burun estetiği yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde 400 TL mi?

ua12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
158
1
26
Bursa
merhaba ben bursada yaşıyorum burun estetiği olmak istiyorum bütçem kısıtlı olduğu için sormak istediğim bir soru var ben ssk lıyım acaba devlet hastesinde 400 milyona yaptıklarını duydum bilginiz varsa anlatırmısınız 400 se ben olmak istiyorum ?

cerrahpaşa tıpta sordum ben 450+800 demişlerdi bana estetik olduğu için +800 oluyormuş.ama oradaki doktorlar hakkında bi bilgim olmadığı için ve asistanların ameliyatı yapcanı duyduğumdan vazgeçmiştim.hoca gözetiminde asıstanlar yapıyormus amelıyatı

Aman! Doktor iyiyse yaptır birşey demem ama ucuz diye burun yaptırılmaz. Ben birazda uyugun fiyatlı diye yaptırdım 2000tlye ama memnun değilim. Ama doktor çok başarılıdır güzel yapar bunu bilemeyiz. Ama uygun fiyatlı diyebıçak altına yatılmaz.

ya tamam fiyat önemli ama sonuçta hem sağlık açısından hem de estetik açıdan sonuçlar çok önemli. Geri dönüşü olmayan bir hale gelinebilir.

bnce yüzde kalıcı değişkliğe yol açtığından ucuza bulaşılmamalı. durumu yok insanlarn tamam ama, sonrasında çk sıkıntılı olabilir ki.
ayak, bacak olsa neyse diyecğim de, burun ilk göze görünen organ. dikkatli olmk lazım

kesinlikle parayla alakası olduğunu düşünmüyorum ..bundan 2 sene kdr önce bursada bi dr un muayenehanesine gittm.çok ünlü bi dr. FOMARA da hatta...estetik oldum ancak kendisi devlet hastanesinde görev yapıyo olmasına rağmen 2 bin istedi.çok zor 1.25 e amelyt yaptı ancak amelyttn snra üstümden tır geçmiş gibiydi herkes soruyodu trafik kazasımı diye..bünyemden kaynaklı herhde diye düşündüm sonra aradan 6 ay geçti bnm burnumun bi deliğinde nohut kadar bi şişlk oluştu..sonradan anladık neden olduğunu..dr bey lutfedip gelme zahmetinde bulunmadığı için amelyttn bir gün snra tamponlarımım hastanede herhngi bi pansuman görevlisi çıkardı ki bir hafta kalması gerekirmiş tamponların..o yüzden ödem oluşmuştu bende tekrar gittim kendi hatası oldğnu kabl etti bi iknci amlyt daha oldum aradan 2 sene geçti hala aynı yine aynı yerde ödem oluştu..artk gitmk istemiyorum.bşka bi dr da iki defa amlyt olmuş bi yeri açmak istermi bilmiyorm..kısacası para da değil dr çok önemli bn drun adını vermedim ama bursa memeleket hastanesinde görev yapıyodu..

peki kızlar İzmir'de devlet hastanesinde yapıyorlar mı ? soranınız var mı acaba ?

yaptırmayın arkadaşlar devlet hastanesinde filan ya.bak arkadaşın biri anlatmışşş ucuz diye hayatınızdan olmayın.çalışın para biriktirin 6 ay filan sonra olun.sonra değiştiremezsiniz hayatınızı,elinizde patlar yazık olurr...evet devlet hastanesinde çalışıpta özelde devam eden doktorlar var ama devlet hastanesindeyken farklı oluyo durum...hastane koşulları hijjenik olmuyo çoğu zaman,asistanlar giriyo ameliyatlaraaa zor iş yaniii...orada asistanlar giriyo çünkü deneyim kazanmak isti,yolar..ama özellerde o yok.herkesin seçtiği doktor girer ameliyata.özeller asistan yetiştirme yeri değildir o yüzden seçtiğiniz o doktorunuz girer ameliyata...asistan olayı sadece devlette olur yada üniversite hastanelerinde...o yüzden dikkatli olun derim...

neclasu sana msj atmak istedima ama atamadım sitedeki mesaj sayımdan dolayı benim burun kemiğim eğri e maddi durumda ortada bi anda cıkarıp veremem 3-4 bini o yüzden sonbaharı bekleyip devlete gidicektımm taa ki senin yazdıklarını okuyana kadar :/ bana msj atabiliyosan doktorun adını yazar mısın rica etsem ?

bende böyle acele etmek istemiyorum ama yüzde gerçekten çok kötü bir görüntü veriyor burun üniversiteye gidicem bu sene o yüzden başlamadan önce yaptırmak istiyorum ben çok kişi gördüm özele gidip onca para yatırıpda memnum kalmayan araştırıp devlette hem ucuza hemde güzel burun yaptırmakta mümkün bence gidip 3-4 milyar yatırmanın gereği yok bence

Doktorunuzun nasıl olduğunu veya sorununuzun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama tampon 1 ya da 2 gün sonra çıkartılıyor diye biliyorum. Ameliyat olan çok arkadaşım oldu en fazla 2 gün kaldı tamponlar.

