Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar herkese selam şuan çok kararsız bir dönemden geçiyorum burun estetiği olucam ve 3 doktor arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum eğer olanlar varsa lütfen yardım etsin Dr oğuz kaan önder Dr furkan şengöz Dr atahan ağrılı
Arkadaşlar herkese selam şuan çok kararsız bir dönemden geçiyorum burun estetiği olucam ve 3 doktor arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum eğer olanlar varsa lütfen yardım etsin Dr oğuz kaan önder Dr furkan şengöz Dr atahan ağrılı
Baktım da Dr. Kadir Yıldız dediğiniz doktora ve yaptığı burunlara, çoğu başarısız. Burun ucu yapmayı beceremiyor, bazı burun uçları çok yuvarlak bazıları çok önde; tercih edilesi bir doktor değil.
Baktım da Dr. Kadir Yıldız dediğiniz doktora ve yaptığı burunlara, çoğu başarısız. Burun ucu yapmayı beceremiyor, bazı burun uçları çok yuvarlak bazıları çok önde; tercih edilesi bir doktor değil.
Bazen anlayamıyorlar ya da bakıp araştırmıyorlar. Ücret de uygun deyip kör dalış yapabilecek üyeler olabilir diye, yazmak istedim. Reklam üyeliği bence de, doktor da zaten ucuz etin yahnisi ayarında burunlar yapıyor.