BURUN ESTETİĞİ YARDIM

silahnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
2
0
25
Arkadaşlar herkese selam şuan çok kararsız bir dönemden geçiyorum burun estetiği olucam ve 3 doktor arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum eğer olanlar varsa lütfen yardım etsin
Dr oğuz kaan önder
Dr furkan şengöz
Dr atahan ağrılı

Asla ama asla atahan ağrılıyı seçme orda oldum ve çok pişmanım çok kötü oldu asla istediğim gibi değil kara kara revizyon için doktor arıyorum

Arkadaşlar herkese selam şuan çok kararsız bir dönemden geçiyorum burun estetiği olucam ve 3 doktor arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum eğer olanlar varsa lütfen yardım etsin
Dr oğuz kaan önder
Dr furkan şengöz
Dr atahan ağrılı
Bence bir de Dr Kadir Yıldız’ı araştır memnun kalmayan hastası yok tavsiye

Dr oğuz kaan önder
Dr furkan şengöz
Dr atahan ağrılı

Dr Kadir Yıldız üstüne doktor tanımam bir düşünün derim
Baktım da Dr. Kadir Yıldız dediğiniz doktora ve yaptığı burunlara, çoğu başarısız. Burun ucu yapmayı beceremiyor, bazı burun uçları çok yuvarlak bazıları çok önde; tercih edilesi bir doktor değil.

Baktım da Dr. Kadir Yıldız dediğiniz doktora ve yaptığı burunlara, çoğu başarısız. Burun ucu yapmayı beceremiyor, bazı burun uçları çok yuvarlak bazıları çok önde; tercih edilesi bir doktor değil.
Reklam için üye olmuş zaten bütün konulara aynı yorumu yazıyor

Reklam için üye olmuş zaten bütün konulara aynı yorumu yazıyor
Bazen anlayamıyorlar ya da bakıp araştırmıyorlar. Ücret de uygun deyip kör dalış yapabilecek üyeler olabilir diye, yazmak istedim. Reklam üyeliği bence de, doktor da zaten ucuz etin yahnisi ayarında burunlar yapıyor.

Merhaba kızlar 2 hafta sonra ameliyatım var dr um nasıl sizce fikrinizi alabilirmiyim yaptığı burunlara bakabilirmisiniz dr fatih akagün kbb

X