Burun estetiği yamukluk

kezepp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
13
0
1
28
Merhaba ben 16 gun once burun ameliyatı oldum burnum kırık ucu düşük bi burundu bantlarım cıkınca burnumu sol profılden yan bakınca bi yamukluk oldugunu sagdan bakınca daha duzgun durudugunu farkettım önden bakımca bellı olmuyor doktor ödem dedi haliyle sizce ödemden olusmus olabılır mi
Yamuklıgun oldugu tarafta ilk hafta burun deligimde cok kucuktu sonra düzeldı o taraf daha fazla odem tutmus sanki

Son düzenleme:
Burnum bu şekil

Eklentiler

• 7BACB1EB-2FB4-40F3-938F-A8A0FA696E73.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 630
  • AC200216-5287-482D-BB05-D175DDCEB1CC.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 631
  • 78AC31E4-6D5B-40C4-8390-5653E31DE458.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 614
Son fotoda daha net gözüküyo dokunduğunuz zaman sertlik var mı orda yoksa bastırınca iniyor gibi mi

Son fotoda daha net gözüküyo dokunduğunuz zaman sertlik var mı orda yoksa bastırınca iniyor gibi
Bugun 21 gün oldu doktor kontrolune gıttım doktor yamuklugun oldugu taraftakı yan kemık oturmamıs dedı masajla bastır o tarafı burası oturunca aynı sevıyeye gelcek dedı burnunun bı sorunu yok dedı diger taraf oturmus

Takmayın hiç çok incelememeye çalışın doktorunuz geçecek dediyse geçer bence zaten çok büyük bi problem gibi durmuyor

Burun kemiği 10 günde kaynıyor zaten kemik oturmamış ne demek anlamadım? İnşallah ödemdir benim de burun ucum baya yamuktu ödem azaldıkça düzeliyor ama asla tam düzelmedi

Ben buna benzer duruyor ve 70 günü geçti düzelmedi ödem olmadığı sertlikten anlaşılıyor zaten.

Benim burnum sağ çaprazdan böyle dalgalı aynı. Doktorum düzelmeyeceğini söyledi ama sizinki yeni ödem de olabilir.

Burun kemiği 10 günde kaynıyor zaten kemik oturmamış ne demek anlamadım? İnşallah ödemdir benim de burun ucum baya yamuktu ödem azaldıkça düzeliyor ama asla tam düzelmedi
Burun sırtındakı egrılıgın oldugu kemık oturmamıs dedı bende dokundugumda kemık ınıp yukselıyor dıger taraf sabıt kalıyor suan o fotograftakı kadar yamukluk yok ama hala var insallah gecer

Ben buna benzer duruyor ve 70 günü geçti düzelmedi ödem olmadığı sertlikten anlaşılıyor zaten.
Benımkı basınca oynuyor sert durmuyor yamuklugun oldugu taraf yine cok can sıkıcı mıllet yapıyor hiç oyle sorunlar yasamıyor bız nıye yasıyoruz

Benim burnum sağ çaprazdan böyle dalgalı aynı. Doktorum düzelmeyeceğini söyledi ama sizinki yeni ödem de olabilir.
Yaaa cok üzüldüm adınıza
İnsallah odemdır bakalım gercı ılk gune gore duzelme var sankı suan uc haftam oluyor

Burun sırtındakı egrılıgın oldugu kemık oturmamıs dedı bende dokundugumda kemık ınıp yukselıyor dıger taraf sabıt kalıyor suan o fotograftakı kadar yamukluk yok ama hala var insallah gecer
Kemik inip kalkamaz ama ödemdir o zaman o. Çünkü kemik dediğim gibi 10 günde kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…