Burun estetigi?

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
burun estetigi olmak istiyorum, Olan var mi? Ameliyat Nasil geciYor Cok agrilariniz oldu mu ? Memnunmusunuz? Ameliyattan sonra sikayetleriniz nelerdi? Cok korkuyorum öyle korkulcak bisey mi?

En yakin arkadasim oldu, yuzu fena morarmisti iki gun surdu sadece uc gun sora normal haline geliyo. Hic agrisi olmadi gayet mutluydu, tabi kisiden kisiye degisiyo olabilir simdiden iyi sanslar.

ben oldum
cok agrili olmuyor
iki hafta sis ve mor oluyor ozellikle goz altlari
yanliz bu sogukta olmayin , ameliyattan sonra bahara kadar iskence cekersinkz
burun ameliyati icin en iyi zaman ilkbahatdir

Geçen sene ocak ayında oldu eşim burun estetiğini Kerimcan durmaz gibi geziyor ortada. Neyse genel olarak rahatti morarmasi da olmadı hiç 1 haftada toparlandi. Sadece silikon tampon cikartilirken acı çektim biraz o kadar dedi. Iyiydi yani

Kardesim yaptirdi,
Yaptirmadan once ben cok tepkiliydim, herkes bir ornek, fabrikasyon, burnun da guzel zaten, ifadeni bozacaksin diye basinin etini yedim. Iyi ki beni dinlemis yaptirmis, kizin tipi degisti yahu, 10 yas genclesti, kasi gozu ortaya cikti :)
O yuzden burun cirkinse korkmayin iyi bir doktor bulun yaptirin, kardesiminki biraz cetrefilliydi baya kemik et falan da vardi o yuzden ilk hafta baya sis ve mordu yuzu, ama 1 aya kalmadi fistik gibi oldu.

Merak ediyorum da ameliyattan sonra iyilesince , eskisi gibi burnunuzu silebiliyir musunuz ? Yani estetik bozuluyor mu nezle olunca soyle sikarak silince falan :)

Eşimin burnu kırık bir türlü fırsat bulup yaptıramadık, çok sıkıntı çekiyor. Bana kalsa yaptırmasın ama o baya sıkıntı çekiyor burnundan. Biz Süleyman Taş’a randevu aldık, kapalı teknikle yaptırmayı düşünüyoruz eğer hayırlısıysa bakalım. Morarma da olmuyor onun yaptığı estetiklerde.

Ben geçtiğimiz cuma günü yaptırdım. Ama sadece rhinoplasty değildi benim. Septum deviasyonu ve konka şişmesi de vardı. İçteki kemik ve etleri dıştaki de kemer ve ucunu düzeltti. 3,5 saat sürdü çünkü doktorum ilk yaptığını beğenmemiş bir daha yapmış yüzüm evet morardı çünkü yeteri kadar buz koymadım. Bir de doktorum cilt tipine göre değiştiğini söyledi şişlik ve morarmanın..
Ama 3. Gün silikonları burundan çıkardığı gibi şişlikler indi morluklar sarardı. İlk gece hariç büyük bir ağrı yaşamadım şu an 6. günüm oğlumla evde tek başıma kalabiliyorum yemeğimi işimi yapabiliyorum.

Valla ben yaptırdım 4 sene önce şahane oldu korkacak birşey Yok. Yanlız ilkbaharda yaptır şimdi bu soğukta olmaz o iş

Bende yaptırmak istşyorum bu aralar deliler gibi doktor araştırıyorum 2018'de sıra bana gelecek artık :)

Kardesim yaptirdi,
Yaptirmadan once ben cok tepkiliydim, herkes bir ornek, fabrikasyon, burnun da guzel zaten, ifadeni bozacaksin diye basinin etini yedim. Iyi ki beni dinlemis yaptirmis, kizin tipi degisti yahu, 10 yas genclesti, kasi gozu ortaya cikti :)
O yuzden burun cirkinse korkmayin iyi bir doktor bulun yaptirin, kardesiminki biraz cetrefilliydi baya kemik et falan da vardi o yuzden ilk hafta baya sis ve mordu yuzu, ama 1 aya kalmadi fistik gibi oldu.
Agrilari nasildi peki ameliyattan ciktiginda Cok mu agridan kivraniodu tek korkum o :KK43:

X