How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Burun Estetiği ve Fiyatları..

Selam,
Ben Aralık ayının başında Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya rinoplasti ameiiyatı oldum.Ataşehir Estethica hastanesinde.
Fiyat makul doktor beyle iletşim kurarsanız zaten size yardımcı olacaktır ama en önemlisi sonuç harika.
Burun Estetiği ve Burun Ameliyatı Uzmanı - Prof. Dr. Selçuk İnanlı u lütfen ziyaret edin ve mutlaka Dr.Bey'le iletişime geçin.
Sorduğunuz hekimlerden birine çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu fakat sonuç çok başarısız.Ama karalama olmasın diye isim vermek istemiyorum.
Ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım hem ücret hem de sonuç çok tatmin edici.
Canim arkadasinin memnun kalmadigi doktorun ismini ozelden yazar misin bana?? Cunku o doktorlarin ikisinden birine ameliyat olmayi dusunuyorumda

Emre İlhan, Muhammet Dilber, Tevfik Sözen, Sadullah Karun' a ameliyat olmuş arkadaşlar, memnun musunuz? Bu doktorların burun estetiği fiyatları nedir? Ne zaman yaptırdınız? Cevaplarsanız çok sevinirim..

Ben Abdulkadir Goksel e ameliyat oldum ve cok memnunum. Fiyati da uygun diyebilirim. Cok dogal burunlar yapiyor.

Back