Özellerdeki fiyatları görünce devlet daha mantıklı geliyor. Bir yandan da burun ameliyatı önemli bir ameliyat ve sağlık açısından bir sorun çıktığında kişiyi zorlayacağı ortada. Zor bir karar gerçekten. En iyisi para biriktirip iyi bir doktora ameliyat olmak sanırım. Geç olsun ama sağlam olsun...

arkadaşlar bende merak ediyorum devlet hastanesinde yapılıyor mu?yapılıyorsa sonuçlar nasıl?

benim sağlık sorunum var iyice ilerledi reflü de olunca ağızdan da burundan da nefes almak zorlaştı.malesef ilaç kullanıyorum.şimdi doktor araştırıyorum.sağlık sorunumu giderirken burnumun şeklinin bozulmasından korkuyorum estetik değil de düzeltme yapılıyor mu?düzeltme estetik mi oluyor????

hangi doktor a gitmeliyim?kbb ye mi yoksa estetik yada plastik ne bölüm deniliyorsa hangisine gitmeliyim beni aydınlatır mısınız?

ameliyat olanlar siz neler önerirsiniz?

öncelikle gerçekten çok geçmiş olsun özeldede devlet hastanelerindede burun estetiği yaptırılıyor eğer bütçen kısıtlı ise sağlık açısından yaptırıyorsan özellikle devlette çok uygun fiyatlardan bulabilirsin gidip 3-4 milyar yatırıp çok kötü ameliyat geçirenlerde var ama ginede iyi araştırmaya bak ben 5 ay sonra ameliyat olmayı düşünüyürum bursa devlet hastanesinde

çok teşekkür ederim.kararımı verdim ameliyat için fakat ameliyat sonrası beni endişelendiriyor.forumlarda bazen iki ile altı ay arasında nefes alamama gibi bir durum oluyormuş.burun oturana kadar.bende ağzımla da zor nefes alıyorum artık.burundan da alamazsam beni zor günler bekliyor demektir.

ameliyat konusunda pek bir bilgim yok.sağlık için ameliyat olanlar da burunu öyle bırakıyorlar mı yoksa düzeltiyorlar mı ?bilmiyorum.sanırım doktorlarla konuşup baya bir araştırma içine gireceğim.

gelecekten korkuyorum aslında.burnumda yamukluk yok ama ameliyat olduğumda yamulur çöker düşer vs diye korkuyorum.bunun içinde estetik gerekiyor sanırım.estetikte olmak istemiyorum.sonuçta allah herkese göre bir burun yaratmış oynanırsa sağlığın da bozulacağından endişe ediyorum.çünkü okuduklarımdan etkilenmedim desem yalan olur.

haklısın tonlarca para yatırıp memnun olmayanlar var.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

sen mi 5 ay sonra ya planlıyorsun?yoksa hastahane mi 5 ay sonraya randevu verdi?

hayır ben karar verdim bu aralar baya işim oluyo hiç korkmana gerek yok nefes alamama gibi bi durumun olacağını sanmyorum zaten ona göre sana ilaç verirler bende baya uzun bir süre araştırdım gerçektende bütçem olsa bile o kadar parayı özele yatırmak baya koyar bana doğrusu ameliyattanda biraz korkularım var ama böyle yaşamakta istemiyorum sudan ucun zaten bakalım hayırlısı

estetik olarak buruna müdahale ettrildiğinde ileride çökme ,düşme ,yamulma oluyor deniliyor.birde sağa sola yatınca ,ağlayınca ,sigara içince burunu içerden dışarı temizleyince vs vs burun yamuluyormuş.bu da çok korkunç.madem böyle bir gerçek var niye herkes estetik olabiliyor ki ?

bunları duyunca insan korkuyor.sağlık içinde olsa insan ameliyatı göze alamıyor

yok oyle bırsey sana kım anlattı rahatlıkla ameliyatını ol bende dr abdülkadir goksel ameliyat ertti cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…