- 22 Ocak 2016
- 36
- 6
- 35
- Konu Sahibi denizz0023
Nefeste problemin sebebi burun eğriliği olabilir mi? Benim şu an dışardan eğri durmuyor. 6. Ayimdayim. Eğrilik olsa ne zaman belli olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7. Ayım.revizyon oldum.ilk ameliyatta da sağ tafarım tıkalı kalmıştı.şimdi bekliyorum içi insin diye.ışıkla bakınca içi şiş.konka şişmiş. Revizyon yapan doktorum nefes almana engel değil o konka şişliği, alerjik demişti.ama 7 ay oldu hala alamıyorum.umarım sizinki gibi benimde öyle pıt diye açılır.o günleri bekliyorumAncak 13-14 ay sonra birden. Bire bacası temizlenmiş soba borusu gibi hava almaya başladım
Geçen gittiğimde sordum. Konu biraz havada kaldı gibi oldu bişey söylemedi. Pazartesi kontrolüm var. Tekrar bir sormak istiyorum. Ödemler var diye pek birşey diyemiyorlar heralde. İnşallah düzelir. İnşallah rahat nefes alırım. Ama şunu diyeyim çoğu kişide bu sorun var.Merhaba peki dr ne diyor bu konu hakkinda benimde sol ic kemigim yamukmus duzeltmis benimde ici sis hala bi tarafa kulak cubugu giriyo digerine girmiyo fazla :)) icine dogru odemdir umarim rahatsiz etmesede simdilik ilerde nefese engel.olmamasi dilegiyle
Merhaba nasil oldu nefesiniz dr birsey dedimiGeçen gittiğimde sordum. Konu biraz havada kaldı gibi oldu bişey söylemedi. Pazartesi kontrolüm var. Tekrar bir sormak istiyorum. Ödemler var diye pek birşey diyemiyorlar heralde. İnşallah düzelir. İnşallah rahat nefes alırım. Ama şunu diyeyim çoğu kişide bu sorun var.
Merhabalar. Sol taraftaki burun deligi biraz daha dar gibi. Hatta bana tekrar bir islem yapacaktim ama, acilmis hava kanali dedi. Ona gore acilmis gibi duruyor ama hala zor nefes aliyorum. Sürekli solüsyonla yikamam gerekiyor. Tikaniyor çünkü. Bilemiyorum ikinci ameliyati olmak istemiyorum. Zaten ben ameliyattan sonra cok sikintilar yasadim. Damarlarimin ince olmasi yuzunden sıcakta ya da agir bir is yapmissan kesin genzimden lekeli kan geliyor. Bence doktorun buna aciklamasi yok. Benim hala ödemlerim var. Elimle masaj yaparken ya da icine dokunmaya calisirken odemleri hissediyorum. Cok sert deri. Esnemiyor. Benim ameliyatimda 4. Ayima giriyorum. Erken belki. Bekleyelim biraz daha. Ama hergun yikamam iyi geliyor. Sizde deneyin. Ben artik solisyonu kendim yapiyorum. Tuz, karbonat, su...Merhaba nasil oldu nefesiniz dr birsey dedimi
Evet cnm.cok erken bekle bakalım bende 3 aya girdim ici odemli tabii hemen inmez bazen cok.iyi bazen zor nefes aliyorum dr kesmemi soyledi pomad serum sprey ne varsa bende avucuma su alip burnuma cekiuorum yikarken icine de bepantene suruyprum azicik gizli :) kuruyo sevmiyorum o hissiMerhabalar. Sol taraftaki burun deligi biraz daha dar gibi. Hatta bana tekrar bir islem yapacaktim ama, acilmis hava kanali dedi. Ona gore acilmis gibi duruyor ama hala zor nefes aliyorum. Sürekli solüsyonla yikamam gerekiyor. Tikaniyor çünkü. Bilemiyorum ikinci ameliyati olmak istemiyorum. Zaten ben ameliyattan sonra cok sikintilar yasadim. Damarlarimin ince olmasi yuzunden sıcakta ya da agir bir is yapmissan kesin genzimden lekeli kan geliyor. Bence doktorun buna aciklamasi yok. Benim hala ödemlerim var. Elimle masaj yaparken ya da icine dokunmaya calisirken odemleri hissediyorum. Cok sert deri. Esnemiyor. Benim ameliyatimda 4. Ayima giriyorum. Erken belki. Bekleyelim biraz daha. Ama hergun yikamam iyi geliyor. Sizde deneyin. Ben artik solisyonu kendim yapiyorum. Tuz, karbonat, su...
