- 8 Haziran 2018
- 11
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi denizz0023
Lütfen arkadaşlar yardımcı olun!! Tecrübeli arkadaşlar psikolojik olarak çöktüm artık. Bundan üç ay önce Burun rinoplasti ameliyatı oldum. Sağa doğru eğri bir burnum vardı. Ameliyattan sonra 9. Gün hem atel hem tamponlarım alındı. 15. Günden sonra görme keskinliğimde belirgin azalma oldu ve giderek çift gibi gölgeli görmeye başladım. Göz ve nöroloji kliniklerine başvurdum. Göz ölçümü eski derecelerim yükselmemiş. Oct, gözdibi, göz tansiyonu herşey normal. Topoğrafi normal. Beyin mr normal, göz mr normal, burun tomografi, beyin tomografi normal, boyun damarları ve beyin damar ağı normal. Hala elle tutulur belirti yok. Gözlerim uzağı hiç görmüyor artık. Benzer bir durum yaşayan, duyan, gören var mı arkadaşlar. Çok kötüyüm. Doktorum ise hiç ilgilenmiyor.
Ameliyat öncesinde uzağı net görebiliyor muydunuz?birde 9.gunden sonra başlamış dolayısıyla ameliyat etkilemiş gibi görünmüyor.ameiyattan dolayı olsa ameliyattan ilk çıktığınız anda farkedersinizLütfen arkadaşlar yardımcı olun!! Tecrübeli arkadaşlar psikolojik olarak çöktüm artık. Bundan üç ay önce Burun rinoplasti ameliyatı oldum. Sağa doğru eğri bir burnum vardı. Ameliyattan sonra 9. Gün hem atel hem tamponlarım alındı. 15. Günden sonra görme keskinliğimde belirgin azalma oldu ve giderek çift gibi gölgeli görmeye başladım. Göz ve nöroloji kliniklerine başvurdum. Göz ölçümü eski derecelerim yükselmemiş. Oct, gözdibi, göz tansiyonu herşey normal. Topoğrafi normal. Beyin mr normal, göz mr normal, burun tomografi, beyin tomografi normal, boyun damarları ve beyin damar ağı normal. Hala elle tutulur belirti yok. Gözlerim uzağı hiç görmüyor artık. Benzer bir durum yaşayan, duyan, gören var mı arkadaşlar. Çok kötüyüm. Doktorum ise hiç ilgilenmiyor.
Şu an nasıl?Merhaba, geçtiğimiz hafta cuma günü ben de rinoplasti ameliyatı oldum. Pazar günü sağ gözümde bir ağrı oluştu ve ardından gözüm bulanık görmeye başladı. Daha önce ameliyat olan arkadaşlarım benim 1 hafta sonra düzeldi bulanıklığı dedi. Ameliyat sonrası 7. gündeyim hala sağ gözüm bulanık görmekte. Senin gözün düzeldi mi? Ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsin? Teşekkürler.
Hayır, bir gözüm özellikle eskiye göre az görüyor. Çok büyük bir fark değil ama eskiye göre değişikmerhaba düzeldi mi gözleriniz lütfen yazarmısınız bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum sanırım
Merhaba zaman olarak bayağı geçmiş düzeldi mi acaba gözleriniz? Benim de 17. Günüm bugün bende bulanık görüyorum biraz. Uzaktaki yazıları okumada hiç bir sıkıntı yaşamazken ameliyattan sonra gözlerimde baskı hissediyorum. Okuyamıyorum ve ara ara bulanıyor.ay bende çok takıldım şimdi ya benimde 24. günüm ve sabahları biraz bulanık görüyor gibiyim akşama doğru düzeliyor inşallah düzelir
Merhaba zaman olarak bayağı geçmiş düzeldi mi acaba gözleriniz? Benim de 17. Günüm bugün bende bulanık görüyorum biraz. Uzaktaki yazıları okumada hiç bir sıkıntı yaşamazken ameliyattan sonra gözlerimde baskı hissediyorum. Okuyamıyorum ve ara ara bulanıyor.Lütfen arkadaşlar yardımcı olun!! Tecrübeli arkadaşlar psikolojik olarak çöktüm artık. Bundan üç ay önce Burun rinoplasti ameliyatı oldum. Sağa doğru eğri bir burnum vardı. Ameliyattan sonra 9. Gün hem atel hem tamponlarım alındı. 15. Günden sonra görme keskinliğimde belirgin azalma oldu ve giderek çift gibi gölgeli görmeye başladım. Göz ve nöroloji kliniklerine başvurdum. Göz ölçümü eski derecelerim yükselmemiş. Oct, gözdibi, göz tansiyonu herşey normal. Topoğrafi normal. Beyin mr normal, göz mr normal, burun tomografi, beyin tomografi normal, boyun damarları ve beyin damar ağı normal. Hala elle tutulur belirti yok. Gözlerim uzağı hiç görmüyor artık. Benzer bir durum yaşayan, duyan, gören var mı arkadaşlar. Çok kötüyüm. Doktorum ise hiç ilgilenmiyor.
Selam. 28 Mart ta ameliyat oldum. 10. Gün benimde bulanık ve gölgeli görme oluştu. Benım hiç bir göz sıkıntım yoktu.Hiç karşılaşan yok mu yayardımcı olacak yok mu ?