahu, 10 yas genclesti, kasi gozu ortaya cikti :)
O yuzden burun cirkinse korkmayin iyi bir doktor bulun yaptirin, kardesiminki biraz cetrefilliydi baya kemik et falan da vardi o yuzden ilk hafta baya sis ve mordu yuzu, ama 1 aya kalmadi fistik gibi oldu.