Merhabalar. Sol taraftaki burun deligi biraz daha dar gibi. Hatta bana tekrar bir islem yapacaktim ama, acilmis hava kanali dedi. Ona gore acilmis gibi duruyor ama hala zor nefes aliyorum. Sürekli solüsyonla yikamam gerekiyor. Tikaniyor çünkü. Bilemiyorum ikinci ameliyati olmak istemiyorum. Zaten ben ameliyattan sonra cok sikintilar yasadim. Damarlarimin ince olmasi yuzunden sıcakta ya da agir bir is yapmissan kesin genzimden lekeli kan geliyor. Bence doktorun buna aciklamasi yok. Benim hala ödemlerim var. Elimle masaj yaparken ya da icine dokunmaya calisirken odemleri hissediyorum. Cok sert deri. Esnemiyor. Benim ameliyatimda 4. Ayima giriyorum. Erken belki. Bekleyelim biraz daha. Ama hergun yikamam iyi geliyor. Sizde deneyin. Ben artik solisyonu kendim yapiyorum. Tuz, karbonat, su...
Oyle de yaparsin ama.cok yeni suan sana onerim serum alman eczaneden 5 lira kendisi 1 haftadan fazla gidiyo siringa ile sıkarsın ben aldim yine bugun birakmistim ama bu ara burun kuruyo havadan sanirim dr um prof ve bunu en bastan beri verdi hic 50 liralara gerek.yokSolüsyonun oranı nedir? Yani ne kadar tuz, karbonat, su koyuyorsunuz? Eczeneden 50 tl ye aldım. 12 gün gidiyor. Evde yaparsak baya hesaplı olur. :)
Rica ederim kullan bak nasi iyi gelicek digerleri hep etiket inanÇok teşekkürler
Insallah benim de oyle olur 4.ayim bitti ozellikle sol taraf cok az nefes aliyor gece tam tikaniyor yuruyus yapamiyorum nefes nefese kaliyorum hep agzimdan nefes aliyorum insan uzuluyorUmarım benimde öyle olur
Benim şuan nefes problemim var diyemem ama çokta iyi aldığım söylenemez beni rahatsız etmiyor. Ama eğildiğimde uzun süre yazı yazdığımda falan burnum tıkanıo. Uyurkende genelde bir taraf tıkanıyor. Sanırım yavaş yavaş açılıyorInsallah benim de oyle olur 4.ayim bitti ozellikle sol taraf cok az nefes aliyor gece tam tikaniyor yuruyus yapamiyorum nefes nefese kaliyorum hep agzimdan nefes aliyorum insan uzuluyor
Serum yazmis arkadaslar ama bende youtubeden kbb doktorlarından ogrendim karisimi. 1 litre suyu kaynatin. Sonrasinda 1 cay kasigi tuz 1 cay kasigi karbonat ekleyin. Iyice sogusun. Bana doktorum solisyona artik gerek yok demişti ama, burnum cok kuruyor. Ben yapiyorum.Solüsyonun oranı nedir? Yani ne kadar tuz, karbonat, su koyuyorsunuz? Eczeneden 50 tl ye aldım. 12 gün gidiyor. Evde yaparsak baya hesaplı olur. :)
Ben doktorlari anlamiyorum. Burun ici yikamayi kesin diyorlar zaten kuruyor nefes alamiyoruz ki. Bende arada su cekiyorum gun icinde. Benim sinüs hep aktığı icin peceteyle silmem gerekiyor. Yani ic kisma dogru peceteyle silebiliyorum. Hala burun uc kismi cok sert. 4.Ayim dolmak uzere ama nefes sikintisi var. Burnumun ustundeki kikirdakta erimiyorumEvet cnm.cok erken bekle bakalım bende 3 aya girdim ici odemli tabii hemen inmez bazen cok.iyi bazen zor nefes aliyorum dr kesmemi soyledi pomad serum sprey ne varsa bende avucuma su alip burnuma cekiuorum yikarken icine de bepantene suruyprum azicik gizli :) kuruyo sevmiyorum o hissi
