Burun Estetiği Sonrasında Bulanık Görme

Selam. 28 Mart ta ameliyat oldum. 10. Gün benimde bulanık ve gölgeli görme oluştu. Benım hiç bir göz sıkıntım yoktu.şuan durumunuz nasıl acaba?

Selam. 28 Mart ta ameliyat oldum. 10. Günümde bende bulanık ve gölgeli görüyorum.Benım hiç bir göz sıkıntım yoktu.şuan durumunuz nasıl acaba? Sizdeki sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum.

Rukiye hanım 28 martta septoplasti burun ameliyatı oldum.. 8 nisan gibi aynı şekilde görmede bulanıklık bende de oldu. Hala gelmedi arttı. Sizde durumlar nasıl?

Lütfen arkadaşlar yardımcı olun!! Tecrübeli arkadaşlar psikolojik olarak çöktüm artık. Bundan üç ay önce Burun rinoplasti ameliyatı oldum. Sağa doğru eğri bir burnum vardı. Ameliyattan sonra 9. Gün hem atel hem tamponlarım alındı. 15. Günden sonra görme keskinliğimde belirgin azalma oldu ve giderek çift gibi gölgeli görmeye başladım. Göz ve nöroloji kliniklerine başvurdum. Göz ölçümü eski derecelerim yükselmemiş. Oct, gözdibi, göz tansiyonu herşey normal. Topoğrafi normal. Beyin mr normal, göz mr normal, burun tomografi, beyin tomografi normal, boyun damarları ve beyin damar ağı normal. Hala elle tutulur belirti yok. Gözlerim uzağı hiç görmüyor artık. Benzer bir durum yaşayan, duyan, gören var mı arkadaşlar. Çok kötüyüm. Doktorum ise hiç ilgilenmiyor.
Ben de aynı durumdayım. Sizde durumlar nasıl şuan??

Bende yanma ameliyat tan sonraki ilk 1 hafta oldu. Kızarıklık ve yanma hissediyordum. Geçti. şuan her geçen gün görme keskinliğimde azalma hissediyorum. 28 Mart ta ameliyat oldum. binpişmanım.uzun süre Dr araştırdım ölçtüm tattım ama sağlık sektörüne yabancı olmamama rağmen büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Bende yanma ameliyat tan sonraki ilk 1 hafta oldu. Kızarıklık ve yanma hissediyordum. Geçti. şuan her geçen gün görme keskinliğimde azalma hissediyorum. 28 Mart ta ameliyat oldum. binpişmanım.uzun süre Dr araştırdım ölçtüm tattım ama sağlık sektörüne yabancı olmamama rağmen büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Göz doktoruna görünün bence

Merhaba bende ameliyattan sonra sağ gözümde bulanıklık yanma ve sulanma başladı acaba sizin be zaman geçti bir şey kullandınız mı doktorlar ödemden dolayı olduğunu söylüyor çok da korkuyorum

Rukiye hanım 28 martta septoplasti burun ameliyatı oldum.. 8 nisan gibi aynı şekilde görmede bulanıklık bende de oldu. Hala gelmedi arttı. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba bende ameliyattan sonra sağ gözümde bulanıklık yanma ve sulanma başladı acaba sizin be zaman geçti bir şey kullandınız mı doktorlar ödemden dolayı olduğunu söylüyor çok da korkuyorum

Ben de aynı durumdayım. Sizde durumlar nasıl şuan??

Merhaba, geçtiğimiz hafta cuma günü ben de rinoplasti ameliyatı oldum. Pazar günü sağ gözümde bir ağrı oluştu ve ardından gözüm bulanık görmeye başladı. Daha önce ameliyat olan arkadaşlarım benim 1 hafta sonra düzeldi bulanıklığı dedi. Ameliyat sonrası 7. gündeyim hala sağ gözüm bulanık görmekte. Senin gözün düzeldi mi? Ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsin? Teşekkürler.

Hala devam ediyor ve düzelme olmadı 2 göz doktoruna gittim ancak bir şey söylemediler

X