• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sürecim

Vervisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
60
16
88
Adana
Gençler burda yüzlerce konu okudum . Bir çok doktoru araştırdım. Ve ozamanlar bende biriyle çok konuşmak istedim.Şimdi 4. Günümdeyim . Biraz bahsetmek istiyorum size merak edenlere.
Burnumda kemer ve olağanca içte kırıklarla uzun süredir baş ağrısı çekiyordum . Doktor arayışına girdim en son Barış Çakır la başladı araştırmam kapalı istiyordum çünkü .Burnum kemerli ve büyük olduğu için daha o tarzda burunlarla ilgilenen Salih Emre Üregen den randevu aldım.
Muayene tarihim geldi yanına gittim . Kendisi ciddi bi insan ve iki dakikada bi tasarım yaptı tabi insan yıllarca düşünüyor onu görünce üzüldüm.Ama doktor sonra herkes burun istiyor küçük kalkık vs ama herkesin yüz yapısı farklı dedi .evet haklıda bende kendisine bıraktım en son burnumu .Yaptığı tüm burunlara baktım orda kontrole gelenlerle konuştum vs doktor seçme sürecim böyle oldu.
Ameliyatı da 1 ay sonraya ayarladık Acıbadem taksimde oldum herşey çok güzeldi anestezide özellikle orayı tercih ettiğini yöntemlerinin farklı olduğunu hastaların uyanınca kusmadıklarını rahat atlattıklarını söyledi doktor. Cidden de öyleydi prenses gibi uyuyup uyanıyorsun hastane zaten çok güzel.
Neyseee ameliyattan çıktım o anları çok hatırlamıyorum .Ama nefes alışımda artış vardı onu fark ettim 3 saat sürmüş ameliyatım. Ve birazda zor olacağını biliyordum kanatlardan falan da daraltıldı burnum.Herneyse...
BURUN ESTETİĞİ SONRASI SÜREÇ?
Ameliyattan sonra buz maskesi uyguladık saatte 10 dk falan zaten biliyosunuz bu doktorlarda artık morarma falan olmuyor morarma hiç olmadı.burnum aşırı derecede sızlıyordu gece uyuyamadım ağrı kesici serum yapıldı rahatladım sonra hemen. Ama çekilmicek bi acı değil korkacak bişey yok benim canım çok kıymetli ağrı eşiğim düşük galiba. Kan sızıyordu ama o da çok az oldu sigara alkol kullananlarda fazla oluyormuş. Sonrasında sekresyonlar artınca tamponlar tıkanmaya başladı malesef nefes alamadım baştaki gibi. Doktor geldi yanıma iyi geçtiğini söyledi içte 2 cm lık bi kıkırdak çıkartmışlar baya bi deviasyon vs olaylar vardı zaten. İçine çok sindiğini söyledi rahatladım biraz.tabi çok kalkık görünüyordu.
AMELİYATTAN SONRAKİ GÜNLER
Gözüm çok az şişmeye başladı sonraki günler gittikçe aşağı inmeye falan başladı şuan 4. Günümdeyim yanaklarımda şişlik var hiç morluk yok. Gün geçtikçe buraya yazıcam herkes bilgi sahibi olsun merak ettiklerinizi sorarsınız.
Şuan asla doktor falan öneremem zaten ileriki zamanlarda belli olur herşey.
Atel tampon 1. Haftada çıkacak beaya gene yazacağım.

İyi okumalar...

Geçmis olsun inşallah istediginiz gibi olmuştur

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Umarım herşey güzel ilerler.
Şu ameliyat sonrası "nefes alışımda artış vardı " yazmışsınız. O herkeste olan bit durum mudur? Yoksa sadece sizin mi öyle oldu onu merak ettim

Çok geçmiş olsun. Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Umarım herşey güzel ilerler.
Şu ameliyat sonrası "nefes alışımda artış vardı " yazmışsınız. O herkeste olan bit durum mudur? Yoksa sadece sizin mi öyle oldu onu merak ettim
Merhabaa ben kendimi bildim bileli bir tarafım hiç doğru düzgün nefes almazdı .ameliyattan sonra tamponlu hali çok iyi nefrs alıyodu tabi sonraki günler salgılar falan olunca tıkandı ama inşallah deviasyonum tamamen düzelmiştir.allah kimseyi bu burunla sınamasın çok zor☹️ Sadece estetik için bu kadar şeyi çekermiydim bilmiyorum.gerçi beni zorlayan tek şey arada ağzımdan nefes aldıpım için boğazımın şişmesi oldu.boşa korkutmayaym

Merhabalar...bende emre beye ameliyat için randevu aldım . Cok korkuyorum aslında sizi gorunce hemen yazmak istedim. Aslında burnumum daha güzel olacagını bilmek rahatlatıyor ameliyattan da korkmuorum tek korkum sonrasındaki süreç. 2 cocugum var 2 si de cok hareketli bi yandan calısıorum o ilk zamanlar iyileşme sürecini nasıl kazasız belasız atlatıcam bilemiyorum. Bir sürü sorum var aslında. Bir de foto gonderebilir misiniz bana cok merak ediyorum sizi

Merhabalar...bende emre beye ameliyat için randevu aldım . Cok korkuyorum aslında sizi gorunce hemen yazmak istedim. Aslında burnumum daha güzel olacagını bilmek rahatlatıyor ameliyattan da korkmuorum tek korkum sonrasındaki süreç. 2 cocugum var 2 si de cok hareketli bi yandan calısıorum o ilk zamanlar iyileşme sürecini nasıl kazasız belasız atlatıcam bilemiyorum. Bir sürü sorum var aslında. Bir de foto gonderebilir misiniz bana cok merak ediyorum sizi
Merhaba size özelden fotoğraf attım

1. Ayımdayım.mükemmel nefes alıyorum ama hala tombikto bi burnum var .herkesi darlamıştım bukadar kalkık mı kalıcak diye kalkıklık baya indi. Herkese istediği gbi güzel nefes alan bir burun diliyorum.

Back
X