Bu ara hasta oldum bogazim.sisti ve alerjik ne varsa nuksetti serum sıkmassam siringayla rahatlayamiyorum en iyisi ara ara devam etmek benimde uc hala sert 3 .ay ins duzelir nefes hicmi zoraki mi aliyosunuzBen doktorlari anlamiyorum. Burun ici yikamayi kesin diyorlar zaten kuruyor nefes alamiyoruz ki. Bende arada su cekiyorum gun icinde. Benim sinüs hep aktığı icin peceteyle silmem gerekiyor. Yani ic kisma dogru peceteyle silebiliyorum. Hala burun uc kismi cok sert. 4.Ayim dolmak uzere ama nefes sikintisi var. Burnumun ustundeki kikirdakta erimiyorum
Hala. Bakalim ne zaman duzelecek.
Merhabalar bende ameliyat olalı 9 ay oldu sürekli tıkanıklık yaşıyorum bi tarafım tıkanıyor ilaç kullanınca açılıyor sonra diğer tarafım tıkanıyor sizde de bu tar problemler oldumu dönüş yaparsanız çok sevinirimBende çok iyi alamayıyprum 8. Aydayım hala burnum şişip tıkanıo ama şuan daha iyi 2 ay öncesine kadar oturup eğildiğimde hep tıkalıydı.şişlikten benimki ama o şişlikler geçmio içi şişio . Üstelik burnumu kavisli yapmış bu yüzden bende daraltıldığını düşünüyrm. Tıkalı değilken nefes alıyşrum kemikte aorun yok ama dar olduğu için çabuk tıkanıyor
Gulden selam canım aynı sorunları yaşıyoruz hatta sen eski burnunu isteyen kızsın sanirim benim gibi. NaptınBen 28 hazirandaH amwliyaa oldum. Doktoeum her ne kadar bir problem yok dese de nefes almakta zorlanıyorum. Nazal valv darligindan şüpheleniyorum. Ki ben küçük bir burun istememe rağmen oldukça küçük olmus. Doktor beni hem gorunti açısından hem nefes acisindan mahvetri. dava açmak istiyorum. Bu isi doğru duzgin yapmayacksan yapma. Benim ve ailemin hayatını mahvetti. Ne yapabilirim sizce?
Çok geçmiş olsun size de, ben ameliyat olamadım korkumdan. Böyle yaşamaya devam ediyorum. O pişmanlık hiç geçmedi. Sadece kendimi Allah a bıraktım artık. 5 sene oldu. İlk başlardaki ruh halim yok şu an . İnsan kötüye de alışıyor ama 2 sene ölü gibi dolaştım nerdeyse. Her anım pişmanlıkla ve doktor aramakla geçti. Maalesef hiçbir doktora güvememedim ve revizyon olamadım. Burnum ilk aylardaki gibi de değil ama ucu biraz olsun uzadı. Aşağı indi. İlk aylara göre daha iyi garip durmuyor en azından. Siz sanırım yeni oldunuz ameliyatı. Bu acıdan kurtulmaya çalışın diyemeyeceğim bu acıyı yaşayacaksınız sonra acı geçecek ve gerçek anlamda hayatı yaşamaya başlayacaksınız. Sadece Allah’tan sabır diliyorum sizin için . Çok zor bir süreç dayanmaya çalışın .Gulden selam canım aynı sorunları yaşıyoruz hatta sen eski burnunu isteyen kızsın sanirim benim gibi. Naptın