Bence bir de Dr Kadir Yıldız’ı araştır memnun kalmayan hastası yok tavsiyeArkadaşlar herkese selam şuan çok kararsız bir dönemden geçiyorum burun estetiği olucam ve 3 doktor arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum eğer olanlar varsa lütfen yardım etsin
Dr oğuz kaan önder
Dr furkan şengöz
Dr atahan ağrılı
Arkadaşlar herkese selam şuan çok kararsız bir dönemden geçiyorum burun estetiği olucam ve 3 doktor arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum eğer olanlar varsa lütfen yardım etsin
Dr oğuz kaan önder
Dr furkan şengöz
Dr atahan ağrılı
Doktorun sekreterisiniz galibaBence bir de Dr Kadir Yıldız’ı araştır memnun kalmayan hastası yok tavsiye
Baktım da Dr. Kadir Yıldız dediğiniz doktora ve yaptığı burunlara, çoğu başarısız. Burun ucu yapmayı beceremiyor, bazı burun uçları çok yuvarlak bazıları çok önde; tercih edilesi bir doktor değil.Dr Kadir Yıldız üstüne doktor tanımam bir düşünün derim
Reklam için üye olmuş zaten bütün konulara aynı yorumu yazıyorBaktım da Dr. Kadir Yıldız dediğiniz doktora ve yaptığı burunlara, çoğu başarısız. Burun ucu yapmayı beceremiyor, bazı burun uçları çok yuvarlak bazıları çok önde; tercih edilesi bir doktor değil.
Bazen anlayamıyorlar ya da bakıp araştırmıyorlar. Ücret de uygun deyip kör dalış yapabilecek üyeler olabilir diye, yazmak istedim. Reklam üyeliği bence de, doktor da zaten ucuz etin yahnisi ayarında burunlar yapıyor.Reklam için üye olmuş zaten bütün konulara aynı yorumu yazıyor
Dr ramazan sargın hakkında ne düşünüyorsunuz. Revizyon olacamCok yanlis seçimler yapmışsın bence. Hicbiri diyorum.