Burun estetiği sonrasında nefes almakta zorlanan arkadaşlar toplanalım

Çok geçmiş olsun size de, ben ameliyat olamadım korkumdan. Böyle yaşamaya devam ediyorum. O pişmanlık hiç geçmedi. Sadece kendimi Allah a bıraktım artık. 5 sene oldu. İlk başlardaki ruh halim yok şu an . İnsan kötüye de alışıyor ama 2 sene ölü gibi dolaştım nerdeyse. Her anım pişmanlıkla ve doktor aramakla geçti. Maalesef hiçbir doktora güvememedim ve revizyon olamadım. Burnum ilk aylardaki gibi de değil ama ucu biraz olsun uzadı. Aşağı indi. İlk aylara göre daha iyi garip durmuyor en azından. Siz sanırım yeni oldunuz ameliyatı. Bu acıdan kurtulmaya çalışın diyemeyeceğim bu acıyı yaşayacaksınız sonra acı geçecek ve gerçek anlamda hayatı yaşamaya başlayacaksınız. Sadece Allah’tan sabır diliyorum sizin için . Çok zor bir süreç dayanmaya çalışın .
intihar etme konusunda cok cıddıydım suan o ıstegı kenara bırakma cabam var ama boyle erken yaslanıp hasta olcam

Çok geçmiş olsun size de, ben ameliyat olamadım korkumdan. Böyle yaşamaya devam ediyorum. O pişmanlık hiç geçmedi. Sadece kendimi Allah a bıraktım artık. 5 sene oldu. İlk başlardaki ruh halim yok şu an . İnsan kötüye de alışıyor ama 2 sene ölü gibi dolaştım nerdeyse. Her anım pişmanlıkla ve doktor aramakla geçti. Maalesef hiçbir doktora güvememedim ve revizyon olamadım. Burnum ilk aylardaki gibi de değil ama ucu biraz olsun uzadı. Aşağı indi. İlk aylara göre daha iyi garip durmuyor en azından. Siz sanırım yeni oldunuz ameliyatı. Bu acıdan kurtulmaya çalışın diyemeyeceğim bu acıyı yaşayacaksınız sonra acı geçecek ve gerçek anlamda hayatı yaşamaya başlayacaksınız. Sadece Allah’tan sabır diliyorum sizin için . Çok zor bir süreç dayanmaya çalışın .
Hangi doktora ameliyat olmuştunuz

Burun estetiğinde bir problem yaşamadım. Gayet güzel oldu doktorumun eline sağlık. Ben de nefes almakta zorlanıyorum ama zaten ameliyat öncesinde de zorlanıyordum. Alerjik bir yapım var ve doktorum anca sprey ve hapla tedavi olabileceğimi söylemişti. İlaç kullanınca duzeliyor, bunun dışında nefes almakta zorlanıyorum hala.

benım de burun delıklerım buyuktu ama hem yuzume yakısıyordu hem de ıyı nefes aldırıyordu maalesef kanatlara dokundugu ıcın sanırım nefesım eskısı kadar ıyı degıl 2 ay oldu gerci belki daha iyi duruma gelir nefesimde cokta kotu acayip bir sey yok ama nazal valv darlıgı bi ufaktan olabilir. baktırmam lazım. burun delıklerını buyutup kanatların seklını duzeltırler mı acaba

Ben 28 hazirandaH amwliyaa oldum. Doktoeum her ne kadar bir problem yok dese de nefes almakta zorlanıyorum. Nazal valv darligindan şüpheleniyorum. Ki ben küçük bir burun istememe rağmen oldukça küçük olmus. Doktor beni hem gorunti açısından hem nefes acisindan mahvetri. dava açmak istiyorum. Bu isi doğru duzgin yapmayacksan yapma. Benim ve ailemin hayatını mahvetti. Ne yapabilirim sizce?
Doktorunuz kimdi?

X