İnsallah ödemdir hiç düzelme olmadı oyle kalcak diye korkuyorumÖdemdir bence dert etme
Bugun 21 gün oldu doktor kontrolune gıttım doktor yamuklugun oldugu taraftakı yan kemık oturmamıs dedı masajla bastır o tarafı burası oturunca aynı sevıyeye gelcek dedı burnunun bı sorunu yok dedı diger taraf oturmusSon fotoda daha net gözüküyo dokunduğunuz zaman sertlik var mı orda yoksa bastırınca iniyor gibi
Teşekkur ederım bende begendım ıste sol taraf yamuk kafama takıyorum pimpirikli bi insanım zatenBu arada burnunuz gayet hoş ve doğal olmuş
Sende de mi böyle bir durum var? Doğru mu anlıyorumBen buna benzer duruyor ve 70 günü geçti düzelmedi ödem olmadığı sertlikten anlaşılıyor zaten.
Benim önceden vardı geçmedi yine ilginç bı şekildeSende de mi böyle bir durum var? Doğru mu anlıyorum
Burun sırtındakı egrılıgın oldugu kemık oturmamıs dedı bende dokundugumda kemık ınıp yukselıyor dıger taraf sabıt kalıyor suan o fotograftakı kadar yamukluk yok ama hala var insallah gecerBurun kemiği 10 günde kaynıyor zaten kemik oturmamış ne demek anlamadım? İnşallah ödemdir benim de burun ucum baya yamuktu ödem azaldıkça düzeliyor ama asla tam düzelmedi
Benımkı basınca oynuyor sert durmuyor yamuklugun oldugu taraf yine cok can sıkıcı mıllet yapıyor hiç oyle sorunlar yasamıyor bız nıye yasıyoruzBen buna benzer duruyor ve 70 günü geçti düzelmedi ödem olmadığı sertlikten anlaşılıyor zaten.
Yaaa cok üzüldüm adınızaBenim burnum sağ çaprazdan böyle dalgalı aynı. Doktorum düzelmeyeceğini söyledi ama sizinki yeni ödem de olabilir.
Üzüldüm :/ Umarım istediğin şekilde iyileşir.Benim önceden vardı geçmedi yine ilginç bı şekilde
Kemik inip kalkamaz ama ödemdir o zaman o. Çünkü kemik dediğim gibi 10 günde kaynıyorBurun sırtındakı egrılıgın oldugu kemık oturmamıs dedı bende dokundugumda kemık ınıp yukselıyor dıger taraf sabıt kalıyor suan o fotograftakı kadar yamukluk yok ama hala var insallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?