Burun Estetiği Sonrasında Bulanık Görme

Selam. 28 Mart ta ameliyat oldum. 10. Gün benimde bulanık ve gölgeli görme oluştu. Benım hiç bir göz sıkıntım yoktu.şuan durumunuz nasıl acaba?

Selam. 28 Mart ta ameliyat oldum. 10. Günümde bende bulanık ve gölgeli görüyorum.Benım hiç bir göz sıkıntım yoktu.şuan durumunuz nasıl acaba? Sizdeki sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum.

Rukiye hanım 28 martta septoplasti burun ameliyatı oldum.. 8 nisan gibi aynı şekilde görmede bulanıklık bende de oldu. Hala gelmedi arttı. Sizde durumlar nasıl?

Ben de aynı durumdayım. Sizde durumlar nasıl şuan??

Bende yanma ameliyat tan sonraki ilk 1 hafta oldu. Kızarıklık ve yanma hissediyordum. Geçti. şuan her geçen gün görme keskinliğimde azalma hissediyorum. 28 Mart ta ameliyat oldum. binpişmanım.uzun süre Dr araştırdım ölçtüm tattım ama sağlık sektörüne yabancı olmamama rağmen büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Göz doktoruna görünün bence

Merhaba bende ameliyattan sonra sağ gözümde bulanıklık yanma ve sulanma başladı acaba sizin be zaman geçti bir şey kullandınız mı doktorlar ödemden dolayı olduğunu söylüyor çok da korkuyorum

Rukiye hanım 28 martta septoplasti burun ameliyatı oldum.. 8 nisan gibi aynı şekilde görmede bulanıklık bende de oldu. Hala gelmedi arttı. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba bende ameliyattan sonra sağ gözümde bulanıklık yanma ve sulanma başladı acaba sizin be zaman geçti bir şey kullandınız mı doktorlar ödemden dolayı olduğunu söylüyor çok da korkuyorum

Ben de aynı durumdayım. Sizde durumlar nasıl şuan??

Hala devam ediyor ve düzelme olmadı 2 göz doktoruna gittim ancak bir şey söylemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…