Burun estetiği sonrasında burun kanadı çökenler

Nehirko

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
70
12
38
Arkadaşlar merhaba
8ay 10 gün oldu burun ameliyatı olalı fakat şişlikler indikçe gerçekler çıkıyor sol kanadımda çökme var maalesef delikten çıkıntı oluştu ve sağ tarafımda sürekli Konka şişiyor nefes alamıyorumve kızardı o bölge neydim ne oldum diyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa mutlu olurum

Merhaba çok geçmiş olsun çökmeyi yeni mi yaşadınız daha önce bir sorununuz var mıydı ? Fotoğraf atabilir misiniz merak ettim nasıl olduğunu çok gençmiş olsun

Merhaba daha önce sorun yoktu burnumda geceleri rahat nefes alıyordum sadece alerjim vardı okadar şimdi herşey var alerjim bile tavan yapmış durumda sol kanatta çökme sağ tarafta Konka şişme kızarıklık nefes alamama geceleri uyuyamıyorum mesaj sayım dolması lazımmış özelden atmam için

Arkadaşlar merhaba
8ay 10 gün oldu burun ameliyatı olalı fakat şişlikler indikçe gerçekler çıkıyor sol kanadımda çökme var maalesef delikten çıkıntı oluştu ve sağ tarafımda sürekli Konka şişiyor nefes alamıyorumve kızardı o bölge neydim ne oldum diyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa mutlu olurum

Gecmis olsun Nehirko. Belki esit yayilmamis ödemden olabilirmi?

8 ay sonra burnun nasil degisti, kalkik olan burun indimi? Benim burun-dudak mesafem cok oldu, neyapcagimi bilmiyorum.. Burnumun sirti fazla alindi, kisa, kucuk ve kalkik burnum oldu..

Merhaba telaş yapma arkadaşım kalkıklık iniyor bir zaman sonra bütün ameliyatlarda ilk başta kalkık oluyor o dereceyi ayarlıyorlar teşekkür ederim bu arada benim keşke çökme ile kalsaydı bir sene oldu benim Burun içinde kıkırdak bırakmamış ince derili olduğum için Burun ucuna kas fasyası koyması gerekiyormuş doku koymanış damarlarım belli evde iş yaparken ve hızlı yürüdüğümde burnum morarıyor kalkık yapayım derken uzun Burun ucu ve şişlikler indiği için kıkırdak etime batıyor canım acıyor sol göz kemiğimi oymuş sağ tarafı bırakmış kanatlar çökmüş sola yamulma var mukozal kalınlaşma ve nazal valv darlaşma oluştuğu için nefes alamıyorum alerji seviyem 400 çıktı sinüzit oluştu sürekli kortizonlu haplar kullanıyorum 7 kilo aldırdılar anlatmaya gerek yok diyorum burnumun sağ tarafı kalk gidelim sol tarafı otur diyor ne yapmaya çalışmış 5 saat anlamadık bu arada sölediklerim tomografi ve muayene sonuçları

Keske burnum sadece kalkik olsaydi, hem cok kalkik, fazla kikirdak alinmis, burun sirtim kisa ve simdi yakismayan kucuk burnum var, yusume hic yakismiyor. Baska bir insan olmusum. Burun delikler esit degil, burun-dudak mesafesi cok fazla. Sizin durumda cok kötü :KK43: Nefes alamaman cok uzucu, bide alerji tam kötü etkiliyor nefesi. Aaah aah sanki benim basima gelmis gibi uzuldum :KK43: Hangi doktorda ameliyat oldunuz?Revizyon dusunuyormusunuz?

Keske burnum sadece kalkik olsaydi, hem cok kalkik, fazla kikirdak alinmis, burun sirtim kisa ve simdi yakismayan kucuk burnum var, yusume hic yakismiyor. Baska bir insan olmusum. Burun delikler esit degil, burun-dudak mesafesi cok fazla. Sizin durumda cok kötü :KK43: Nefes alamaman cok uzucu, bide alerji tam kötü etkiliyor nefesi. Aaah aah sanki benim basima gelmis gibi uzuldum :KK43: Hangi doktorda ameliyat oldunuz?Revizyon dusunuyormusunuz?
Revizyon düşünüyorum görüştüm kaburgadan kıkırdakla destek verilecek ama astarı yüzünden pahalı bir senedir burnundan dolayı evden çıkamıyorum malum çalışmaıyorum çünkü burnumun görüntüsü araba çarpmış gibi aynaya bakmıyorum baktığım zaman ağlıyorum sinirlerim bozuluyor maddi olarak denkleştirdiğim zaman olucam bu süreçte doktor araştırdım aynı hataya düşmeym diye karar kıldım çok şükür ama maddi olarak yeterli değilim 12.000 başlıyor 35.000 kadar değişiyor maalesef umarım sizin için ödemdir ve en kısa zamanda toparlarsınız bu ameliyat iş hayatımı anneliğimi eş halimi ve sosyal hayatımı mahvetti

Revizyon düşünüyorum görüştüm kaburgadan kıkırdakla destek verilecek ama astarı yüzünden pahalı bir senedir burnundan dolayı evden çıkamıyorum malum çalışmaıyorum çünkü burnumun görüntüsü araba çarpmış gibi aynaya bakmıyorum baktığım zaman ağlıyorum sinirlerim bozuluyor maddi olarak denkleştirdiğim zaman olucam bu süreçte doktor araştırdım aynı hataya düşmeym diye karar kıldım çok şükür ama maddi olarak yeterli değilim 12.000 başlıyor 35.000 kadar değişiyor maalesef umarım sizin için ödemdir ve en kısa zamanda toparlarsınız bu ameliyat iş hayatımı anneliğimi eş halimi ve sosyal hayatımı mahvetti
Merhaba yazdıklarınızı okudukca aynılarını yaşadıgımızı söylemek istedim cogu surunumuz aynı hatta ben revizyon oldum dahada kötü oldu kendimden nefret ediyorum sürekli cocugumdan gizli bir yer bulup aglıyorum evde cenaze havası hakim ve ben artık dayanacak kadarda güclü degilim. Fiyatlar cok yüksek önce mahvedip ikincilere kapı acıp daha fazla para istiyorlar. Hergün ilk ameliyat oldugum güne gidip keşke ölseydimde bu acıları ne kendime ne aileme yaşatmasaydım diyorum çünkü ne olursa olsun mutlu neşeli pozitif baktıgım bir hayatım vardı hepsini elimden aldılar ikinci ameliyat ilkini arattı umudum bile yok düzelecek burnum yok

İki arkadaşım revizyon oldu onları umutla bekliyorum beni ayakta tutan onların şimdilik iyi sonuçları olması eger olurda şişlik gecerde onların bırunları bozulmasa onların doktorlarıyla görüşmek istiyorum cünkü şuan cok iyiler birinin 4 bucuk birinin üç bıcuk inşallah bozulmasınlar diye dua ediyorum tek umudum onlar. İnşallah sizinde ve bizim durumumuzda olan herkese allah yardım eder dürüst gercek doktor lar cıkarır

Merhaba yazdıklarınızı okudukca aynılarını yaşadıgımızı söylemek istedim cogu surunumuz aynı hatta ben revizyon oldum dahada kötü oldu kendimden nefret ediyorum sürekli cocugumdan gizli bir yer bulup aglıyorum evde cenaze havası hakim ve ben artık dayanacak kadarda güclü degilim. Fiyatlar cok yüksek önce mahvedip ikincilere kapı acıp daha fazla para istiyorlar. Hergün ilk ameliyat oldugum güne gidip keşke ölseydimde bu acıları ne kendime ne aileme yaşatmasaydım diyorum çünkü ne olursa olsun mutlu neşeli pozitif baktıgım bir hayatım vardı hepsini elimden aldılar ikinci ameliyat ilkini arattı umudum bile yok düzelecek burnum yok
Merhaba,
Yazdıklarınızı okuyunca kendim yaşamış gibi üzüldüm.
Umarım her şey yoluna girer ve bugünlerinizi unutursunuz.
Sizde ilk sorunlar ne zaman çıkmaya başladı yani ameliyattan kaç zaman sonra bu sorunları fark ettiniz.
İnşallah dilediğiniz gibi bir ameliyatla toparlarsınız ve bu sıkıntılarınız geride kalır.

Merhaba,
Yazdıklarınızı okuyunca kendim yaşamış gibi üzüldüm.
Umarım her şey yoluna girer ve bugünlerinizi unutursunuz.
Sizde ilk sorunlar ne zaman çıkmaya başladı yani ameliyattan kaç zaman sonra bu sorunları fark ettiniz.
İnşallah dilediğiniz gibi bir ameliyatla toparlarsınız ve bu sıkıntılarınız geride kalır.
İlk bir ay sonra burunda neler yapıldıgını kemigimin inceldigini ve kavis oldugunu anladım ama şişlikten dolayı dolgundu istedigimgibi olmasada fena degildi yamuklukta o zaman anlaşıldı ama yinede öyle kalsaydı asla üzülmezdim altıdan sonra iyice sorunlar cıktı sekizinci aydan sonrada burun küçüldü inceldi ve bir tarafın oyuklugu yapaylıgı ortaya cıktı şimdi on ay oldu hergün küçülüp cekiliyor yok oluyor gibi

Arkadaşlar merhaba
canım hangi doktora ameliyat oldun.

X